Barion Pixel

Heatcom HC90 WIFI TERMOSZTÁT FEHÉR

HCTHHC90W
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

48 000 Ft
Bruttó ár

Garancia 36 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Kezelje elektromos fűtési rendszerét akár okostelefonnal!

Az elektromos padlófűtés nagyon fontos eleme a termosztát, ami a padlófűtés optimális működtetéséhez elengedhetetlen. Amikor a termosztáton gondolkodunk elektromos padlófűtéshez, akkor mindenképp olyanra van szükségünk, ami kétszenzoros érzékelésre képes.

Ez mit is jelent?

A termosztát külön tudja érzékelni az adott helyiség levegőjének hőmérsékletét, és külön a padlóba helyezett, úgynevezett padlószenzor segítségével a padló hőmérsékletét.

Lehetőségünk van a levegő hőmérséklete, vagy a padló hőmérséklete, vagy akár mindkettő, kombinált értékei alapján vezérelni a padlófűtést.

Az optimális vezérlési módot minden felhasználó az egyéni komfortja és a felhasználás módja szerint tudja kiválasztani, és ezen bármikor változtathat is később a tapasztalatok alapján.

A Heatcom a mindkét szenzor szerinti érzékelés és vezérlés alkalmazását, valamint egy maximális padlóhőmérséklet beállítását javasolja (például melegburkolatoknál minden esetben 27 °C).

Padlószenzor elhelyezése

A padlószenzor elhelyezése nagyon fontos lépés a megfelelő padlóhőmérséklet érzékeléséhez. A padlószenzort minden esetben egyenlő távolságra kell a kábelek közé, a faltól kb. 20 cm-re és teljes hosszában 25 mm átmérőjű védőcsőbe helyezni. A védőcsövet úgy kell lefektetni, hogy a padlószenzor esetleges meghibásodása esetén, az könnyen cserélhető legyen.

Fontos! A padlószenzor védőcsövet a betonozás vagy aljzatkiegyenlítő előtt le kell zárni úgy, hogy semmi ne tudjon belefolyni.

HC90 WIFI TERMOSZTÁT FEKETE

A Heatcom termosztátok zászlóshajója, amely minden olyan kényelmi funkcióval rendelkezik, amelyet a felhasználó elképzel.

A termosztátot egy telefonos applikációval lehet vezérelni, a wifi hálózaton keresztül, tehát akár távolról is irányítható és programozható a fűtés, továbbá a helyiségről távollétünkben is tudunk információkat szerezni.

Ez a termosztát hasznos lehet hétvégi házak, nyaralók, irodák fűtésekor, bármikor egy okostelefonnal be tudjuk állítani a fűtést, nem kell a felfűtésre várni.

Jó szolgálatot tehet apartmanok, és szállodák esetében is, ugyanis minden szobában külön külön, egy központi helyről tudjuk a fűtést vezérelni, akár be tudjuk azt is állítani, hogy a szobákban tartózkodók azt ne tudják felülprogramozni.

Ha a fűtésben, az áramellátásban bármilyen hiba keletkezik, az applikáció ezt azonnal jelzi és azonnal tudunk reagálni a nem várt eseményre. Különösen praktikus, ha egy nyitva maradt ablakról is azonnal tudomást szerzünk és nem fűtjük az utcát.

Ha a legjobb és legtöbb kényelmet kínáló termosztátot szeretné, akkor válassza a HC 90 típust, kétféle színben érhető el: Fehér és fekete

ALKALMAZÁS

Beépített funkciók:

-Nyitott ablak funkció

-Szabadság funkció

-Fagyvédelem funkció

-Fogyasztásfigyelés

-Billentyűzár

-Szenzorválasztás

-Időkijelzés

-Adaptív funkció

-Heti program külön programozható napi beállításokkal

-Padló-túlmelegedés elleni védelem

-Hőmérséklet-tárolás

Garancia
36 hónap
A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.