Barion Pixel

Midea MHA-V12W/D2N8-B M-Thermal 12kW osztott split hőszivattyú 1 fázis

MHA-V12W/D2N8-B
Elérhetőség: Rendelésre
Rendelésre:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

2 385 060 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 12 kW
Garancia 36 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

MIDEA MHA-V12W/D2RN8-B osztott hőszivattyú (R32, 12kW, 1 fázis)

A Midea MHA-V12W/D2RN8-B hőszivattyú legjobb ár érték arányú levegő-víz hőszivattyú. Akár felújít vagy egy új ingatlant épít a legjobb választás a MIDEA. A kínai MIDEA a világ vezető klíma és hőszivattyú gyártója. Környezetbarát technológiák alkalmazásával a hőszivattyúk kiválóan hasznosítják a megújuló energiaforrásokat, fűtésére-hűtésére vagy akár használati melegvíz előállítására is alkalmasak. A hőszivattyús technológia nem új keletű dolog, a modern épületgépészetben is több évtizede alkalmazzák már. Mára viszont elérhető árú tömeggyártású termék lett belőle, amely a lakossági szegmensben is komoly teret nyert. A jövő technológia hamarosan felváltja a megszokott energiahordozók használatát. A fölgáz alkalmazását néhány éven belül kormány rendelet fogja tiltani. Egy modern levegő víz hőszivattyú egy napelemes rendszerrel kombinálva ingyenesen tudja biztosítani az épület fűtését hűtését és a használati melegvíz előállítását is. A környezettudatosság jegyében fejlesztette a kínai gyártó a Midea hőszivattyúkat. Gondoljon a jövőre és használjon környezetbarát energiatakarékos és fosszilis energiáktól mentes fűtési-hűtési rendszert otthonában! A Dél-Alföldi Klíma Kft egész évben rendelkezésére áll Szegeden és vonzáskörzetében a hőszivattyús rendszerek tervezésével, telepítésével és karbantartásával. Jöjjön el az algyői telephelyünkre ahol egy demó házként funkcionáló irodaépületben megtekintheti saját szemével, hogy hogyan működik egy levegő-víz hőszivattyús rendszer, napelemmel kombinálva. Válassza Ön is az ingyen fűtést és a nulla rezsiköltséget!

A Midea gyártóról

Az 1968-ban alapított Midea mára az egyik legnagyobb gyártóvá nőtte ki magát világszerte a háztartási cikkek és a klímaberendezések piacán. A 40 éves folyamatos fejlődés eredményeként 2011-ben elérte a 22 milliárd dolláros összbevételt. Ennek eredményeképpen több mint 150,000 munkahelyet hozott létre Kínában, és a világ számos más országában egyaránt.

A Midea alapelve az, hogy folyamatosan törekszik értéket teremteni, oly módon, hogy reagál a piaci igényekre, költséghatékonyan szervezi a tevékenységeit és folyamatosan szem előtt tartja a vásárlói elégedettséget. Ez a vezérelv segít a Mideának, abban, hogy világszerte átfogó termékportfóliót tudjon vásárlói rendelkezésére bocsátani, oly módon, hogy a disztribúciót fejlett hulladékkezelési eljárással támogatja meg, így képes egyszerre megfelelni a gazdaságossági és a természetvédelmi alapelveknek.

Teljesítmény
12 kW
Fűtőteljesítmény
12 kW
Hűtőteljesítmény
12 kW
Garancia
36 hónap
Szín
Fehér
Zajszint
64 dB(A)
Kültéri méret
1118 x 865 x 523 mm
Hűtőközeg
R32
Fázis
1 fázis
A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.