Barion Pixel

Cairox CHPP-010 10kW medence hőszivattyú 1 fázis

J018301CHPP1
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

744 755 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 10 kW
Garancia 36 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

CHPP típusú medence hőszivattyúkat kültéri telepítésre tervezték, és alkalmasak akár 80m³ térfogatú medencék fűtésére is. A berendezést a medence vízforgató (víztisztító) rendszerébe kell beépíteni.

Összetétel

A Hydrobox hőcserélője egy Alfa Laval típusú lemezes hőcserélő. A készülékház fehérre festett acélból készül. A beépített, felhasználóbarát kezelőpanelnek köszönhetően bármikor beállíthatja vagy megtekintheti az összes paramétert. A keringtetett vizet az integrált szabályozással folyamatosan a kívánt hőmérsékleten tartja a hőszivattyú. A készülék hatékonysága a kültéri hőmérséklet és a víz hőmérséklete szerint a befektetett energia akár 4,5-szerese is lehet.

Műszaki jellemzők

  • Környezetbarát R32 hűtőközeg
  • Titán hőcserélő
  • Nagy hatásfokú DC inverter kompresszor
  • Alacsony zajszintű DC inverteres ventilátor
  • WIFI funkció (hőszivattyú vezérlése okostelefonnal)
  • Esztétikus kialakítás ABS műanyag házzal

Műszaki adattáblázat

Teljesítmény
10 kW
Fűtőteljesítmény
10 kW
Hűtőteljesítmény
6,1 kW
Garancia
36 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
972×430×653mm
Szín
Fehér
Zajszint
43 dB(A)
Hűtőközeg
R32
Fázis
1 fázis

A Cairox medencehőszivattyú a kiváló minőségű termékek egyik példája, melyet a piacon megbízható és hatékony megoldásokkal rendelkező márka fejlesztett ki. Ez a medencehőszivattyú tökéletes választás minden olyan úszómedence gazda számára, aki kényelmes és gazdaságos módon szeretné fenntartani medencéje hőmérsékletét.

Az elsődleges jellemzője ennek a hőszivattyúnak a hatékonysága és teljesítménye. A Cairox medencehőszivattyú korszerű technológiát alkalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a levegőből vagy vízből kinyerje a meleget, majd átalakítsa és továbbítsa a medencébe. Ez a folyamat rendkívül energiatakarékos, így csökkenti a fűtési költségeket és hozzájárul a fenntartható életmódhoz.

Emellett a Cairox medencehőszivattyú csendes működést is biztosít. A készülék halk üzemeltetése ideális választás azoknak, akik zavartalan medenceélményre vágynak, anélkül hogy a szivattyú zajjal zavarná őket. Ez a kellemes és kényelmes funkció lehetővé teszi a medence használatát bármikor és bármilyen időpontban.

A Cairox medencehőszivattyú rendkívül tartós anyagokból készül, így hosszú élettartamot biztosít. A kiváló minőségű anyagok és a precíziós gyártás garancia arra, hogy ez a hőszivattyú hosszú ideig kifogástalanul fog működni. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak nincs szükségük folyamatos karbantartásra vagy gyakori javításokra, így időt és energiát takaríthatnak meg.

A Cairox medencehőszivattyú könnyedén telepíthető és kezelhető. Az egyszerű felhasználói felület és a beépített vezérlők segítségével könnyedén beállítható a kívánt hőmérséklet és üzemmód. Emellett a kompakt és ergonomikus kialakítás nagyban megkönnyíti a beszerelést és a szükséges hely kialakítását.

Végül, de nem utolsósorban, a Cairox medencehőszivattyú környezetbarát megoldás. Az energiahatékony működés és a kibocsátott szén-dioxid kis mennyisége megfelel a fenntarthatósági elvárásoknak. Így a felhasználók nem csak a kényelmét és gazdaságosságát élvezhetik, hanem aktív szerepet is játszhatnak a környezetvédelemben.

Összességében a Cairox medencehőszivattyú magas minőséget, hatékonyságot és tartósságot kínál a medence tulajdonosok számára. Kényelmes és gazdaságos megoldást nyújt, miközben halk és környezetbarát működést biztosít. Bátran ajánljuk ezt a terméket mindazoknak, akik egy megbízható és innovatív medencefűtő berendezésre vágynak.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.