Barion Pixel
Mitsubishi Electric Lossnay PZ-61DR-E kezelőpanel

Mitsubishi Electric Lossnay PZ-62DR-E kezelőpanel

PZ-62DR-E
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

115 000 Ft
Bruttó ár

A Mitsubishi Electric Lossnay entalpiás hővisszanyerős szellőztető berendezés a fali vezetékes kezelőpanelje, mely szükséges a Mitsubishi Electric Lossnay entalpiás hővisszanyerős szellőztető berendezés szabályzáshoz.

Garancia 36 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

A Mitsubishi Electric Lossnay entalpiás hővisszanyerős szellőztető berendezés a fali vezetékes kezelőpanelje, mely szükséges a Mitsubishi Electric Lossnay entalpiás hővisszanyerős szellőztető berendezés szabályzáshoz.

A Mitsubishi Electric Lossnay entalpiás hővisszanyerős szellőztető berendezése nemcsak a lakótér hőjét nyeri vissza szellőztetés közben, de egyben szárítja illetve nedvesíti is a befújt friss levegőt. A szárítás vagy nedvesítés ún. egyensúlyi állapotig történik aszerint, hogy a lakás levegője a külső, beszívott friss levegőhöz képest nedvesebb vagy szárazabb, így a Mitsubishi Electric Lossnay rekuperátortélen és nyáron egyaránt „magától” szabályozza lakásunk légállapotát. A hagyományos lemezes hővisszanyerőknél megszokott túlszárított téli állapot nem fordul elő, a megfelelően nedves levegő mellett a lakás nyílászárói nem párásodnak be, a fal nem penészedik.

A Lossnay entalpiás hővisszanyerő egyszerűen köthető korszerű távfelügyeletei rendszerbe. Gyakorlatilag a berendezés összes funkciója átadható az épületfelügyelet részére; a by-pass üzemmód éppúgy táv vezérelhető, mint a ventilátorok fordulatszáma. A jellemző automatika alkalmazásban a szellőztető berendezés szorosan együtt „él” a lakással pl. a beélesített riasztó jelére a szellőztető kikapcsolt, vagy minimális fordulatszám üzemel tovább. 

Alkategória
Szabályzó
Garancia
36 hónap

A Mitsubishi Zubadan az épületgépészeti iparág meghatározó szereplője, mely a kiváló minőségű hőszivattyúk és klímaberendezések terén nyújt innovatív megoldásokat. A Mitsubishi Electric által gyártott Zubadan termékek kiemelkednek a hatékonyság, megbízhatóság és teljesítmény tekintetében, tökéletes választást biztosítva mind otthoni, mind kereskedelmi felhasználásra.

A Mitsubishi Zubadan hőszivattyúk egyedülálló technológiával rendelkeznek, amely lehetővé teszi a magas energiahatékonyságot még extrém hideg körülmények között is. A Zubadan rendszer képes hatékonyan működni akár -25°C-os külső hőmérsékleten is, biztosítva a megbízható fűtési és hűtési teljesítményt egész évben. Ezáltal a Mitsubishi Zubadan hőszivattyúk optimális megoldást nyújtanak a változékony időjárási viszonyok közötti kényelmes klímafenntartáshoz.

Az Mitsubishi Zubadan klímaberendezések szintén a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően kerülnek gyártásra, és széles körben alkalmazhatók otthonokban, irodákban, vendéglátóipari egységekben és egyéb épületekben. A Mitsubishi Electric legújabb klíma technológiájának köszönhetően a Zubadan berendezések precíz hőmérséklet-szabályozást tesznek lehetővé, optimalizálva ezzel a komfortérzetet és energiatakarékosságot.

A Mitsubishi Zubadan termékek inverteres technológiával rendelkeznek, amely lehetővé teszi a folyamatos teljesítményszabályozást az aktuális igényekhez igazodva. Ezáltal a klímaberendezések csökkentik az energiafogyasztást és minimalizálják a káros környezeti hatásokat, miközben kényelmes klímaviszonyokat teremtenek a felhasználók számára.

A Mitsubishi Zubadan épületgépészeti termékei nemcsak kiváló minőségükről ismertek, hanem fejlett szervizhálózatukról is, amely segítséget nyújt a telepítés, karbantartás és javítás során. A Mitsubishi Electric elkötelezett abban, hogy a legjobb megoldásokat kínálja a felhasználók számára az épületklíma irányításában, hozzájárulva ezzel a kényelembeli és hatékonysági szint növeléséhez a mindennapi életben.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.