Barion Pixel

MASTER ACD137 MONOBLOCK MOBIL HŰTŐ/FŰTŐ KLÍMA ÉS PÁRÁTLANÍTÓ BERENDEZÉS

ACD137
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

Beszállítói raktár: 3 db
1 490 000 Ft
Bruttó ár

Vásárlás után mostantól az 1 év garancia mellett, további 2 év korlátozott garancia is jár, amihez regisztrálni kell a terméket.

A regisztráció menetéről és feltételeiről szóló dokumentum megtalálható a csatolmányok között!

Teljesítmény 7,5 kW
Garancia 12 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

MASTER ACD137 Mobil klíma és párátlanító berendezés

Innovációs új termék, amely három különböző üzemmóddal rendelkezik. A berendezés képes hűteni, fűteni, valamint párátlanítani is. Ez a strapabíró és hordozható egység ideális lehet vészhelyzetekkor, illetve abban esetben, ha ideiglenes hűtésre, fűtésre vagy szárításra van szükségünk, mint például mobil kórházakban, sátrakban, irodákban, üzlethelyiségekben. Széleskörű felhasználhatósága miatt kölcsönzők számára különösen ajánlott. Megoldást jelenthet a legkülönbözőbb iparágak számára, ahol problémát jelent akár a meleg, akár a hideg, vagy a párás körülmények. Továbbá az ACD137 három működési módjának köszönhetően sokat spórolhat a termék felhasználójának.

Előnyök

  • Nagy kapacitású légkondicionálás, hideg levegő: 24,000 BTU/h (7,1 kW-nak megfelelő teljesítmény, mindössze 1,98 kW energia felhasználással)
  • Nagy kapacitású légkondicionálás, meleg levegő: 26,000 BTU/h (7,5 kW-nak megfelelő teljesítmény, mindössze 1,98 kW energia felhasználással)
  • Nagy kapacitású párátlanítás, száraz levegő: 130 liter/nap kapacitás mindössze 1,98 kW energia felhasználással
  • Csatlakoztatható vezetékek
  • Erőteljes, halk ventilátorok
  • Kompakt és könnyű
  • Egyszerű üzembe helyezni
  • Nagy teherbírású kerekek
  • Ideális vészhelyzeti és ideiglenes megoldásnak – gyorsan kihelyezhető sátrakban és mobil kórházakban
  • Hordozható klímaberendezés széleskörű felhasználásra, pl.: műhelyek, adatközpontok, irodák, üzlethelyiségek

       

                                                             

Tartozékok:

  • állítható ikercső
  • légvezetőcső csatlakozó

 

A kezelőpanel segítségével 3 üzemmód közül választhatunk:

  1. légkondicionálás
  2. légszárítás
  3. légkeringetés

 

Az ACD137 azonos oldalon kezeli a hideg és meleg levegőt. Ez a megoldás növeli a hűtési és fűtési folyamat hatékonyságát, ez pedig lehetővé teszi, hogy a készülék a szükségesnek megfelelő mértékben hűtsön vagy fűtsön.

Széles felhasználhatóságának köszönhetően az ACD137 többféle helyzetben is alkalmazhatjuk.

Helyi hűtés: A kifújt hideg levegőt a hűteni kívánt tárgy felé irányítjuk (például nagy hűtésigényű elektromos eszközök). A meleg levegő felfelé távozik.

Szoba hűtés: Az ACD137-et üzembe helyezzük a szobában, úgy, hogy a hideg levegőt a szobába fújja, míg a meleg levegőt egy légvezetőcső segítségével kivezetjük.

Szoba fűtés: Az ACD137-et üzembe helyezzük a szobában, úgy, hogy a hideg levegőt egy légvezetőcső segítségével kivezetjük.

Szoba szárítás: Az ACD137-et üzembe helyezzük a szobában, úgy, hogy a berendezés a száraz levegőt körbefújja szobában.

