Barion Pixel
DEVIheat 150 (DSVF-150) 525W 3,5m2 fűtőszőnyeg fürdőszobába
DEVIheat 150 (DSVF-150) 525W 3,5m2 fűtőszőnyeg fürdőszobába
DEVIheat 150 (DSVF-150) 525W 3,5m2 fűtőszőnyeg fürdőszobába
DEVIheat 150 (DSVF-150) 525W 3,5m2 fűtőszőnyeg fürdőszobába
DEVIheat 150 (DSVF-150) 525W 3,5m2 fűtőszőnyeg fürdőszobába
DEVIheat 150 (DSVF-150) 525W 3,5m2 fűtőszőnyeg fürdőszobába
DEVIheat 150 (DSVF-150) 525W 3,5m2 fűtőszőnyeg fürdőszobába
DEVIheat 150 (DSVF-150) 525W 3,5m2 fűtőszőnyeg fürdőszobába

DEVIheat 150 (DSVF-150) 525W 3,5m2 fűtőszőnyeg fürdőszobába

5815507525
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

123 774 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 525 W
Garancia 240 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

DEVImat DEVIheat 150 (DSVF-150) fűtőszőnyeg alkalmazási lehetőségei:

  • Mindössze 2,5 mm helyet igényel a járólap alatt, így utólagos beépítéshez, felújításhoz is használható, akár a meglévő, régi burkolat megbontása nélkül is
  • Közvetlenül a csempe alá, a flexibilis csemperagasztóba vagy betonba lehet fektetni
  • Elsősorban főfűtésre és fürdőszobába ideális

Jellemzői:

  • 230V-os hálózathoz
  • Hidegvéggel szerelt
  • Egyeres, árnyékolt
  • 150 W/méter teljesítmény
  • 100%-os elektromágneses árnyékolás az alumínium fóliának köszönhetően
  • Komfortos, meleg padló
  • Erős, öntapadó ragasztó a szőnyeg alján
  • Fektetés iránya könnyen változtatható

Egyeres fűtőkábel, vagyis a kábel végét is vissza kell vinni a kiindulási ponthoz, azt is hálózatra kell kötni.

Teljes értékű fűtésként is alkalmazható, csempe és egyéb járólapok felületének fűtésére, temperálására, fürdőszobai alkalmazásra.

A beépített fűtőkábelek és fűtőszőnyegek vezérlésére a DEVIreg™ termosztátok a legalkalmasabbak. A fűtésrendszerek nagyon pontosan, készüléktől függően háromféle módon szabályozhatók: padlóhőmérséklet alapján, levegőhőmérséklet alapján, vagy kombináltan, ahol a levegőhőmérséklet alapján kapcsol a rendszer, de a padlóhőmérséklet is kontrollálható.

A kábelek nem vághatók el, nem hosszabbíthatók meg, nem keresztezhetik egymást. A fűtőkábelek szigetelési ellenállását és ohmikus ellenállását a fektetés előtt és után is meg kell mérni. A fűtőkábelek -5°C környezeti hőmérséklet alatt nem fektethetők.

Teljesítmény
525 W
Méret (m2)
3,5 m2
Garancia
240 hónap

Devi

A megfelelő fűtési rendszer kialakításának kulcsfontosságú szerepe van, hiszen több tekintetben is meg kell felelnie az igényeinknek, ha az otthonunkban maradéktalanul komfortosan szeretnénk érezni magunkat. A Devi fűtőtestek a legmagasabb elvárásoknak is meg tudnak felelni, így még azok számára is ideális megoldást jelenthetnek, akik magasra tették azt a bizonyos láthatatlan mércét.

A cég által gyártott fűtőszőnyegek, illetve fűtőkábelek működése innovatív technológián alapszik, ami már önmagában is óriási előny. Az pedig már csak ráadás, hogy gyorsan, hatékonyan és energiatakarékosan üzemeltethetőek. 


Amennyiben az a célod, hogy megbízhatóan működő, korszerű és márkás épületgépészeti berendezéseket, fűtőtesteket vásárolj, akkor nem is lehetnél jobb helyen. Nálunk ugyanis széles választékban találod a különböző kialakítású kazánokat, füstelvezőket, konvektorokat, hővisszanyerős szellőztetőket, szivattyúkat, termosztátokat és egyéb készülékeket.

Ebben a termékkategóriában a Devi cég által kifejlesztett fűtési rendszereket gyűjtöttük össze, melyek jellemzőit meg is osztjuk veled. Lássuk először a fűtőszőnyegeket!

Devi fűtőszőnyeg

A fűtőszőnyegek innovatív fűtési megoldások, amik gyorsan, célzottan, így rendkívül hatékonyan képesek hőt termelni. Azért hívjuk őket szőnyegeknek, mert fűtőkábelek hálózata alkotja őket, ami alapállapotban fel van tekerve, telepítéskor kell széttekerni. A burkolat alá kell elhelyezni őket, ahol az üzembe helyezésük után a meleg levegőt közvetlenül a burkolólapokra irányítják.

A cég többféle fűtőszőnyeget is gyárt, melyek közül jó néhány nálunk is megtalálható. Elérhető például a kifejezetten fürdőszobába tervezett változat, de a nappaliban vagy a hálószobában alkalmazható típus is kapható. Sőt, azt a megoldást is megtalálod, amit parketta vagy laminált padló alá lehet helyezni.

Devi fűtőkábelek

A fűtőszőnyegeket alkotó kábeleket külön is meg lehet vásárolni, amik remek választások, ha saját fűtőrendszer építése vagy annak bővítése a cél. Ezeket általában padlófűtésekhez szokták használni, egy nagyobb fűtési rendszer részeként is tökéletesen funkcionálnak. Akárcsak a fűtőszőnyegek, a fűtőkábelek telepítése is nagyon egyszerű, de minden esetben szakembernek kell elvégeznie.

Nálunk a lépcső, az eresz, a beton, valamint a térkő burkolatának fűtésére alkalmas fűtőkábelek is beszerezhetőek.

Egyéb termékek

Az említett készülékek mellett a kínálatunkban a cég által gyártott műanyag kábeltartó sínek, javítókészletek, csatlakozókábelek, rögzítőszalagok, kitöltőszőnyegek, termosztátok, valamint szabályozó és áramellátó egységek is megtalálhatóak.

Milyen információkat találsz a termékadatlapon?

Vásárlás előtt rendkívül fontos, hogy teljes körűen tájékozódj a készülékek, termékek jellemzőiről, műszaki adatairól. Erre a célra szolgál a termékadatlap, ahol minden fontos tudnivalót feltüntettünk. Ezt az oldalt úgy éred el a leggyorsabban, ha rákattintasz a termék nevére vagy fotójára.

Itt már csak annyi a teendőd, hogy a kurzorral kicsit lejjebb görgetsz egészen a “Leírás” részig, ahol egy bővebb ismertetőt olvashatsz. Ebből kiderül, hogy pontosan hova és hogyan tudod használni az adott fűtési rendszert vagy kiegészítőt. Emellett olyan jellemzőkről is tájékozódhatsz, mint például a méret, a teljesítmény, a kábelek vághatósága, a fektethetőség jellemzői, valamint a vásárláshoz járó garancia időtartama.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.