Barion Pixel
Bosch CONDENS 2000F - 42 álló kondenzációs gázkazán
Bosch CONDENS 2000F - 42 álló kondenzációs gázkazán
Bosch CONDENS 2000F - 42 álló kondenzációs gázkazán
Bosch CONDENS 2000F - 42 álló kondenzációs gázkazán

Bosch CONDENS 2000F - 42 álló kondenzációs gázkazán

7731600028
Elérhetőség: Rendelésre
Rendelésre:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

714 989 Ft
Bruttó ár

Hatékonyság, gazdaságosság és könnyű kezelhetőség

A Condens 2000 F ideális megoldást jelent az egyszerű és gazdaságos lakásfűtésre.

Teljesítmény 42 kW
Hatásfok 92 %
Garancia 60 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Hatékonyság, gazdaságosság és könnyű kezelhetőség
A Condens 2000 F ideális megoldást jelent az egyszerű és gazdaságos lakásfűtésre. Mint a gáztüzelésű kondenzációs kazánok általában, a 2000 F és 3000 F jó hatásfokkal dolgozik egész évben, kiváló ár-érték arányuk pedig még gazdaságosabb ajánlattá teszi őket. A kazán nagyon kis helyet foglal, és rendkívül kis tömegű. Ez megkönnyíti a beszerelést végző szakember munkáját, és minimálisra csökkenti a drága beszerelési időt.

Teljesítmény
42 kW
Hatásfok
92 %
Garancia
60 hónap
Energiahatékonysági osztály
A
Tömeg
52 kg
Zajszint
52.6 dB (A)
Hőcserélő
Alumínium - szilícium öntvény
C6 minősítés
Igen
Indító idom
80/125

A Bosch az egyik vezető márka az elektromos kazánok, kondenzációs kazánok és indirekt tárolók terén. A cég hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a fűtési és melegvízellátási rendszerek tervezése és gyártása terén, és elkötelezett a kiváló minőség és teljesítmény biztosítása mellett.

Az elektromos kazánok a Bosch kínálatában energiatakarékos megoldást jelentenek a fűtési igények kielégítésére. Az elektromos áramot hatékonyan alakítják át hővé, így a kazánok környezetbarát és gazdaságos módon működnek. Ezért ideálisak olyan helyekre, ahol nincs természetes gázellátás vagy más energiaforrás.

A kondenzációs kazánok a Bosch egyik kiemelkedő terméke, amelyek hatékonyan hasznosítják a fűtési rendszerben keletkező gázok hőenergiáját. A kondenzációs technológia lehetővé teszi, hogy az elhasznált gázokban lévő hőt visszanyerjék, és újra felhasználják a fűtési folyamat során. Ezáltal a kondenzációs kazánok nagy hatásfokkal működnek, jelentős energiamegtakarítást eredményezve.

Az indirekt tárolók szintén fontos szerepet játszanak a hatékony fűtési rendszer kialakításában. Az indirekt tárolók lehetővé teszik a melegvíz tárolását, hogy a felhasználók számára bármikor rendelkezésre álljon. A Bosch indirekt tárolói speciális hőcserélő rendszerrel rendelkeznek, amely hatékonyan átadja a hőenergiát a tárolóban lévő víznek, így gyorsan és hatékonyan biztosítva a melegvíz ellátást.

A Bosch fűtési és melegvízellátási rendszerei megbízható minőséget és tartósságot kínálnak. A cég szilárd hátterének köszönhetően a termékek magas színvonalú gyártását, innovációját és fejlesztését garantálják. A Bosch az ökológiai fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt fektet, és aktívan részt vesz a környezetbarát technológiák fejlesztésében.

Válassza a Bosch elektromos kazánokat, kondenzációs kazánokat és indirekt tárolókat, hogy magas színvonalú és hatékony fűtési és melegvízellátási megoldást kapjon otthonában vagy irodájában. A Bosch hosszú távú megbízhatóságot és elégedettséget nyújt minden vásárlónak.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.