Barion Pixel
Elicent TEKNOSTYLE 150 P.I.R. axiális ventilátor + mozgásérzékelő

Elicent TEKNOSTYLE 150 P.I.R. axiális ventilátor + mozgásérzékelő

AIR2MU7525
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

55 082 Ft
Bruttó ár

Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Fürdőszoba, WC, gardrób, mosókonyha, és más kis és közepes helyiségekbe ajánlott háztartási ventilátor.

A TeknoStyle sorozat alkalmas rövid csőszakasz és közvetlen levegő kivezetésére.

Jellemzői:

  • Elhelyezés: fal, mennyezet
  • Vékony kivitel mozgásérzékelővel
  • Elektromos védettség: IPX4
  • Légszállítás: 290 m3/h
  • Nyomás: 67 Pa
Alkategória
Fali-, mennyezeti kis ventilátor
Garancia
12 hónap

Az Elicent a szellőztető rendszerek terén piacvezető vállalat, amely innovatív és hatékony megoldásokat kínál az otthonok és üzleti helyiségek szellőztetése terén. Az Elicent ventilátorok és egyhelységes hővisszanyerő szellőzők modern kialakítással, magas minőséggel és sokoldalú funkcionalitással rendelkeznek.

Az Elicent ventilátorok megbízható és hatékony működést biztosítanak. A rozsdamentes acélból készült lapátok csendes és hatékony légáramot generálnak, miközben alacsony energiafogyasztással működnek. Emellett az Elicent ventilátorok modern vezérlőrendszerrel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a páraszabályzást, vagy az időzítő funkciók használatát. Ezáltal a felhasználók teljes mértékben testre szabhatják a szellőzési igényeiket, biztosítva a kényelmes és friss levegőt a helyiségben.

Az Elicent egyhelységes hővisszanyerő szellőzők energiatakarékos működést nyújtanak. Az intelligens hővisszanyerő rendszerük segítségével a friss bejövő levegőt előmelegítik a kifújt levegő hőjével, ezáltal minimalizálva az energiaveszteséget és optimalizálva a fűtési költségeket. Emellett a kiváló minőségű hőcserélők segítenek megőrizni a helyiségben keletkező hőt, így még nagyobb energiahatékonyságot biztosítanak.

Az Elicent ventilátorok és egyhelységes hővisszanyerő szellőzők kiváló minőséget és tartósságot kínálnak. Az Elicent termékek precízen tervezettek és gyártottak a legmagasabb iparági szabványoknak megfelelően. Ezáltal hosszú élettartamúak és megbízhatóak, így hosszú távon is kiváló szellőztetési megoldást nyújtanak.

Az Elicent a változatos kialakítású ventilátorok és egyhelységes hővisszanyerő szellőzők széles választékát kínálja, ezáltal minden felhasználó megtalálhatja a megfelelő modellt az egyéni igényeinek és helyiségének megfelelően. Az Elicent termékek kiemelkednek a hatékonyság, a csendes működés és a környezeti tudatosság terén, így ideális választás mindazoknak, akik egy modern, megbízható és energiahatékony szellőztető rendszert keresnek. Válassza az Elicent márkát, és élvezze a tiszta és friss levegőt otthonában vagy munkahelyén!

HELYETTESÍTŐ TERMÉKEK

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.