Barion Pixel

Vaillant electronicVED pro VED E 27/8 B INT átfolyós villanybojler

0010027040
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

175 083 Ft
Bruttó ár

Kitűnő melegvíz-komfort rendkívüli energiahatékonyság mellett

  • Könnyű kezelési koncepció a különböző felhasználási igényekhez
  • Modern megjelenés, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen fürdőszobához
  • Kiváló termékminőség és hosszú élettartamra tervezett alkotóelemek
  • A rendkívül biztonságos üzemet kiegészítő védőfunkciók segítik
  • Komfortos működést és magas vízmelegítési hatásfok

Teljesítmény 27 kW
Garancia 24 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Rendkívül hatékony: decentrális melegvíz-ellátás

Saját gyártású, átfolyó rendszerű és elektromos működésű vízmelegítőink rendkívüli gazdaságosságáról az a tény lehet meggyőző, hogy a vizet közvetlenül a csapolási hely mellett melegítik fel. Ezek a készülékek csak akkor fogyasztanak áramot, ha Önnek meleg vízre van szüksége – és mindig csak pont annyit, amennyi a beállított kívánt hőmérséklet eléréshez szükséges. Ez egy egyértelmű előny a hidraulikus működésű átfolyós vízmelegítőkhöz képest, amelyek a vizet folyamatosan a teljesítményhatárig melegítik fel és ehhez kell gyakran hideg vizet hozzákeverni ahhoz, hogy a csapon kifolyó víz a kívánt hőmérsékletre legyen lehűthető. További előny még, hogy a decentrális melegvíz-ellátásnak köszönhetően elkerülhetők a tárolás és a cirkulációs vezeték veszteségei. A rövid csővezeték hosszúságok miatt a hőveszteségek a minimumra csökkennek, ezzel egyidőben pedig növekedik az ivóvíz higiénia.

Meleg víz a kívánt módon és maximális kényelemmel

A kényeztető kádfürdőhöz vagy a kellemes zuhanyozáshoz mindenek előtt egyetlen dolog szükséges: folyamatosan meleg és tökéletes hőmérsékletű víz. A fokra pontos kifolyó hőmérsékletnek és a rendkívül megbízható melegvíz-készítésnek köszönhetően átfolyó rendszerű, elektromos üzemű electronicVED készülékeink pont ezt a melegvíz-komfortot nyújtják, víznyomás ingadozás nélkül. Ráadásul az új elektromos, átfolyós vízmelegítők kezelése is rendkívül egyszerű: a kezelési komfortigények függvényében kétféle termékcsaládot forgalmazunk: az electronicVED pro egy bázis készülék, három-fokozatú kapcsolóval, a prémium kategóriájú electronicVED plus pedig egy intuitív módon használható kezelőmenüt tartalmaz, a fogyasztási adatok kijelzésével, ami ráadásul egy opcionális távvezérlővel is bővíthető a legmagasabb kezelési komfort érdekében.

A legmodernebb technika, ennek megfelelő külső megjelenéssel

Saját gyártású Vaillant electronicVED készülékeink igényes, lapos dizájnja harmonikusan illeszkedik bármilyen fürdőszobai vagy konyhai környezetbe. A felhasználói elégedettség érdekében ez a termékcsalád nem csak a legmodernebb technikai megoldásokat, illetve kiváló kinőségű alapanyagokat használja, hanem még a burkolata is egyedülálló. Mindegyik electronicVED készülék ellenáll az UV sugárzásnak, így a külső ház nem sárgul be a teljes élettartam alatt.

Ideális új telepítéshez és felújításhoz egyaránt

electronicVED átfolyó rendszerű készülékcsaládunk pont új építésű családi házak esetén ideális a hőszivattyúval történő melegvíz-készítés kiegészítésére, ugyanis a központi melegvíz-tároló helyett, amit folyamatosan magas hőmérsékleten kell tartani, az átfolyós vízmelegítő a hőszivattyú által előmelegített vizet a megválasztott kívánt hőmérsékletre tudja közvetlenül felmelegíteni. Ezzel a megoldással megelőzhetők a folyamatos tárolási és cirkulációs veszteségek és ez az alternatíva társasházakban gyakran egy hatékony megoldás. De a hőszivattyúval történő electronicVED kombináció családi és ikerházakban is releváns, amennyiben napelemes rendszert is használunk.

Átfolyó rendszerű elektromos vízmelegítőink felújításokhoz is tökéletesen megfelelnek: nem csak jelentősen magasabb melegvíz-komfortot adnak a régebbi, hidraulikus működésű elektromos vízmelegítőkhöz képest, hanem hozzávetőlegesen akár 30% áram- és vízfelhasználás megtakarítására is képesek.

Minden igényhez a megfelelő készülék

electronicVED termékcsaládunk eredetileg ötféle verzióban készül, ezek közül Magyarországon azonban csak az alábbi készüléktípusok kaphatók:

electronicVED plus

Az elektronikus teljesítmény-szabályozásnak köszönhetően az electronicVED plus készülékkel a magas melegvíz-komfort rendkívül alacsony áram- és vízfogyasztás mellett élvezhető. Ezen kívül fokra pontos hőmérséklet beállítást, intuitív kezelőmenüt, valamint az innovatív EnergieMONITOR funkciót (fogyasztási adatok kijelzése) is tartalmazza.

Opcionálisan kapható távvezérlő

Energia-takarékos funkció

További védőfunkciók: gyerekzár, leforrázás elleni védelem

electronicVED pro

Az electronicVED pro egy jó ár/érték arányú, elektronikusan szabályozott átfolyó rendszerű bázis készülék. Képes kiegyenlíteni a víznyomás ingadozásait, így folyamatosan állandó hőmérsékletű meleg vizet szolgáltat. Ehhez három, előre beállított hőmérséklet-fokozat közül lehet választani: 35, 45 vagy 55°C. Hideg víz hozzákeverésével a mindekori hőmérséklet közvetlenül a vételezési helyen állítható be.

Teljesítmény
27 kW
Rendszer
Zárt rendszerű
Garancia
24 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
481 x 240 x 99 mm
Tömeg
4,4 kg
HMV teljesítmény folyamatos üzemben (t 30°C)
8 l/perc
Elektromos védettség
IP25
A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.