Barion Pixel

Spirotech Spirotrap AE125 iszapleválasztó 5/4" belső menet

AE125
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

65 659 Ft
Bruttó ár

Garancia 240 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

A Spirotech Spirotrap AE125 iszapleválasztó 5/4" belső menettel azért ajánljuk mert:

Az Spirotech Spirotrap iszapleválasztót fűtési rendszerekben a kazán belépő csonkja elé hűtőberendezéseknél a hűtőgép elé célszerű beépíteni. Egyéb technológiai rendszerekben mindig oda, ahol az esetleges iszaplerakodás leginkább veszélyezteti a rendszer üzembiztonságát, illetve a beépített szerelvények működőképességét, élettartamát.

A leeresztő csap nyitásakor az összegyűlt szennyeződést a rendszer nyomása gyorsan és erőteljesen kipréseli, ezért a művelet csak néhány másodpercig tart. A Spirotech SPIROTRAP iszapleválasztó a 32...250 µm mérettartományba eső iszapszemcsék 75...85%-át már 10 áthaladás után leválasztja. 20 áthaladás után azonban a hatékonyság már eléri a 85...95% értéket, ami igen jó eredménynek tekinthető. Üzemi tapasztalatok szerint a leválasztó az összes (nagyobb, mint 5...10 µm) szennyező részecske 99 %-át legfeljebb két héten belül eltávolítja.

Az alapkivitelű Spirotech SPIROTRAP iszapleválasztók hatékonysága akkor jó, ha a csonkon mért áramlási sebesség nem nagyobb, mint 1 m/s. Fűtési rendszereknél a szokásos méretezési érték 0,5...1,0 m/s. Hűtési illetve technológiai rendszereknél nagyobb sebességek is előfordulnak. Ilyen helyeken alkalmazhatóak a Spirotech SPIROTRAP Hi-Flow nagyteljesítményű leválasztók, ahol az áramlási sebesség maximális értéke - az alapkivitelnél elérhető hatékonyság mellett-3 m/s is lehet.

 

A Spirotech Spirotrap AE125 iszapleválasztó 5/4" belső menettel jellemzői:

 • Nagy iszapleválasztó teljesítmény, a mikroszkopikus méretű szennyeződések is leüríthetők.
 • Az időnként szükséges leürítésen kívül nem igényel további karbantartást (tisztítást, szűrőcserét).
 • A szennyeződések leürítése igen rövid ideig tart, és üzem közben is elvégezhető, megkerülő vezetek illetve elzáró szerelvény beépítése nem szükséges.
 • A védett rendszer tisztasági foka nő, az elemek élettartama meghosszabbodik.
 • A HI-Flow típusváltozat nagy folyadék sebességekhez is alkalmazható.
 • Erősen szennyezett, vagy nagyméretű szennyeződéseket tartalmazó rendszerekhez szétszerelhető házba épített iszapleválasztó is rendelkezésre áll.

 

Az öntött bronz (max. 1 1 /2"-ig) vagy hegesztett acélházban a függőleges helyzetű, speciális spirocsövek a vízszintesen áramló folyadékot a vele sodródó szemcsékkel együtt részáramokra törik szét, illetve számtalan kis örvényt létrehozva, lehetőséget biztosítanak arra, hogy a folya­déknál nagyobb sűrűségű részecskék süllyedni kezdjenek és nem túl nagy vízszintes sebesség esetén kikerüljenek az áramlási zónából, majd az átmeneti zónán keresztül a nyugalmi zónába süllyedjenek, ahol már nincs vízszintes áramlás. 

 • Spirotech Spirotrap AE125
 • Üzemi nyomás:
  max. 10 bar
 • Üzemi hőmérséklet:
  max. 110 °C
 • Anyagminőség:
  bronz öntvény
Garancia
240 hónap

HELYETTESÍTŐ TERMÉKEK

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.