Barion Pixel
DEVIflex 10T 900W 90m fűtőkábel csőfűtésre és vékony burkolatba padlófűtésre
DEVIflex 10T 900W 90m fűtőkábel csőfűtésre és vékony burkolatba padlófűtésre
DEVIflex 10T 900W 90m fűtőkábel csőfűtésre és vékony burkolatba padlófűtésre
DEVIflex 10T 900W 90m fűtőkábel csőfűtésre és vékony burkolatba padlófűtésre
DEVIflex 10T 900W 90m fűtőkábel csőfűtésre és vékony burkolatba padlófűtésre
DEVIflex 10T 900W 90m fűtőkábel csőfűtésre és vékony burkolatba padlófűtésre
DEVIflex 10T 900W 90m fűtőkábel csőfűtésre és vékony burkolatba padlófűtésre
DEVIflex 10T 900W 90m fűtőkábel csőfűtésre és vékony burkolatba padlófűtésre

DEVIflex 10T 900W 90m fűtőkábel csőfűtésre és vékony burkolatba padlófűtésre

5010T009000
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

135 090 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 900 W
Garancia 240 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

DEVIflex 10T fűtőkábel alkalmazási lehetőségei:

  • Csővezetékek elfagyás elleni védelme
  • Fő- vagy kiegészítő fűtés vékony burkolatban esztrich betonba, DEVIcell Dry elem használatával parketta alá, párnafákra helyezett fapadló alá

Jellemzői:

  • A kifutó DTIP-10 fűtőkábelt váltja le
  • 230V-os hálózathoz
  • Konfekcionált, hidegvéggel szerelt
  • Gyári csatlakozókábellel
  • Kéteres, árnyékolt
  • 10 W/méter teljesítmény
  • Komfortos, meleg padló

Kéteres fűtőkábel, vagyis a kábel végét nem kell visszavinni a kiindulási ponthoz, csak az elejét kell hálózatra kötni.

Esztrich betonba, vékony padlóban

DEVIflex fűtőkábel esztrichbe vékony padlóban

Felújításokhoz, alacsony padlószint esetén használható költséghatékony megoldás.
A fűtőkábelt vékony betonban/kiegyenlítőben lehet elhelyezni. Mivel a fűtőkábel a felszínhez közel van, a hidegzónák elkerülésének érdekében a kábeleket viszonylag sűrűn (7,5-10 cm kábeltáv.) kell lefektetni, a teljesítmény így 100-150 W/m². Helyhiány miatt sokszor csak vékony hőszigetelés rakható alá.

Fektetés, beépítés:
A szabad felületre kell a fűtőkábelt egyenletes kábeltávolsággal lefektetni. A rögzítéshez DEVIfast™ rögzítőszalag használható. Tipikus kábeltávolság: 7,5-12,5 cm.

DEVIflex fűtőkábel parketta alá

Parketta alá

Parketta alatt a speciális DEVIcell™ Dry elem egyszerre rögzíti a kábelt, biztosítja az optimális hőleadást és hőszigetelésként is funkcionál. A rögzítő-panellel egyenletes, 10 cm-es kábeltávolság érhető el, a beépített teljesítmény pedig 100 W/m² lesz.
A kialakított hornyokba könnyen beilleszthető a DEVIflex 10T fűtőkábel. A táblákat műanyag összekötő elemmel lehet egymáshoz rögzíteni.

DEVIflex fűtőkábel hajópadló alá

Hajópadló alá

Légréssel készülő hajópadlók alá DEVIflex 10T fűtőkábel ajánlott maximum 100 W/m² teljesítménnyel (10 cm kábeltáv.). A hőszigetelésre fémháló kerül, majd erre rögzíthető a fűtőkábel, úgy hogy se a fával, se a hőszigeteléssel ne érintkezhessen. Csak olyan hajópadlóval alkalmazható, amelyik használata padlófűtéshez megengedett.

Csőfűtés

A vízvezetékek elfagyása számos probléma forrása lehet: pl. akadozó vízellátás, csőtörésből adódó beázás. A szétfagyott csövek helyreállítási költsége és az ezzel járó vesződség jelentős lehet. 
A DEVI fűtőkábeleivel a problémák egyszerűen és olcsón megelőzhetők, csőbe rakható és csőre helyezhető fűtőkábelek széles választékával minden csőfűtési feladat ellátható, akár a fagyvédelem, akár a hőntartás a cél.

Az adott csőfűtésre szükséges fűtőkábel hosszának kiszámítása, valamint a kivitelezés módja a termékhez csatolt "DEVI csővezetékek védelme" pdf dokumentumban található a Letöltés fül alatt.

