Barion Pixel
CASCADE VISION CWH12VW 3,5kW  inverteres splitklíma
CASCADE VISION CWH12VW 3,5kW  inverteres splitklíma
CASCADE VISION CWH12VW 3,5kW  inverteres splitklíma
CASCADE VISION CWH12VW 3,5kW  inverteres splitklíma

CASCADE VISION NORDIC CWH12VN 3,5kW inverteres splitklíma

CWH12VN
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

280 670 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 3,5 kW
Garancia 60 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

VISION NORDIC:

ami még a Sarkvidéken is megállná a helyét, mivel akár -25C° esetén is fűt!

A fűtött csepptálca és a -25C° tartós külső hőmérséklet esetén is stabil működés gondoskodik arról, hogy ez a modell valóban 4 évszak legjobb választása legyen.

Számos kényelmi funkció, mint az I feel funkció, az automatikus tisztítás és a WiFi vezérlés mellett a berendezés a 4 irányú légterelés segítségével biztosítja azt, hogy a helyiség egyenletes hűtésével kiemelkedő legyen komfortérzet.

 

Oldalfali klíma szett

SEER/SCOP (hűtés/fűtés): 7,1/4,1

Beltéri méretek (szélxmagxmély): 845*289*209 mm

Kültéri méretek (szélxmagxmély): 732*555*330 mm

Max. csövezési hossz / szintkülönbség: 15/10 m

Csőátmérő  folyadék / gáz: 6,0/9,52

Hangnyomásszint beltéri: 38/34/29/25 dB(A)

Hangnyomásszint kültéri: 52 dB(A)

Hangteljesítmény szint kültéri: 63 dB(A)

Üzemi tartomány, hűtés: -15˚C – +50˚C

Üzemi tartomány, fűtés: -25˚C – +30˚C

 

Tulajdonságok:

3D légáram a 4 irányú légterelés segítségével

Az automatikus 4 irányú légterelés lehetővé teszi a helyiség egyenletes hűtését, legyen a helyiség bármely részébe is felszerelve a beltéri egység. Nem csak függőleges irányban szabályozható a légterelés a távirányítóval, hanem vízszintesen is. Így optimálisan beállíthatja a légterelés irányát, vagy az automatika segítségével a helyiségben teljesen egyenletesen osztható el a befújt levegő.

Környzetbarát R32 gáz

Nem károsítja az ózon réteget, és az üvegházhatást okozó hatása is harmada a korábban használt gázokénak. Emellett, mivel egykomponensű gáz, könnyen újrahasznosítható.

Wi-fi vezérlés

A WiFi Smart alkalmazással okostelefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.

G10 technológiájú DC inverter vezérlés

A legújabb GREE G10 inverter technológia folytán a kompresszor akár ultra alacsony fordulatszámmal is képes üzemelni, ami további energiamegtakarítást eredményezhet.

A++ és A+ energiaosztály

A Cascade légkondicionáló berendezések a világelsők közé tartoznak energiahatékonyságban. Ezzel is csökkentve a környezetünkre gyakorolt szén-dioxid terhelést.

„I feel” kényelmi funkció

A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző

pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

Iker forgódugattyús kompresszor

A kompresszor két – egymáshoz képest 180˚-ban elhelyezett – dugattyúja nagy hatásfokkal biztosítja a szükséges mértékű hűtőközeg áramlást. Ez a kialakítás garantálja a rezgésmentes, halk üzemelést, miközben a stabilitás is jelentősen javul és a kompresszor élettartama is jóval meghosszabbodik.

Elegáns keskeny beltéri egység, LED kijelzővel

8°C Temperálás

Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 ˚C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.

7 fokozatú ventilátor

A választható sebességfokozatok biztosítják, hogy mindig a kívánalmaknak megfelelően történjen a levegő áramoltatása.

Párátlanítás

A párátlanítás segítségével a szobahőmérséklet változtatása nélkül csökkenthető a helyiség páratartalma.

Infra távirányító

LED kijelző

Intelligens leolvasztás

A hagyományos leolvasztó rendszerekkel szemben, amik előre beállított időközönként leolvasztottak (akár óránként is), az intelligens rendszer csak akkor futtattja ezt, ha szükséges, ezzel is energiát takarít meg.

Soft start (lágyindítás) funkció

Ezen funkció segítségével a feszültség, valamint az indító áram mértéke is mérséklődik, ezáltal megóvja a készüléket a káros hatásoktól.

