Barion Pixel

HAUSER AH-2301 fali fűtőventilátor

AH-2301
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: Raktárról azonnal 5+ db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető több mint 5 db

26 060 Ft
Bruttó ár

Garancia 36 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Csütörtök 2024.06.20, reggel 8 és 17 óra között

A HAUSER AH-2301 fali fűtőventilátor jellemzői:

  • PTC technológia
  • Állítható fokozatok: levegő keringetés, két fűtési fokozat
  • Időzített kikapcsolás funkció (max 8 óra)
  • Falra szerelhető
  • Automata légterelő funkció
  • Távvezérlés
  • LED kijelző, működésjelző lámpa
  • Automatikus biztonsági kikapcsolás
  • Teljesítmény: 1000/2000 W
Garancia
36 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
20cm x 55cm x 11cm
2019-09-06

A Hauser márka vezető szerepet tölt be a kiváló minőségű fűtő- és padlóventillátorok gyártásában, amelyek innovatív tervezésükkel és hatékony működésükkel kitűnnek az iparágban. A Hauser fűtő- és padlóventillátorok forradalmi technológiájuknak köszönhetően optimális hőeloszlást biztosítanak a helyiségben, így maximális kényelmet és energiatakarékosságot nyújtanak a felhasználóknak.

A Hauser fűtőventillátorok kivételesen hatékonyak és megbízhatóak, ideális megoldást kínálva a gyors és egyszerű fűtésre a hidegebb időszakokban. Ezek az eszközök gyorsan felmelegítik a levegőt a helyiségben, és a beépített szabályozó funkcióknak köszönhetően könnyedén szabályozható a kívánt hőmérséklet. Emellett a Hauser fűtőventillátorok csendes működésűek, így nem zavarják a mindennapi tevékenységeket, és kiválóan alkalmasak otthoni vagy irodai használatra egyaránt.

A Hauser padlóventillátorok a modern és elegáns design mellett kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a helyiség hűtésére és a friss levegő keringtetésére. Ezek az eszközök könnyen telepíthetők és karbantarthatók, és a beállítható sebességeknek köszönhetően rugalmasan alkalmazkodnak az adott igényekhez. A Hauser padlóventillátorok segítenek csökkenteni a meleg levegő rétegződését a mennyezet felé, így egyenletes hőeloszlást biztosítva a helyiségben, és hozzájárulva a kényelem és a hatékonyság növeléséhez.

A Hauser fűtő- és padlóventillátorok a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően kerülnek gyártásra, és tartós anyagokból készülnek, hogy hosszú élettartamot biztosítsanak a felhasználóknak. A Hauser fűtő- és padlóventillátorok a praktikus és stílusos megoldásokra vágyóknak kínálnak megfelelő választást, amelyek egyszerre látványosak és hatékonyak.

Összességében a Hauser fűtő- és padlóventillátorok olyan termékek, amelyek a felhasználók igényeire szabva biztosítanak megbízható és kényelmes fűtési és hűtési megoldásokat. A Hauser elkötelezett az innováció és a minőség iránt, és magas szintű szolgáltatást nyújt a vásárlóknak. Ha magas minőségű és hatékony fűtő- és padlóventillátorokra van szükséged, a Hauser a tökéletes választás a modern és komfortos otthon vagy iroda kialakításához.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.