NETTÓ SÚLY (KG):98

BRUTTÓ SÚLY (KG):98

TELJESÍTMÉNY (KW):7,5 (fűtés)/7,1(hűtés)

LÉGSZÁLLÍTÁS (M3/H):1020/800

MÉRETEK (H*SZ*M)(MM):790 x 620 x 1326

CSOMAGOLÁSI MÉRET H*SZ*M (MM):580 x 700 x 1500

ZAJSZINT (DB):55

ÁRAMFELVÉTEL (A):14

LÉGFÚVÓ NYÍLÁS ÁTMÉRŐ (MM):2 x 135 vagy 1 x 400

MŰKÖDÉSI TARTOMÁNY (°C):10 - 42

HŰTŐKÖZEG:R1234YF A2L

KAPACITÁS (30°C/80% RH):130

ENERGIA FELHASZNÁLÁS (KW):1,98

Alkategória
Ipari párátlanító
Teljesítmény
7,5 kW
Garancia
12 hónap

Master

Az olyan ipari területeken, mint amilyenek például az üzemek, csarnokok vagy gyárak nagyon fontos, hogy a megfelelő rendszereket, készülékeket használjuk. A Master ipari berendezések számos előnyös paraméterekkel, műszaki adatokkal rendelkeznek, aminek köszönhetően tökéletes választásoknak bizonyulhatnak. 

Kivétel nélkül nagy teljesítményű készülékekről van szó, amik rendkívül gyorsan és hatékonyan működnek mindamellett, hogy könnyen kezelhetőek és a telepítésük is egyszerű. Ráadásul többféle méretben és kialakításban érhetők el, ami azt jelenti, hogy mindenki megtalálhatja az ideális változatot.


A webshopunkban kizárólag megbízhatóan működő, márkás épületgépészeti berendezéseket kínálunk, amik magas színvonalon képesek kielégíteni a felhasználók igényeit. Ez még abban az esetben is igaz, ha nem a háztartásokban, hanem a különböző ipari egységekben helyezik őket üzembe. Számos megoldást kínálunk ugyanis a nagy teljesítményű hűtésre, fűtésre, szárításra és más feladatokra.

Ebben a termékkategóriában a Master cég által kifejlesztett és gyártott ipari berendezéseket találod, amiket részletesebben is bemutatunk. Kezdjük is a sort a hőlégfúvókkal!

Master hőlégfúvók

Az üzemekben, gyárakban és más ipari épületekben sok esetben szükség van a belső tér fűtésére, amit kizárólag nagy teljesítményű, mobilisan használható fűtőberendezésekkel lehet megoldani. Erre a célra lettek kifejlesztve a hőlégfúvók, amik nemcsak fűtésre, hanem szárításra is alkalmazhatóak.

Master ipari ventilátorok

Az ipari területeken a levegő áramoltatását, illetve annak elvezetését, esetenként hűtését is meg kell oldani. Erre kitűnő alternatívát jelentenek az ipari ventilátorok, amik biztosítják a megfelelő légáramlást, csökkentik a hőmérsékletet és segítenek a por, valamint a kellemetlen szagok eltávolításában. Nálunk a Master csarnokszellőztető, illetve szőnyeg- és padlószárító ventilátorokat is megtalálod.

Master párátlanítók és egyéb termékek

Ha már a levegőről beszélünk, akkor meg kell említenünk a párátlanító készülékeket is, amikre szintén szükség van az ipari egységekben, épületekben. Ezek a berendezések akár a alapterülettel rendelkező helyiségekben, csarnokokban, aulákban is képesek optimális szintre csökkenteni a levegő páratartalmát. 

Az említett készülékek mellett pedig olyan tartozékokat, kiegészítőket is kínálunk, mint amilyen a légvezető cső, valamint a sebességszabályzó. Természetesen ezek is a Master márkát képviselik, ami azt jelenti, hogy kompatibilisek a cég által gyártott berendezésekkel. 

Hogyan találod meg a leggyorsabban a keresett termékeket?

Amennyiben konkrét elképzeléssel érkeztél a weboldalunkra, akkor nem feltétlenül kell végignézned a teljes kínálatunkat. Ez esetben célszerű használni a kereső-, illetve a szűrőfunkciót, aminek köszönhetően sokkal gyorsabban találsz rá a megvásárolni kívánt termékekre.

Az oldalunk tetején található fehér sávba be tudod írni a készülék vagy termék pontos nevét, amit a rendszer automatikusan kilistáz neked a találatok között. Ha úgy kényelmesebb, akkor bal oldalon a “Szűrés alap” felirat alatt meg tudod adni az általad fontosnak vélt paramétereket is. 

Be tudod állítani például az árintervallumot, ki tudod választani az alkategóriát, és meg tudsz adni olyan adatokat, mint a teljesítmény, a helyiség térfogata, illetve a bekötés módja. Ha végeztél, akkor az oldalon automatikusan megjelennek a releváns találatok. 

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.