Barion Pixel

Stiebel Eltron VRL-C 300 D Premium decentralizált hővisszanyerős szellőztető

204142
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

2 723 348 Ft
Bruttó ár

Garancia 12 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Termékleírás

Alkalmazás • Jellemző alkalmazások: nagyobb helyiségek (pl. tantermek, tárgyalótermek és üzlethelyiségek, napközi otthonok, éttermek és egyéb rendezvénytermek) ellenőrzött levegőztetése és szellőztetése. • A beépített szűrőnek és hővisszanyerésnek köszönhetően az automatikus helyiségszellőzés javítja a helyiség levegőminőségét, továbbá csökkenti a CO₂, az aeroszolok, a spórák és a szennyeződés mennyiségét. Ugyanakkor az állandó légcsere csökkenti a helyiség levegőjének szag-, baktérium- és vírusterhelését. • Az optimalizált zajszintű, csendes készülékeket közvetlenül a használati egységben történő decentralizált használatra tervezték. • A külső és eldobott levegő vezetéséhez légcsatornák szükségesek. Az elszívott levegő vezetése és a beszívás pontosan osztható el a helyiségben vagy az épületben.

Kényelmi jellemzők • Az üzemmódok, a programok, továbbá a paraméterek könnyen és magától értetődő módon állíthatók be a kezelőegységgel. A készülékek könnyen karbantarthatók; azokat gyors és egyszerű szervizelésre tervezték. • Egy további érzékelő (tartozék) méri a helyiség levegőjének CO₂-koncentrációját és teljesen automata módon szabályozza a készülék levegőteljesítményét, amíg az érték a beállított CO₂-érték alá nem süllyed. • A készülék egy mozgásérzékelőn keresztül (tartozék) egy alapszellőzésbe, illetve egy magasabb levegőfokozatba kapcsolható. • A hőmérséklet-szabályozott bypass-vezeték lehetővé teszi a hővisszanyerés automatikus kiiktatását. • Minden készülék elektromos előfűtő regiszterrel van felszerelve és alacsony kültéri hőmérséklet esetén is kiegyenlített beszívási, illetve kifúvási térfogatáramokkal használható. • A berendezés nyugalmi állapotában a légáram kontrollálatlan mozgásának megakadályozása érdekében a rendszerek motorikus külső- és eldobottlevegő-csappantyúkkal vannak felszerelve. • Tűz vagy feszültségkimaradás esetén a külső és az eldobott levegő rugós csappantyúi elzárják a levegő útját, és ezáltal minimálisra csökkentik a tűz és a füstgáz terjedését az épületben. • Nagyobb épületekben akár 20 készülék is csatlakoztatható egymáshoz és egyetlen kezelőegységről szabályozható. A készülékek BACnet, Modbus és LON interfészek (tartozékok) segítségével fölérendelt épületautomatikához csatlakoztathatók. • A beépített elektronikával további funkciók (például füstjelzők, kényszerszellőzés, minimális szellőzés, külső kikapcsolás és hidraulikus utófűtő regiszter működtetése) is könnyen integrálhatók. • A beépített utófűtő regiszteren keresztül a bevezetett levegő hőmérséklete komfortos szintre növelhető. • A hőmérséklet- és páratartalom-értékek intelligens előfűtés-szabályozás általi állandó felügyelete minimalizálja az elektromos energia felhasználását és csökkenti a szükséges csatlakozási teljesítményt is.

Telepítés • A készüléket mennyezeti beépítésre tervezték és álmennyezetbe is beépíthető. A készülék a mennyezet különböző helyeire szerelhető. • A bevezetett levegő vezetékeihez szükséges csőcsonkok a készülék elülső oldalán találhatók. Az elszívott levegő vezetése a jobb oldali keskeny részen található elszívottlevegő-csonkon keresztül történik.

Hatékonyság • Az energiatakarékos EC-ventilátorok a szabályozással és további érzékelőkkel együtt hatékony működést biztosítanak.

