Barion Pixel

Master hőlégfúvó B3PTC (ELEKTROMOS 3KW)

B3PTC
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: Raktáron 5+ db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető több mint 5 db

Beszállítói raktár: 2 db
28 990 Ft
Bruttó ár

Vásárlás után mostantól az 1 év garancia mellett, további 2 év korlátozott garancia is jár, amihez regisztrálni kell a terméket.

A regisztráció menetéről és feltételeiről szóló dokumentum megtalálható a csatolmányok között!

Teljesítmény 3 kW
Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Kedd 2024.04.02, reggel 8 és 17 óra között

MASTER B3PTC elektromos hőlégfúvó beépített termosztáttal 

A MASTER elektromos hőlégfúvókba épített rozsdamentes fűtőszálak nem izzanak látható, vörös fénnyel, így nagyobb hatékonyság mellett az élettartamuk jóval hosszabb. A készülékekben lévő ventilátorok nagy mennyiségű levegőt szállítanak, ez biztosítja a fűtendő helyiségek levegőjének hatékony felfűtését. E két tényező együttes hatásaként a hőlégfúvóból távozó levegő nem forró, ez azonban nem jelenti a készülék rendellenes működését.

A fűtőberendezések (hőlégfúvók) ipari alkalmazásra alkalmasak, folyamatosan üzemeltethetőek.

Tudta?  

A hőlégfúvóba épített szobatermosztát segítségével szabályozható a fűtött helyiség hőmérséklete. A beállított hőmérséklet elérésekor a légmelegítő fűtőszála kikapcsol, a ventilátor folyamatosan működik tovább és keringeti a levegőt. A hőmérséklet csökkenésével a fűtés újra bekapcsol. A hőlégfúvó szobatermosztát gombja végállások között működik, nem körbeforgatható!

FIGYELMEZTETÉSEK!

  • TILOS a légmelegítő készüléket az elektromos aljzatbaól történő kihúzással áramtalanítani. Áramtalanítás előtt ki kell kapcsolni és meg kell várni, hogy a készülék lehűljön.
  • Kikapcsolás után a hőlégfúvó automatikus utóhűtése újraindíthatja a ventilátort! Ha a kikapcsolás után azonnal kihúzza a készüléket a ventilátor nem tudja azt lehűteni, így a gép károsodást szenvedhet.
  • Legyen a hosszabbító is MASTER!  A gyári kábel méretezése biztosan megfelelő. Ne érje be kevesebbel! 
  • Nem megfelelő méretezésű vagy túl hosszú hosszabbító a készülék károsodását okozza. Az ebből eredő meghibásodás a gyártó/forgalmazó garanciális kötelezettségeinek azonnali megszűnését eredményezi.
  • Ha kétsége van a légmelegítő készülékek fűtési teljesítményével kapcsolatban, ellenőrizze annak áramfelvételét.
  • A MASTER készülékek használata előtt minden esetben olvassa el a gépekhez mellékelt használati utasítást.

 

Termosztátos szabályozás beépítve
Fűtőteljesítmény (kW) 3 Működési tartomány (°C) 0 + 40
Légszállítás (m3/h) 258 IP védettség IP20
Feszültség (V) 230 / 50Hz Csomagolási méret h*sz*m (mm) 250*250*262
Dugalj a készüléken 400V / 63A / 5P Nettó/ bruttó súly (kg) 3,4 / 3,6
Áramfelvétel (A) 13 VTSZ 8516.2991
Zajszint (dB/A) 64 Csomagolás kartondoboz
Teljesítmény
3 kW
Garancia
12 hónap

Master

Az olyan ipari területeken, mint amilyenek például az üzemek, csarnokok vagy gyárak nagyon fontos, hogy a megfelelő rendszereket, készülékeket használjuk. A Master ipari berendezések számos előnyös paraméterekkel, műszaki adatokkal rendelkeznek, aminek köszönhetően tökéletes választásoknak bizonyulhatnak. 

Kivétel nélkül nagy teljesítményű készülékekről van szó, amik rendkívül gyorsan és hatékonyan működnek mindamellett, hogy könnyen kezelhetőek és a telepítésük is egyszerű. Ráadásul többféle méretben és kialakításban érhetők el, ami azt jelenti, hogy mindenki megtalálhatja az ideális változatot.


A webshopunkban kizárólag megbízhatóan működő, márkás épületgépészeti berendezéseket kínálunk, amik magas színvonalon képesek kielégíteni a felhasználók igényeit. Ez még abban az esetben is igaz, ha nem a háztartásokban, hanem a különböző ipari egységekben helyezik őket üzembe. Számos megoldást kínálunk ugyanis a nagy teljesítményű hűtésre, fűtésre, szárításra és más feladatokra.

Ebben a termékkategóriában a Master cég által kifejlesztett és gyártott ipari berendezéseket találod, amiket részletesebben is bemutatunk. Kezdjük is a sort a hőlégfúvókkal!

Master hőlégfúvók

Az üzemekben, gyárakban és más ipari épületekben sok esetben szükség van a belső tér fűtésére, amit kizárólag nagy teljesítményű, mobilisan használható fűtőberendezésekkel lehet megoldani. Erre a célra lettek kifejlesztve a hőlégfúvók, amik nemcsak fűtésre, hanem szárításra is alkalmazhatóak.

Master ipari ventilátorok

Az ipari területeken a levegő áramoltatását, illetve annak elvezetését, esetenként hűtését is meg kell oldani. Erre kitűnő alternatívát jelentenek az ipari ventilátorok, amik biztosítják a megfelelő légáramlást, csökkentik a hőmérsékletet és segítenek a por, valamint a kellemetlen szagok eltávolításában. Nálunk a Master csarnokszellőztető, illetve szőnyeg- és padlószárító ventilátorokat is megtalálod.

Master párátlanítók és egyéb termékek

Ha már a levegőről beszélünk, akkor meg kell említenünk a párátlanító készülékeket is, amikre szintén szükség van az ipari egységekben, épületekben. Ezek a berendezések akár a alapterülettel rendelkező helyiségekben, csarnokokban, aulákban is képesek optimális szintre csökkenteni a levegő páratartalmát. 

Az említett készülékek mellett pedig olyan tartozékokat, kiegészítőket is kínálunk, mint amilyen a légvezető cső, valamint a sebességszabályzó. Természetesen ezek is a Master márkát képviselik, ami azt jelenti, hogy kompatibilisek a cég által gyártott berendezésekkel. 

Hogyan találod meg a leggyorsabban a keresett termékeket?

Amennyiben konkrét elképzeléssel érkeztél a weboldalunkra, akkor nem feltétlenül kell végignézned a teljes kínálatunkat. Ez esetben célszerű használni a kereső-, illetve a szűrőfunkciót, aminek köszönhetően sokkal gyorsabban találsz rá a megvásárolni kívánt termékekre.

Az oldalunk tetején található fehér sávba be tudod írni a készülék vagy termék pontos nevét, amit a rendszer automatikusan kilistáz neked a találatok között. Ha úgy kényelmesebb, akkor bal oldalon a “Szűrés alap” felirat alatt meg tudod adni az általad fontosnak vélt paramétereket is. 

Be tudod állítani például az árintervallumot, ki tudod választani az alkategóriát, és meg tudsz adni olyan adatokat, mint a teljesítmény, a helyiség térfogata, illetve a bekötés módja. Ha végeztél, akkor az oldalon automatikusan megjelennek a releváns találatok. 

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.