Barion Pixel
Nobo Fjord NFC2N-07 750W elektromos konvektor programozható termosztáttal, 20cm
Nobo Fjord NFC2N-07 750W elektromos konvektor programozható termosztáttal, 20cm
Nobo Fjord NFC2N-07 750W elektromos konvektor programozható termosztáttal, 20cm
Nobo Fjord NFC2N-07 750W elektromos konvektor programozható termosztáttal, 20cm
Nobo Fjord NFC2N-07 750W elektromos konvektor programozható termosztáttal, 20cm
Nobo Fjord NFC2N-07 750W elektromos konvektor programozható termosztáttal, 20cm

Nobo Fjord NFK2N-07 750W elektromos konvektor programozható termosztáttal, 20cm

NFK2N-07 + NCU-2T
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

101 000 Ft
Bruttó ár

Vásárlás előtt ajánlott a készülék méreteit odamérni a választott falfelületre!

Méret: 200 x 1030 x 90 mm

Letisztult formatervezés és hatékony, frontoldali légkivezetés. A fűtőpanel tetején elhelyezett, cserélhető NCU termosztáttal kényelmesen beállíthatjuk a kívánt hőmérsékletet, valamint egyedi programozással vagy okostelefonos vezérléssel is bővíthetjük a rendszerünket.

Teljesítmény 750 W
Garancia 60 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

NOBO Fjord

Az új generációs elektromos konvektorok elektronikájában elhelyezett digitális hőérzékelő 0,05°C pontossággal érzékel, mely a lehető legegyenletesebb hőtartást biztosítja. Az elektromos konvektorok 0,5 W készenléti fogyasztása, iparágában elsőként a 2025-ös energetikai szabványnak is megfelel. Mindezek az újítások energiatakarékosabb üzemeltetést biztosítanak.

A legkeresettebb fűtőpanelünk világszerte 3 millió eladott példánnyal. Ez a hagyományos, norvég gyártmányú minőségi panel megvásárolható egyszerű komfort termosztáttal vagy Nobo Energy Control termosztáttal.

A Nobo Fjord egy modern levegő-áramoltatású fűtőpanel elülső légráccsal, kifejezetten arra tervezve, hogy egyenletesen oszlassa el a meleget a szobában. Az eredmény megfelelő hőmérséklet a helyiség minden pontjában. A Nobo Fjord a bele kerülő port nem égeti el, ezáltal hozzájárul az egészséges belső légtér megteremtéséhez.

A Nobo Fjord sarkai lekerekítettek, ami lágyabb megjelenést eredményez és biztonságos környezetet teremt. Mérete más hasonló megjelenésű elektromos konvektorhoz képest kisebb, és a készenléti fogyasztása is csak 0,5 W.

Ha a külső hőmérséklet jelentősen megváltozik, a Nobo Fjord sok versenytársa nem képes fenntartani az állandó benti hőmérsékletet. A Nobo Fjord ezzel szemben tartja a beprogramozott hőfokot a külső hőmérséklet bármilyen ingadozása ellenére is.

A paneleket az új generációs, digitális kijelzésű elektronikával rendelkező NCU termosztátokkal vezérelhetjük, melynek köszönhetően a kívánt hőmérséklet pontosabban beállítható, így egyenletesebb és energiatakarékosabb fűtés valósulhat meg az otthonunkban.

Az elektromos konvektor termosztátja a készülék tetején van elhelyezve, mely kényelmes használatot biztosít, ugyanakkor a hőérzékelő elektronika a fűtőpanel alján méri a hőmérsékletet. Ennek köszönhetően a termosztát visszatérő levegőt elemzi, így biztosítva a pontos hőmérséklet beállítást.

Minden Nobo elektromos konvektor 5 év teljeskörű és 10 év fűtőbetét garanciával rendelkezik!