Garancia
12 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
407 x 1202 x 585 mm
Tömeg
100 kg
Elektromos védettség
IP20

Stiebel Eltron

A mindennapokban számos különböző épületgépészeti termék használatára szükség van ahhoz, hogy maradéktalanul kényelmesen tudjunk élni otthonunkban. Fűtőtestek, vízmelegítők, melegvíz-tárolók, villanybojlerek, kézszárítók, szellőztetők és még sorolhatnánk, mely berendezések a Stiebel Eltron termékpalettáján is megtalálhatóak. 

A márka védjegyével fémjelzett berendezések számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, aminek köszönhetően népszerű választásnak bizonyulnak a háztartásokban. Ezek közül az egyik legfontosabb az energiahatékony működés, de emellett a gyors telepíthetőség, az egyszerű kezelhetőség, valamint a hosszú élettartam is mind-mind a pozitívumaik sorát gazdagítja.


A webáruházunkban sokféle világszinten is ismert és előszeretettel használt, márkás épületgépészeti berendezést találsz. Legyen szó fűtésről, vízmelegítésről, víztárolásról, szellőztetésről, kézszárításról vagy vízlágyításról, a kínálatunkban megtalálod a minden szempontból megfelelő készülékeket.

Ebben a termékkategóriában a Stiebel Eltron vállalat által gyártott berendezéseket találod, amiket részletesen is bemutatunk. Előtte azonban következzen a cég bemutatása a tevékenységének rövid áttekintésével!

A Stiebel Eltron cég

A Stiebel Eltron vállalatot Németországban alapították 1924-ben, ami azt jelenti, hogy több mint 99 éves múlttal rendelkezik. Az első termékei közé tartoztak az elektromos vízmelegítők, majd később a termékportfóliója kibővült a villanybojlerekkel, illetve az elektromos radiátorokkal. Ma pedig már nagyon sokféle, másfajta épületgépészeti terméket is kínál a felhasználóknak. 

Amit mindenképp érdemes tudni a cégről, az az, hogy nagy hangsúlyt fektet a korábban létrehozott konstrukciók továbbfejlesztésére, valamint arra, hogy energiahatékony és környezetbarát technológiákkal dolgozzon. Számos termékére igaz, hogy nemzetközi díjat nyert, ami az általuk képviselt magas minőségnek, illetve innovációnak köszönhető. 

Stiebel Eltron fűtőtestek

A kínálatunkban a cég által gyártott elektromos konvektorokat, infra hősugárzókat, ventilátoros gyorsfűtőket, elektromos hőtárolós kályhákat, törölközőszárító radiátorokat és fűtőbetéteket is megtalálod. Egytől egyig olyan készülékek, amik elektromos áram felhasználásával, tisztán, azaz kellemetlen égéstermék termelése nélkül működnek. Számos kivitelben elérhetőek, többek között a falra szerelhető, illetve az álló modellek is rendelkezésre állnak.

Stiebel Eltron vízmelegítők, víztárolók

Nálunk nemcsak a fűtőtesteket tudod beszerezni, hanem a cég által kifejlesztett átfolyós vízmelegítőket, villanybojlereket és melegvíz-tárolókat is. Ezek kivétel nélkül megbízható, gazdaságos és környezetbarát működésű készülékek, amiknek a használatával kényelmesen lehet megoldani a víz melegítésével, illetve tárolásával kapcsolatos feladatokat.

Egyéb Stiebel Eltron berendezések

A fent említett berendezéseken kívül más készülékek is kaphatóak a kínálatunkban. Gondolunk itt például a hőszivattyúkra, a kézszárítókra, a vízlágyító berendezésekre, valamint a hővisszanyerős szellőztetőkre. Akárcsak a többi, ezek is nagy hatékonysággal, energiatakarékosan és megbízhatóan működnek, ezáltal hosszú távon is kiszolgálva az igényeket. 

Kiegészítők és egyéb termékek

A kínálatunkban a Stiebel Eltron szűrőbetéteket, fali konzolokat, termosztátokat, utántöltő patronokat, konzoltartó lábakat és hőcserélő egységeket is megtalálod. Akkor is jó helyen jársz, ha vezérlőkészletet keresel szellőztetőhöz, de a biztonsági szerelvény speciális lefolyókészlettel is elérhető nálunk. Rendelj még ma!

HELYETTESÍTŐ TERMÉKEK

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.