Barion Pixel

BVF CP1 wifi 1500W elektromos konvektor arzénszürke

CP1AG15
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: Raktáron 1 db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető 1 db.

71 500 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 1500 W
Garancia 60 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Kedd 2024.04.23, reggel 8 és 17 óra között

OKOS FŰTŐPANEL BEÉPÍTETT WIFI VEZÉRLÉSSEL

A BVF CP1 termékcsalád egyedülálló módon ötvözi a közismert skandináv designt az innovatív műszaki megoldásokkal. Gyors felfűtésével ideális választás munkaállomások komfortosabbá tételére is.

Komplett fűtési rendszerek akár -20°C-ig. A BVF termékek közel 10 éve élen járnak az internetes távoli elérésben, így legújabb fűtőpaneleink minden típusa a legkorszerűbb WiFi modullal szerelt. A csúcshatékonyságú fűtőbetét és az intelligens vezérlés olyan energiamegtakarítási lehetőségeket biztosít, amellyel a BVF CP1 fűtési rendszer a minősített passzív házakban és a gyenge hőszigetelésű épületekben is egyaránt valós alternatívája lehet bármely fűtési megoldásnak.

Andriod és iOS alkalmazás

  • A BVF CP1 fűtőpanelek a világ egyik leggyorsabb felhőalapú szolgáltatásával biztosítják Önnek a zavartalan és felhasználóbarát távoli internet alapú vezérlést.

Automatizálás, Zónavezérlés

  • A Tuya Smart alkalmazás lehetőséget nyújt több paneles helyiségek vagy helyiségcsoportok összevont vezérlésére, így nem a paneleket hanem akár egyes helyiségcsoportokat egyszerre kezelhet.

KIS-, KÖZEPES- ÉS NAGYMÉRETŰ HELYISÉGEKBE EGYARÁNT

Kompakt méret, gyors felfűtés

  • Az X-SHAPE technológiás fűtőbetét a bekapcsolás utáni akár első percben eléri üzemi hőmérsékletét. Mi a fűtőbetét méretét növeltük meg, nem a panelét, így a BVF CP1 panelek mérete átlagosan 30% kisebb, mint a hagyományos fűtőpaneleké!

Programozás és Timer funkció

  • A BVF CP1 fűtőpanelek beépített termosztátja is intelligens, digitális kijelzővel szerelt. Ha Ön nem szeretné telefonról vezérelni a fűtése rendszerét, azt megteheti a fűtőpanel jobb felső sarkában található termosztáton keresztül is.

EGYSZERŰ RÖGZÍTÉS

  • Tartozék fali konzol, csavarok és rögzítők

HELYI ÉS TÁVOLI VEZÉRLÉS

  • Beépített digitális WiFi termosztát

AZONNAL BEÜZEMELHETŐ

Fix bekötés esetén eltávolítható villásdugó 1,5m kábellel

Teljesítmény
1500 W
Termosztát
Programozható + wifis
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
31-40 m³
Bekötés módja
Dugvilla
Kivitel
Falra szerelhető
Rendeltetés
Vizes helyiségbe is
Garancia
60 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
440 x 680 x 94 mm
Elektromos védettség
IP24
Szín
Arzénszürke

BVF

A megfelelő fűtőtestek kiválasztásakor rendkívül fontos, hogy magas minőségű, energiahatékony készülékeket válasszunk, amiknek a működése innovatív technológián alapszik. Erre az egyik legjobb példát a BVF fűtőberendezések jelentik, amik magas színvonalon képesek kielégíteni a fűtéssel kapcsolatos igényeket.

A használatuk számos pozitívummal jár, ezek közül az egyik legfontosabb a hatékony működés, aminek hála nagyon gyorsan és tartósan képesek felmelegíteni a belső tereket, ezzel kellemes hőmérsékletet teremtve otthonunkban. Ezenfelül pedig az egyszerű telepíthetőség, a környezettudatos anyagok és megoldások, az energiatakarékosság, illetve az intelligens vezérelhetőség is mind mellettük szólnak. 


Webshopunkban minden olyan márkás épületgépészeti terméket megtalálsz, amiknek a használata nélkülözhetetlen a háztartásokban és az ipari területeken egyaránt. A kínálatunkban többek között melegvíztárolókat, hőszivattyúkat, termosztátokat, bojlereket, elektromos, illetve gázzal működő kazánokat, valamint konvektorokat is találsz.

Ha BVF fűtőberendezéseket keresel, akkor a lehető legjobb helyen vagy, ezeket a készülékeket ugyanis ebben a termékkategóriában gyűjtöttük össze. Mielőtt részletesen is bemutatnánk őket, nézzük, hogy mit érdemes tudni magáról a cégről!

A világszinten is ismert fűtéstechnikai vállalat

A BVF egy németországi székhelyű cég, ami a Buderus cégcsoport részeként működik. Kiváló minőségű, nagy hatékonyságú fűtéstechnikai berendezések, rendszerek létrehozása a fő tevékenységi köre. Az iparágban sok évtizede jelen van, mára pedig már világszinten is ismertté, elismertté vált, az általa gyártott készülékek széles körben is nagy népszerűségnek örvendenek. 

A különböző fűtőtestek létrehozásakor azt tartják szem előtt, hogy - lépést tartva a változásokkal -, mindig a legújabb technológiákat, illetve alapanyagokat használják fel. Emellett pedig a minőségbiztosításra is nagy figyelmet fordítanak, ugyanis a termékeik nem kerülhetnek forgalomba, amíg nem mennek át a szigorúbbnál szigorúbb teszteken, ellenőrzéseken. 

Milyen BVF fűtőberendezéseket találsz nálunk?

A BVF elektromos konvektorok olyan berendezések, amikben az elektromos fűtőelemek működését ventilátorok egészítik ki. Miután az áramot hővé alakították, a meleg levegőt nagyon gyorsan szétoszlatják a belső térben, ezáltal megemelve a hőmérsékletet. 

A BVF elektromos törölközőszárítók rendkívül hasznos készülékek a fürdőszobában, ahol a helyiség fűtése mellett a törölközők gyors száradására is oda kell figyelni. Ezek a berendezések mindkét feladatot képesek ellátni.

A BVF fűtőszőnyegek remek választásnak bizonyulnak, ha padlófűtést szeretnél kialakítani az otthonodban. A padlóburkolat alá elhelyezett, elektromos hálózatra csatlakoztatott fűtőkábelek a hőt közvetlenül a burkolóelemekre irányítják, ezzel rövid időn belül felmelegítve azokat.

A BVF infrapanelek infravörös sugárzást használnak fel a fűtéshez. Működésük során a körülöttük lévő tárgyakat melegítik fel, ami által sokkal gyorsabban meg tudják emelni a környezet hőmérsékletét. Nálunk a tükör infrapaneleket is megtalálod, amiknek az a különlegessége, hogy egy hővisszaverős tükörfelülettel vannak ellátva.

Milyen más BVF termékek szerepelnek a kínálatunkban?

A BVF mennyezeti rögzítők, mobil infrapanelkonzolok, elektromos konvektorokhoz való kerekes lábak, törölközőszárító sínek, termosztátok, illetve páramentesítő funkcióval felszerelt okostükrök is elérhetőek nálunk. Nézz körül nálunk még ma!

HELYETTESÍTŐ TERMÉKEK

Raktáron
Ár 71 500 Ft
A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.