DEVI beltéri fűtőszőnyegek előnyei:

  • Láthatatlan fűtés, nem foglalja a helyet
  • Felújításhoz is alkalmazható, meglévő rendszertől független
  • Könnyen beépíthető
  • Nem kell karbantartani
  • Rugalmas, gyorsan reagál
  • Mindenféle burkolat alá
  • Egyenletes hőelosztás, kellemes meleg lábmagasságban is
  • Általában padlófűtéssel a helyiség hőmérséklet 2°C-kal lejjebb állítható a komfortérzet változása nélkül

Vezérlés

A beépített fűtőkábelek és fűtőszőnyegek vezérlésére a DEVIreg™ termosztátok a legalkalmasabbak. A fűtésrendszerek nagyon pontosan, készüléktől függően háromféle módon szabályozhatók: padlóhőmérséklet alapján, levegőhőmérséklet alapján, vagy kombináltan, ahol a levegőhőmérséklet alapján kapcsol a rendszer, de a padlóhőmérséklet is kontrollálható.

A kábelek nem vághatók el, nem hosszabbíthatók meg, nem keresztezhetik egymást. A fűtőkábelek szigetelési ellenállását és ohmikus ellenállását a fektetés előtt és után is meg kell mérni. A fűtőkábelek -5°C környezeti hőmérséklet alatt nem fektethetők.

Teljesítmény
900 W
Hossz (m)
90 m
Garancia
240 hónap

Devi

A megfelelő fűtési rendszer kialakításának kulcsfontosságú szerepe van, hiszen több tekintetben is meg kell felelnie az igényeinknek, ha az otthonunkban maradéktalanul komfortosan szeretnénk érezni magunkat. A Devi fűtőtestek a legmagasabb elvárásoknak is meg tudnak felelni, így még azok számára is ideális megoldást jelenthetnek, akik magasra tették azt a bizonyos láthatatlan mércét.

A cég által gyártott fűtőszőnyegek, illetve fűtőkábelek működése innovatív technológián alapszik, ami már önmagában is óriási előny. Az pedig már csak ráadás, hogy gyorsan, hatékonyan és energiatakarékosan üzemeltethetőek. 


Amennyiben az a célod, hogy megbízhatóan működő, korszerű és márkás épületgépészeti berendezéseket, fűtőtesteket vásárolj, akkor nem is lehetnél jobb helyen. Nálunk ugyanis széles választékban találod a különböző kialakítású kazánokat, füstelvezőket, konvektorokat, hővisszanyerős szellőztetőket, szivattyúkat, termosztátokat és egyéb készülékeket.

Ebben a termékkategóriában a Devi cég által kifejlesztett fűtési rendszereket gyűjtöttük össze, melyek jellemzőit meg is osztjuk veled. Lássuk először a fűtőszőnyegeket!

Devi fűtőszőnyeg

A fűtőszőnyegek innovatív fűtési megoldások, amik gyorsan, célzottan, így rendkívül hatékonyan képesek hőt termelni. Azért hívjuk őket szőnyegeknek, mert fűtőkábelek hálózata alkotja őket, ami alapállapotban fel van tekerve, telepítéskor kell széttekerni. A burkolat alá kell elhelyezni őket, ahol az üzembe helyezésük után a meleg levegőt közvetlenül a burkolólapokra irányítják.

A cég többféle fűtőszőnyeget is gyárt, melyek közül jó néhány nálunk is megtalálható. Elérhető például a kifejezetten fürdőszobába tervezett változat, de a nappaliban vagy a hálószobában alkalmazható típus is kapható. Sőt, azt a megoldást is megtalálod, amit parketta vagy laminált padló alá lehet helyezni.

Devi fűtőkábelek

A fűtőszőnyegeket alkotó kábeleket külön is meg lehet vásárolni, amik remek választások, ha saját fűtőrendszer építése vagy annak bővítése a cél. Ezeket általában padlófűtésekhez szokták használni, egy nagyobb fűtési rendszer részeként is tökéletesen funkcionálnak. Akárcsak a fűtőszőnyegek, a fűtőkábelek telepítése is nagyon egyszerű, de minden esetben szakembernek kell elvégeznie.

Nálunk a lépcső, az eresz, a beton, valamint a térkő burkolatának fűtésére alkalmas fűtőkábelek is beszerezhetőek.

Egyéb termékek

Az említett készülékek mellett a kínálatunkban a cég által gyártott műanyag kábeltartó sínek, javítókészletek, csatlakozókábelek, rögzítőszalagok, kitöltőszőnyegek, termosztátok, valamint szabályozó és áramellátó egységek is megtalálhatóak.

Milyen információkat találsz a termékadatlapon?

Vásárlás előtt rendkívül fontos, hogy teljes körűen tájékozódj a készülékek, termékek jellemzőiről, műszaki adatairól. Erre a célra szolgál a termékadatlap, ahol minden fontos tudnivalót feltüntettünk. Ezt az oldalt úgy éred el a leggyorsabban, ha rákattintasz a termék nevére vagy fotójára.

Itt már csak annyi a teendőd, hogy a kurzorral kicsit lejjebb görgetsz egészen a “Leírás” részig, ahol egy bővebb ismertetőt olvashatsz. Ebből kiderül, hogy pontosan hova és hogyan tudod használni az adott fűtési rendszert vagy kiegészítőt. Emellett olyan jellemzőkről is tájékozódhatsz, mint például a méret, a teljesítmény, a kábelek vághatósága, a fektethetőség jellemzői, valamint a vásárláshoz járó garancia időtartama.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.