Barion Pixel

Fisher lapos csővég mobil klímához

FI01T0_LAPOSCSOVEG_001
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

7 607 Ft
Bruttó ár

Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

A Fisher mobil klímákhoz használható lapos kifúvó csővégződés a levegőkivezető csőre.

Amennyiben szeretné kivezetni négyzet alakú nyíiláson keresztül a mobil klíma csövét, lehetősége van nem kör-ovális alakú, hanem téglalap alakú kivezetésre is. Ebben az esetben a cső végére csatlakoztassa a Fisher lapos csővéget és máris egy téglalap formájú résen távozhat a meleg levegő.

Az alábbi berendezések esetében lehet opcionális kiegészítő termék:

  • Flexi - FPR-90-91-93DE4-R mobil klíma berendezéshez
  • Flexi - FPR-120-121-123DE4-R mobil klíma berendezéshez
  • Flexi - FPR-140-141-143DE4-R mobil klíma berendezéshez
  • Compact- FP-92DE4-R (2020-2021-es berendezés)
Garancia
12 hónap

A Fisher klímákat és hőszivattyúkat a kiváló minőség és a megbízhatóság jellemzi. Egyesítik az innovatív technológiát és a felhasználóbarát funkciókat, hogy optimális környezetet teremtsenek otthonodban vagy irodádban.

A Fisher klímák rendkívül hatékonyak és energiatakarékosak. Az intelligens inverter technológia lehetővé teszi a precíz hőmérsékletszabályozást és az energiahatékony működést. Ez azt jelenti, hogy nem csak a kényelmed biztosítják, hanem csökkentik az energiaszámládat is. A klímák automatikusan alkalmazkodnak a külső körülményekhez, optimalizálva a hűtés és a fűtés folyamatát a legjobb hatékonyság érdekében.

A Fisher hőszivattyúk pedig ideális megoldást nyújtanak az egész éves kényelemre. Azokon a hideg téli napokon, amikor a fűtésre van szükség, a hőszivattyúk képesek hatékonyan átalakítani a külső levegőből nyert energiát meleg levegővé, így melegen tartják a helyiségeket. Nyáron pedig a klímák és a hőszivattyúk is képesek hűteni és szárítani a levegőt, így kellemes hőmérsékletet biztosítanak még a forró napokon is.

A Fisher klímák és hőszivattyúk könnyen kezelhetőek és intuitív vezérléssel rendelkeznek. A beállításokat a kijelzőn vagy a mellékelt távirányítón keresztül végezheted el. Néhány modell lehetőséget nyújt a Wi-Fi kapcsolódásra, így távolról is vezérelheted a klímát a telefonodról vagy a táblagépedről. Ez nagy kényelmet és rugalmasságot jelent a mindennapi használatban.

A Fisher klímák és hőszivattyúk csendes működést biztosítanak. A zajszűrő technológia és az optimálisan tervezett ventilátor minimalizálja a zajt és a rezgéseket, így zavartalanul élvezheted a kényelmet és a nyugalmat otthonodban vagy irodádban.

Mindezeken felül, a Fisher klímák stílusos kivitellel büszkélkednek, amelyek bármilyen belső térbe harmonizálnak. Emellett könnyen karbantarthatóak és tisztíthatóak, így kevés erőfeszítéssel gondoskodhatsz a hosszú élettartamról és a megbízható teljesítményről.

A Fisher klímák és hőszivattyúk magas minőségű alkatrészekből és strapabíró anyagokból készülnek, így hosszú távú megbízhatóságot nyújtanak. Ez egy olyan márkát jelent, amelyre bízhatod a komfortodat és az otthonod vagy irodád hűtését és fűtését egyaránt.

Bátran válaszd a Fisher klímákat és hőszivattyúkat, hogy élvezhesd a kényelmet, a hatékonyságot és a megbízhatóságot otthonodban vagy irodádban.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.