Barion Pixel
Evocool EVO 500 ipari álló ventilátor

Evocool EVO 500 ipari álló ventilátor

EVO500 álló
Szállítási költség: 2 200 Ft Rendeld meg most és holnap kiszállítjuk! Elérhetőség: Raktárról azonnal 1 db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető 1 db.

107 150 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 85/105/115 W
Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Péntek 2024.04.19, reggel 8 és 17 óra között

Evocool EVO 500 nagyteljesítményű ipari álló ventilátor.

Erős állványa függőleges és oldalirányban is nagyfokú beállítási lehetőséget biztosít. Ki- és lecsúszásgátlóval ellátva.

3 fokozatú sebességkapcsolóval rendelkezik, 90°-0° között fokozatmentesen oszcillál.

Hosszú élettartamot garantál az optimalizált járókerék szerkezete.

4 féle méretben és teljesítményben, álló és fali kivitelben rendelhető.

Az EVO 500 ventilátor jellemzői:

  • Álló kivitel
  • Átmérő: 500 mm
  • Teljesítmény: 85 - 105 - 115 W
  • Sebesség: 1100 - 1250 - 1400 rpm
  • Légmozgás: 5700 - 6960 - 7800 m3/h
  • Áramerősség: 1A
  • Vízszintes forgás: 90°
  • Függőleges elmozdulás: 28°
  • Súly: 20 kg
Alkategória
Ipari ventilátor
Teljesítmény
85/105/115 W
Méret
500 mm (lapát)
Garancia
12 hónap
Tömeg
20 kg
Sebességfokozat
1100/1250/1400 rpm
Légszállítási teljesítmény
5700/6960/7800 m3/h

Az Evocool ipari klímák és ventillátorok a tökéletes megoldást kínálják a kényelmetlenség és a rossz szellőzés problémáira az ipari környezetben. A márkát az innováció, a megbízhatóság és a hatékonyság jellemzi, amelyek mind-mind hozzájárulnak az optimális munkakörnyezet kialakításához.

Az Evocool ipari klímák erős és hatékony hűtést biztosítanak még a legnagyobb kihívásokkal is szembenézve. Az intelligens hűtési technológiával rendelkező klímák lehetővé teszik a pontos hőmérséklet- és páratartalom-szabályozást, így a munkaterület mindig a legoptimálisabb környezetet teremti. Az Evocool klímák energiatakarékosak és fenntarthatóak, csökkentve az energiafelhasználást és az üzemeltetési költségeket.

Az Evocool ipari ventillátorok erős és hatékony levegőáramlást biztosítanak az ipari környezetben. Robusztus tervezésük és minőségi anyaghasználatuk garantálja a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot. Az Evocool ventillátorok csendesek és hatékonyak, így kellemes légmozgást teremtenek a munkaterületen anélkül, hogy zavaró lenne a munkafolyamatokban. Nagy teljesítményű motorokkal és hatékony lapátokkal felszerelt ventillátoraink a legjobb légáramlást biztosítják, amely hűtést és szellőztetést nyújt a környezetnek.

Az Evocool ipari klímák és ventillátorok intuitív vezérléssel és könnyű kezelhetőséggel rendelkeznek. Az egyszerűen használható vezérlőpaneleken vagy távirányítókon keresztül könnyedén beállíthatók a kívánt paraméterek. Az Evocool termékek tartósak és megbízhatóak, minimális karbantartást igényelnek, így rengeteg időt és energiát takaríthatsz meg a hosszú távú üzemeltetés során.

Az Evocool ipari klímák és ventillátorok sokoldalúan alkalmazhatóak a különböző ipari környezetekben, például raktárakban, üzemcsarnokokban, gyárakban és irodákban. Az esztétikus kialakításuk és a stílusos megjelenésük harmonikusan illeszkedik bármilyen belső térhez, ezáltal nemcsak hatékonyak, hanem esztétikailag is vonzóak.

Bízz az Evocool ipari klímákban és ventillátorokban, hogy hűvös és friss levegőt biztosíts a munkaterületeden. Az Evocool márkára mindig számíthatsz a hatékony munkakörnyezet és a kényelem terén.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.