Barion Pixel
Computherm Q7 RF rádiós termosztát

Computherm Q7 RF rádiós termosztát

29-1-COQ7RF
Szállítási költség: 2 200 Ft Rendeld meg most és holnap kiszállítjuk! Elérhetőség: Raktárról azonnal 2 db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető 2 db.

22 905 Ft
Bruttó ár

Kapcsolható feszültség: 24 V AC/DC....250 V AC,50 Hz

Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Csütörtök 2024.07.25, reggel 8 és 17 óra között

COMPUTHERM Q7RF digitális, vezeték nélküli, programozható szobatermosztát:

Kapcsolható áramerősség 6 A
Bruttó súly 0,26 kg
Szélesség 130 mm
Magasság 80 mm
Mélység 22 mm
Mérési pontosság 0,5 °C
Fűtési hőmérséklet beállítási tartomány 5 - 35 °C
Kapcsolható feszültség 24V-220V AC
Telepfeszültség 2x1,5V
Garancia
12 hónap

A Computherm egy megbízható márka, amely kiváló minőségű és innovatív termosztátokat kínál a felhasználók számára. Ez a márka több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a fűtési és hűtési megoldások területén, és kiemelkedő teljesítményt nyújt minden termékében.

A Computherm termosztátok intuitív dizájnnal rendelkeznek, amely egyszerű és könnyen kezelhetővé teszi őket. Az egyértelműen jelölt gombok és a világos kijelző garantálják, hogy a felhasználók könnyen beállíthassák a kívánt hőmérsékletet és időzítéseket. A Computherm termosztátoknak számos funkciója van, mint például a programozható üzemmód, a vakációs mód és a gazdaságos üzemmód, amelyek segítenek az energiafogyasztás optimalizálásában és a költségek csökkentésében.

A Computherm termosztátok kompatibilisek a legtöbb fűtési és hűtési rendszerrel, beleértve a gázkazánokat, elektromos fűtéseket, infrapanelleket és padlófűtést. Ezáltal a felhasználók széles választékban használhatják ezeket a termosztátokat, hogy optimalizálják a hőmérsékletet otthonukban vagy irodájukban. A Computherm termosztátok a legújabb technológiával vannak felszerelve, mint például az érzékelők és a vezeték nélküli kapcsolat, amely lehetővé teszi a távoli vezérlést okostelefonról vagy más eszközről.

A Computherm termosztátok biztonságosak és megbízhatóak. A kiváló minőségű anyagokból készülnek, és szigorú minőségellenőrzésen mennek keresztül a gyártás során. Ennek eredményeként a Computherm termosztátok hosszú élettartammal rendelkeznek, és kiválóan működnek még a legextrémebb körülmények között is.

A Computherm termosztátokkal a felhasználók könnyedén irányíthatják otthonuk vagy irodájuk hőmérsékletét, ami a legmagasabb komfortot és energiahatékonyságot eredményezi. Bármilyen fűtési vagy hűtési rendszert használ, a Computherm termosztátok biztosítják a pontos és megbízható teljesítményt. Válassza a Computherm márkát, és élvezze a modern, innovatív és megbízható termosztátok előnyeit!

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.