Barion Pixel
DEVIsafe 20T 42m 230V 835W fűtőkábel lépcsők, eresz, beton burkolatok fűtésére
DEVIsafe 20T 42m 230V 835W fűtőkábel lépcsők, eresz, beton burkolatok fűtésére
DEVIsafe 20T 42m 230V 835W fűtőkábel lépcsők, eresz, beton burkolatok fűtésére
DEVIsafe 20T 42m 230V 835W fűtőkábel lépcsők, eresz, beton burkolatok fűtésére
DEVIsafe 20T 42m 230V 835W fűtőkábel lépcsők, eresz, beton burkolatok fűtésére
DEVIsafe 20T 42m 230V 835W fűtőkábel lépcsők, eresz, beton burkolatok fűtésére
DEVIsafe 20T 42m 230V 835W fűtőkábel lépcsők, eresz, beton burkolatok fűtésére
DEVIsafe 20T 42m 230V 835W fűtőkábel lépcsők, eresz, beton burkolatok fűtésére

DEVIsafe 20T 42m 230V 835W fűtőkábel lépcsők, eresz, beton burkolatok fűtésére

5020T204200
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

110 274 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 835 W
Garancia 240 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Kocsibehajtó fűtőkábellel

DEVIsafe 20T fűtőkábel alkalmazási lehetőségei:

  • Tető, esőcsatorna, vápacsatorna hó- és jégolvasztása
  • Autóbehajtó, lépcső, járda, terasz hó- és fagymentesítése

Jellemzői:

  • 42 méter hosszú
  • 230V-os hálózathoz (400V-os változatban is elérhető)
  • Konfekcionált, hidegvéggel szerelt
  • Kéteres
  • UV-álló árnyékolt
  • 20 W/méter teljesítmény
  • Gyári csatlakozókábel

A fűtött felületet nem kell sózni, így a környezet és a burkolat is védve van a sózás káros hatásaitól.

Kéteres fűtőkábel, vagyis a kábel végét nem kell visszavinni a kiindulási ponthoz, csak az elejét kell hálózatra kötni.

Rögzítésére a legtöbb esetben DEVIfast™ szalag használata ajánlott. A horganyzott fémszalaggal egyenletes kábel-távolság tartható 2,5 cm-es osztással. A szalagokat egymástól 50-100 cm-re kell lerögzíteni. Fémhálóhoz, beton vasaláshoz műanyag kábelkötöző is használható.

Fűtőkábel ereszcsatornába

A beépített fűtőkábelek vezérlésére a DEVIreg™ termosztátok a legalkalmasabbak. Alapvetően kétféle megoldás közül lehet választani: hőmérséklet alapján történő kapcsolás, illetve hőmérséklet és nedvesség alapján történő kapcsolás. A csak a talaj hőmérséklete alapján vezérelt fűtés száraz hidegben is üzemel, ezért manuális beavatkozás szükséges. DEVIreg™ 850 szabályozóval a rendszer teljesen automatikusan, nedvesség és hőmérséklet együttes mérésével, csak fagyveszély kialakulásakor kapcsol.

A DEVI fűtőkábelekkel hatékonyan távolítható el a hó és jég a különböző burkolatokról. A havas napok számát figyelembe véve, a rendszert viszonylag ritkán kell bekapcsolni, egy leszárítás pedig időjárástól függően 6-8 órát vesz igénybe.
A megbízható gyári hidegvégkötés, az egyoldali betáplálás, a gondosan megválasztott anyagok és a szigorú minőségellenőrzés hosszú élettartamú, üzembiztos fűtésrendszert eredményez.

A kábelek nem vághatók el, nem hosszabbíthatók meg, nem keresztezhetik egymást. A fűtőkábelek szigetelési ellenállását és ohmikus ellenállását a fektetés előtt és után is meg kell mérni. A fűtőkábelek -5°C környezeti hőmérséklet alatt nem fektethetők.