Öntisztító funkció

A készülék kikapcsolása után a ventilátor még 10 percig üzemel és eltávolítja a beltéri egységből a lecsapódott párát, így megakadályozza a gombák és baktériumok megtelepedését.

Turbó funkció

A beltéri egység ventilátorát extra gyors fordulatszámra

állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet.

Éjszakai üzemmód

3 féle – személyre is szabható – alvás üzemmód. Az optimális éjszakai pihenés feltételeit teremti meg. Akár egyénileg is programozható. Az alvás funkcióval az éjjeli komfort könnyedén

növelhető. Az alvás módban a hőmérséklet emelkedik az első órában hűtési módban, csökken fűtési módban. Majd 6 óra elteltével visszaáll az eredetileg beállított hőmérsékletre. Ezzel segít az alváshoz megfelelő hőmérséklet beállításában.

Automatikus újraindítás áramkimaradás után

A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.

Automatikus lamella mozgatás függőlegesen

Biztosítja a helyiség hőmérsékletének állandóságát a levegő egyenletes elosztásával.

Zár funkció

Gombkombináció használatával lezárhatjuk, illetve feloldhatjuk a billentyűzetet be- és kikapcsolt állapotban egyaránt.

Cold Plasma ionizátor

Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

1 W fogyasztás készenléti állapotban

Téli üzemelés

A kültéri egységbe épített kiegészítő egységeknek köszönhetően alacsony (-20 ˚C) kinti hőmérséklet esetén is alkalmas a berendezés a fűtésre.

Teljesítmény
3,5 kW
Fűtőteljesítmény
3,8 kW
Hűtőteljesítmény
3,5 kW
Garancia
60 hónap
Energiahatékonysági osztály
A++/A+
A++/A+
Tömeg
10 / 30 kg
Szín
Fehér
Beltéri méret
845 x 289 x 209 mm
Kültéri méret
732 x 555 x 330 mm
Hűtőközeg
R32
Fűtésre optimalizált klíma
Igen
Kérhető H tarifa
nem

A Cascade egy vezető márka a víz-levegő hőszivattyúk és klímák területén, amelyek kiváló minőséget és hatékonyságot nyújtanak a felhasználóknak. Az innovatív technológiájuk és a megbízhatóságuk révén a Cascade termékek kiemelkednek a piacon és kielégítik a legmagasabb elvárásokat.

A Cascade víz-levegő hőszivattyúk energiatakarékos fűtési és hűtési megoldást kínálnak. Ezek az eszközök hatékonyan használják ki a rendelkezésre álló természeti energiaforrásokat, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy jelentős mértékben csökkentsék a fűtési és hűtési költségeiket. A Cascade hőszivattyúk intelligens vezérlőrendszerrel vannak ellátva, amely lehetővé teszi a pontos hőmérséklet-beállítást és a fűtési/hűtési időzítés beállítását. Ezáltal a felhasználók teljes kontrollt gyakorolhatnak a komfortszintjük fölött, még akkor is, ha távol vannak otthonuktól.

A Cascade klímák magas minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. A csendes működésükkel és a modern kialakításukkal harmonikusan illeszkednek bármilyen belső térbe. A Cascade klímák rendelkeznek különféle funkciókkal, mint például a hőmérséklet-szabályozás, a páratartalom-szabályozás és a levegő minőségének javítása. Ezek a funkciók garantálják a felhasználók kényelmét és egészségét, valamint segítenek fenntartani egy ideális lakó- vagy munkakörnyezetet.

A Cascade termékek kiválóan alkalmazhatók otthonokban, irodákban, üzletekben vagy bármely más helyiségben, ahol a kényelem és az energiahatékonyság fontos tényező. A Cascade mindig törekszik az új technológiák felfedezésére és alkalmazására, hogy felhasználóinak a lehető legjobb élményt nyújtsa. A választás a Cascade termékeire garantáltan megbízható és hatékony megoldást nyújt az Ön fűtési és hűtési igényeire.

Bízzon a Cascade-ben, ha kiváló minőségű és energiahatékony víz-levegő hőszivattyúval vagy klímával szeretné felszerelni a helyiségeit. A Cascade termékekkel biztos lehet abban, hogy optimális komfortot élvezhet, miközben csökkenti a környzetkárosítást és költségeket. Válassza a Cascade-t és élvezze a hatékony hűtést és fűtést!

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.