Barion Pixel

Daikin Wifi modul

BRP069B45
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

23 465 Ft
Bruttó ár

Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Kompatibilis beltéri egységek:

  • FTXF20A
  • FTXF25A
  • FTXF35A
  • FTXF50A
  • FTXF60A
  • FTXF71A
Garancia
12 hónap

A Daikin klímák és hőszivattyúk a komfort megteremtésének új szintjét képviselik. Minőségi, megbízható és innovatív termékek, amelyek biztosítják a tökéletes hűtést és fűtést otthonaiban és munkahelyein.

A Daikin klímák kiemelkednek a piacon a kiváló minőségük és hatékonyságuk révén. Az intelligens technológiák segítségével ezek a klímák pontosan szabályozzák a hőmérsékletet, optimalizálva az energiafelhasználást. Ezenkívül a Daikin klímák kiváló minőségű anyagokból készülnek, így hosszú élettartamot biztosítanak. A csendes működésük pedig kellemes és nyugodt légkört teremt a helyiségben.

A Daikin hőszivattyúk sokoldalú megoldást kínálnak a fűtésre és hűtésre. Ezek a rendszerek képesek átalakítani a külső levegőben vagy talajban tárolt hőt meleg levegővé vagy melegvízzé. Ezáltal hatékonyan és gazdaságosan biztosítják a kívánt hőmérsékletet. A Daikin hőszivattyúk intelligens vezérlési rendszere lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy pontosan beállítsák a hőmérsékletet és fűtési időt, az egyéni igényeiknek megfelelően.

A Daikin klímák és hőszivattyúk alkalmazása egyszerű és rugalmas. Különböző típusokban és teljesítményekben elérhetők, így mindenki megtalálhatja a saját elképzeléseinek és körülményeinek megfelelő megoldást. A Daikin termékek modern és stílusos kialakítása harmonikusan illeszkedik bármely belső térbe.

Az összefoglalva elmondhatjuk, hogy a Daikin klímák és hőszivattyúk magas minőséget és hatékonyságot képviselnek. A Daikin vállalat hosszú évek óta a klímaberendezések és hőszivattyúk piacának meghatározó szereplője. A Daikin termékek a komfort, gazdaságosság és megbízhatóság jegyében fejlesztettek, hogy megfeleljenek a felhasználók igényeinek és elősegítsék az optimális belső környezetet.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.