Teljesítmény
835 W
Hossz (m)
42 m
Garancia
240 hónap

Devi

A megfelelő fűtési rendszer kialakításának kulcsfontosságú szerepe van, hiszen több tekintetben is meg kell felelnie az igényeinknek, ha az otthonunkban maradéktalanul komfortosan szeretnénk érezni magunkat. A Devi fűtőtestek a legmagasabb elvárásoknak is meg tudnak felelni, így még azok számára is ideális megoldást jelenthetnek, akik magasra tették azt a bizonyos láthatatlan mércét.

A cég által gyártott fűtőszőnyegek, illetve fűtőkábelek működése innovatív technológián alapszik, ami már önmagában is óriási előny. Az pedig már csak ráadás, hogy gyorsan, hatékonyan és energiatakarékosan üzemeltethetőek. 


Amennyiben az a célod, hogy megbízhatóan működő, korszerű és márkás épületgépészeti berendezéseket, fűtőtesteket vásárolj, akkor nem is lehetnél jobb helyen. Nálunk ugyanis széles választékban találod a különböző kialakítású kazánokat, füstelvezőket, konvektorokat, hővisszanyerős szellőztetőket, szivattyúkat, termosztátokat és egyéb készülékeket.

Ebben a termékkategóriában a Devi cég által kifejlesztett fűtési rendszereket gyűjtöttük össze, melyek jellemzőit meg is osztjuk veled. Lássuk először a fűtőszőnyegeket!

Devi fűtőszőnyeg

A fűtőszőnyegek innovatív fűtési megoldások, amik gyorsan, célzottan, így rendkívül hatékonyan képesek hőt termelni. Azért hívjuk őket szőnyegeknek, mert fűtőkábelek hálózata alkotja őket, ami alapállapotban fel van tekerve, telepítéskor kell széttekerni. A burkolat alá kell elhelyezni őket, ahol az üzembe helyezésük után a meleg levegőt közvetlenül a burkolólapokra irányítják.

A cég többféle fűtőszőnyeget is gyárt, melyek közül jó néhány nálunk is megtalálható. Elérhető például a kifejezetten fürdőszobába tervezett változat, de a nappaliban vagy a hálószobában alkalmazható típus is kapható. Sőt, azt a megoldást is megtalálod, amit parketta vagy laminált padló alá lehet helyezni.

Devi fűtőkábelek

A fűtőszőnyegeket alkotó kábeleket külön is meg lehet vásárolni, amik remek választások, ha saját fűtőrendszer építése vagy annak bővítése a cél. Ezeket általában padlófűtésekhez szokták használni, egy nagyobb fűtési rendszer részeként is tökéletesen funkcionálnak. Akárcsak a fűtőszőnyegek, a fűtőkábelek telepítése is nagyon egyszerű, de minden esetben szakembernek kell elvégeznie.

Nálunk a lépcső, az eresz, a beton, valamint a térkő burkolatának fűtésére alkalmas fűtőkábelek is beszerezhetőek.

Egyéb termékek

Az említett készülékek mellett a kínálatunkban a cég által gyártott műanyag kábeltartó sínek, javítókészletek, csatlakozókábelek, rögzítőszalagok, kitöltőszőnyegek, termosztátok, valamint szabályozó és áramellátó egységek is megtalálhatóak.

Milyen információkat találsz a termékadatlapon?

Vásárlás előtt rendkívül fontos, hogy teljes körűen tájékozódj a készülékek, termékek jellemzőiről, műszaki adatairól. Erre a célra szolgál a termékadatlap, ahol minden fontos tudnivalót feltüntettünk. Ezt az oldalt úgy éred el a leggyorsabban, ha rákattintasz a termék nevére vagy fotójára.

Itt már csak annyi a teendőd, hogy a kurzorral kicsit lejjebb görgetsz egészen a “Leírás” részig, ahol egy bővebb ismertetőt olvashatsz. Ebből kiderül, hogy pontosan hova és hogyan tudod használni az adott fűtési rendszert vagy kiegészítőt. Emellett olyan jellemzőkről is tájékozódhatsz, mint például a méret, a teljesítmény, a kábelek vághatósága, a fektethetőség jellemzői, valamint a vásárláshoz járó garancia időtartama.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.