Barion Pixel

Stiebel Eltron DCE 11/13 compact átfolyós villanybojler

230770
Szállítási költség: 2 200 Ft Rendeld meg most és holnap kiszállítjuk! Elérhetőség: Raktárról azonnal 1 db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető 1 db.

138 135 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 13,5 kW
Garancia 24 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Csütörtök 2024.07.25, reggel 8 és 17 óra között

A Stiebel Eltron DCE 11/13 compact, 230770 átfolyós villanybojler azért jó választás mert: 

Egy helytakarékos, kis teljesítményű, zárt rendszerű átfolyós vízmelegítő. Elsősorban mosogató és mosdó ellátására.
A vízkövesedés valószínűsége szinte nulla, a speciális kialakítású fűtőszálaknak, és a műanyag belsőnek köszönhetően.Választható teljesítmény 11 vagy 13,5 kW.

Előmelegített (pl: szolár)  víz fogadása lehetséges, maximum 55 °C-ig. Kilépő hőmérséklete korlátozható maximum 43 °C-ra (gyermekvédelem).

Stiebel Eltron DCE 11/13 Compact, 230770 átfolyós villanybojler jellemzői:

 • Helytakarékos design 
 • Kényelmes ls energiahatékony teljesítmény szabályozás
 • Gyors, Profi-Rapid telepítés
 • Telepítéskor választható csatlakozási teljesítmény 11 vagy 13,5 kW
 • Stiebel Eltron DCE 11/13 compact átfolyós villanybojler, 230770
 • Teljesítmény:
  11/13,5 kW
 • Feszültség:
  400 V
 • Villamos csatlakozás:
  3/PE
 • Névleges áram:
  16,2/19,5 A
 • Lebiztosítás:
  16/20 A
 • Hőmérséklet tartomány:
  20–60 °C
 • Energiaosztály:
  A
 • Szín:
  fehér
 • Védettség:
  IP25
 • Méret (magasság x szélesség x mélység):
  293x188x87 mm
 • Mélység kezelőgombbal együtt:
  100 mm
 • Tömeg:
  2,5 kg
Teljesítmény
13,5 kW
Rendszer
Zárt rendszerű
Garancia
24 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
293x188x87 mm

Stiebel Eltron

A mindennapokban számos különböző épületgépészeti termék használatára szükség van ahhoz, hogy maradéktalanul kényelmesen tudjunk élni otthonunkban. Fűtőtestek, vízmelegítők, melegvíz-tárolók, villanybojlerek, kézszárítók, szellőztetők és még sorolhatnánk, mely berendezések a Stiebel Eltron termékpalettáján is megtalálhatóak. 

A márka védjegyével fémjelzett berendezések számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, aminek köszönhetően népszerű választásnak bizonyulnak a háztartásokban. Ezek közül az egyik legfontosabb az energiahatékony működés, de emellett a gyors telepíthetőség, az egyszerű kezelhetőség, valamint a hosszú élettartam is mind-mind a pozitívumaik sorát gazdagítja.


A webáruházunkban sokféle világszinten is ismert és előszeretettel használt, márkás épületgépészeti berendezést találsz. Legyen szó fűtésről, vízmelegítésről, víztárolásról, szellőztetésről, kézszárításról vagy vízlágyításról, a kínálatunkban megtalálod a minden szempontból megfelelő készülékeket.

Ebben a termékkategóriában a Stiebel Eltron vállalat által gyártott berendezéseket találod, amiket részletesen is bemutatunk. Előtte azonban következzen a cég bemutatása a tevékenységének rövid áttekintésével!

A Stiebel Eltron cég

A Stiebel Eltron vállalatot Németországban alapították 1924-ben, ami azt jelenti, hogy több mint 99 éves múlttal rendelkezik. Az első termékei közé tartoztak az elektromos vízmelegítők, majd később a termékportfóliója kibővült a villanybojlerekkel, illetve az elektromos radiátorokkal. Ma pedig már nagyon sokféle, másfajta épületgépészeti terméket is kínál a felhasználóknak. 

Amit mindenképp érdemes tudni a cégről, az az, hogy nagy hangsúlyt fektet a korábban létrehozott konstrukciók továbbfejlesztésére, valamint arra, hogy energiahatékony és környezetbarát technológiákkal dolgozzon. Számos termékére igaz, hogy nemzetközi díjat nyert, ami az általuk képviselt magas minőségnek, illetve innovációnak köszönhető. 

Stiebel Eltron fűtőtestek

A kínálatunkban a cég által gyártott elektromos konvektorokat, infra hősugárzókat, ventilátoros gyorsfűtőket, elektromos hőtárolós kályhákat, törölközőszárító radiátorokat és fűtőbetéteket is megtalálod. Egytől egyig olyan készülékek, amik elektromos áram felhasználásával, tisztán, azaz kellemetlen égéstermék termelése nélkül működnek. Számos kivitelben elérhetőek, többek között a falra szerelhető, illetve az álló modellek is rendelkezésre állnak.

Stiebel Eltron vízmelegítők, víztárolók

Nálunk nemcsak a fűtőtesteket tudod beszerezni, hanem a cég által kifejlesztett átfolyós vízmelegítőket, villanybojlereket és melegvíz-tárolókat is. Ezek kivétel nélkül megbízható, gazdaságos és környezetbarát működésű készülékek, amiknek a használatával kényelmesen lehet megoldani a víz melegítésével, illetve tárolásával kapcsolatos feladatokat.

Egyéb Stiebel Eltron berendezések

A fent említett berendezéseken kívül más készülékek is kaphatóak a kínálatunkban. Gondolunk itt például a hőszivattyúkra, a kézszárítókra, a vízlágyító berendezésekre, valamint a hővisszanyerős szellőztetőkre. Akárcsak a többi, ezek is nagy hatékonysággal, energiatakarékosan és megbízhatóan működnek, ezáltal hosszú távon is kiszolgálva az igényeket. 

Kiegészítők és egyéb termékek

A kínálatunkban a Stiebel Eltron szűrőbetéteket, fali konzolokat, termosztátokat, utántöltő patronokat, konzoltartó lábakat és hőcserélő egységeket is megtalálod. Akkor is jó helyen jársz, ha vezérlőkészletet keresel szellőztetőhöz, de a biztonsági szerelvény speciális lefolyókészlettel is elérhető nálunk. Rendelj még ma!

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.