Barion Pixel

Wolf RM-2 szabályzó

8908888
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

69 723 Ft
Bruttó ár

Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

AZ ÚJ ROOM MODUL RM-2

Az új WOLF RM-2 segítségével a szellőztetés még könnyebben működtethető. 

A vonzó WOLF dizájnnal az egyéni kényelem és a készülék beállításainak széles skáláját kínálja. Legyen szó fűtésről vagy mechanikus szellőztető egységről: Az RM-2 az új, intuitív megoldás az ügyfél otthonában történő megjelenítéshez és üzemeltetéshez.

GYAKORLATI PROGRAMVÁLASZTÁS: TÖKÉLETESEN ÖSSZHANGBAN VAN VELED

A fűtéshez, a meleg vízhez és a szellőzéshez egyedi konfigurálható nappali programok állnak rendelkezésre az összes többi intelligens funkció (ünnepi üzemmód, billentyűzár) és a kijelző (idő, hőmérséklet, üzemi állapot, hibaüzenetek és a szűrőcsere jelzője) mellett.

VEZETÉKES VERZIÓ

Az RM-2 klasszikus vezetékes változatban kapható. A különösen energiatakarékos, közelségérzékelővel ellátott kijelzőt hosszú távú akkumulátoros működésre tervezték.

GYORS ÉS KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ

Az RM-2 könnyen felszerelhető a falra vagy a fali dobozba. Az üzembe helyezés során automatikusan észlelik a többi WOLF alkatrészt (pl. Szellőzővezérlők, távirányító), és meghatározzák a kapcsolódó funkciókat. A frissítéseket egyszerűen telepíthetjük memóriakártyával (Micro SD kártya).

TELJES INTEGRÁCIÓ A WOLF VEZÉRLŐRENDSZEREKKEL

Az előre beállított heti programok használatához az RM-2 könnyen integrálható a WOLF Smarthome rendszerbe . Egy további BM-2-vel akár hét fűtési és keverési kör vezérelhető. Egyszerű kérdés, hogy közvetlenül be kell adni a beállított szobahőmérsékletet, vagy a tartós kényelem érdekében a fűtési mérést (+ -4) eltolni.

Alkategória
Szabályzó
Garancia
12 hónap
A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.