A Nobo Fjord elektromos konvektor jellemzői:

  • IP24 elektromos védettség kettős szigeteléssel (fürdőszobában is használható)
  • Programozható termosztáttal (NCU-2T elektronikus termosztát)
  • Túlmelegedés-gátló
  • Konvekciós fűtéstechnológia
  • Szag- és hangtalan működés
  • Max. felületi hőmérséklet: 80°C
  • Konnektorba csatlakoztatható (villásdugóval ellátva)
  • Tartozékok: bekötővezeték villásdugóval, fali konzol, bekötődoboz
Teljesítmény
750 W
Termosztát
Programozható
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
11-20 m³
Bekötés módja
Dugvilla
Kivitel
Falra szerelhető
Rendeltetés
Vizes helyiségbe is
Garancia
60 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
200x1030x90 mm
Elektromos védettség
IP24
Amper igény
3,3 A
Szín
Fehér

Nobo

Nem vitás, hogy amennyiben maradéktalanul komfortosan szeretnénk érezni magunkat az otthonunkban, akkor a fűtési szezonban a megfelelő kialakítású fűtőtestek használatáról is gondoskodnunk kell. Ha ebben a tekintetben biztosra szeretnél menni, akkor a Nobo fűtőpanel az egyik legjobb választás.

Egyrészt azért, mert rendkívül hatékony működésre képes, ami azt jelenti, hogy jóformán pillanatok alatt tudsz vele kellemes meleget varázsolni a belső terekben. Másrészt pedig ezt úgy tudod megtenni, hogy a készülék csak annyi energiát használ, amennyit feltétlenül kell. Ha pedig a hatékonyság és az energiatakarékosság nem lenne elég, akkor azt is tudnod kell, hogy a Nobo fűtőberendezések nagyon stílusos kinézettel rendelkeznek. 


A mai kor igényeinek megfelelően a webáruházunk kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb márkás épületgépészeti termékeket, például a megbízhatóan működő fűtőtesteket. A termékpalettánk azonban jóval szélesebb, a fűtőberendezések mellett bojlereket, hőszivattyúkat, termosztátokat, napkollektorokat, valamint puffertárolókat is kínálunk. 

Ebben a kategóriában a Nobo fűtőpaneleket, illetve a cég által gyártott egyéb fűtőrendszereket találod. Mielőtt részletesebben is szót ejtenénk arról, hogy milyen sajátosságaik, egyedi jellemzőik vannak, következzen először a cég bemutatása.

Nobo - egy norvég cég, ami az innovatív megoldásokban hisz

A Nobo céget 1949-ben alapították, ami azt jelenti, hogy több mint 74 éve foglalkozik az innovatív, megbízható működésre képes hűtő-, illetve fűtőberendezések gyártásával. A székhelye Norvégiában található, Oslotól nem messze. 

Skandináv vállalat lévén a cég olyan megoldásokat kínál, amik hosszú távon is fenntarthatóak, illetve energiatakarékosak. Az általa gyártott fűtőtestek, elektromos konvektorok, fűtőszőnyegek, törölközőszárítók Európában is ismertek és keresettek. 

Nobo fűtőpanel

Az általunk kínált Nobo fűtőpanelek hatékonyan, energiatakarékosan működnek, ráadásul a beépített termosztátnak köszönhetően kényelmesen szabályozhatóak is. Egyes modellek különböző okosfunkciókkal is el vannak látva, ami szintén hozzájárul ahhoz, hogy hű társunk legyenek a fűtési szezonban. 

Nobo fűtőszőnyeg

A Nobo fűtőpanelek mellett a fűtőszőnyegek is elérhetőek a kínálatunkban. Ezek úgy működnek, hogy miután beépítésre kerültek a burkolat alá, a meleg levegőt koncentráltan a padlóra irányítják. Ezáltal biztosítják, hogy a padlón való közlekedés télen is komfortos legyen. 

A panelek irányítása egy elektronikus vezérlőegység használatával lehetséges, aminek segítségével pontosan be tudjuk állítani a kívánt hőmérsékletet. A telepítésük kifejezetten ajánlott hideg padlófajták esetén.

Nobo elektromos törölközőszárító

A Nobo elektromos törölközőszárítók is nagyon kedveltek, ugyanis kényelmes, ugyanakkor hatékony fűtést biztosítanak a fürdőszobákban. Mint ahogy a nevükben is szerepel, a törölközők gyors száradásához is nagymértékben hozzájárulnak, ezzel megakadályozva azt, hogy penész képződjön rajtuk. 

Egyéb kiegészítők, tartozékok

A Nobo cég olyan kellékeket is gyárt, mint amilyenek például a Clip On Glass üveg előlapok, a manuális programkapcsolók, a vezeték nélküli termosztátok, illetve az ablaknyitás-érzékelők. A kínálatunkban ezeket a termékeket is megtalálod. Rendelj tőlünk még ma!

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.