Barion Pixel

HAJDU FTA5 alsó elhelyezésű nyílt rendszerű tárolós villanybojler

HAJ_FTA5
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

59 878 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 1,5 kW
Űrtartalom 5 L
Garancia 60 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

HAJDU FTA5 (HAJ_FTA5) alsó elhelyezésű nyílt rendszerű tárolós villanybojler által tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas. Helyigénye kicsi, falra, mosdókagyló, mosogató, konyhapult alá szerelhető, szabadkifolyású készülék. Kisebb vízigények, konyhai mosogató, kézmosók ellátására alkalmas, egy vízvételi hellyel.

Csak a gyártó által tartozékként hozzáadott csapteleppel megbízható a működése, tilos zuhanyzós, mosogató-kefefejjel ellátott csaptelep alkalmazása.

Formája esztétikus, anyaga magas fényű, fehér színű ABS műanyag. 

HAJDU FTA5 (HAJ_FTA5) alsó elhelyezésű nyílt rendszerű tárolós villanybojler jellemzői: 

 • gyors vízmelegítés
 • szabályozható hőmérséklet
 • alsó elhelyezés
 • kikapcsolható használaton kívül
 • tartozék komplett csaptelep
 • egyedülálló hőszigetelés és energiatakarékosság

 

 • HAJDU FTA5, HAJ_FTA5 alsó elhelyezésű nyílt rendszerű tárolós villanybojler
 • Űrtartalom:
  5 l
 • Méretek (magasság x szélesség x mélység):
  396x260x200 mm
 • Vízcsatlakozás:
  G 3/8
 • Maximális üzemi nyomás:
  0 bar
 • Villamos teljesítmény:
  1,5 kW
 • Felfűtési idő 65°C-ra:
  14 perc
 • Készenléti energi:
  0,55 kWh/24h
 • Tömeg:
  3,5 kg
 • Melegvíz hőmérséklete:
  szabályozható, max 80°C
Teljesítmény
1,5 kW
Rendszer
Nyílt rendszerű
Űrtartalom
5 L
Garancia
60 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
396x260x200 mm

A HAJDU márkanév hosszú évek óta szinonimája az innovatív és megbízható hőszivattyúk és villanybojlerek gyártásának. A cég az évek során kiemelkedő szakértelmet és tapasztalatot szerzett a fűtési és melegvíz ellátási megoldások terén, és elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű, energiatakarékos termékeket kínáljon a vásárlóknak.

A HAJDU hőszivattyúk a legmodernebb technológiával és tervezéssel rendelkeznek, hogy hatékonyan kihasználják a megújuló energiaforrásokat a fűtéshez és hűtéshez. Az inverteres rendszerek lehetővé teszik a precíz hőszabályozást és a minimális energiafelhasználást, így csökkentve a költségeket és a környezeti lábnyomot is. A HAJDU hőszivattyúk csendesen működnek, megbízható teljesítményt nyújtanak, és hosszú élettartamúak, biztosítva a felhasználók számára a kényelmes és zavartalan fűtési megoldást.

A HAJDU villanybojlerek is a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően kerülnek gyártásra, hogy biztonságos és hatékony melegvíz ellátást biztosítsanak otthonokban és üzletekben egyaránt. A bojlerek tartós acélból készülnek, és kifejezetten hőszigetelt kialakításuk révén minimalizálják a hőveszteséget, így javítva az energiahatékonyságot és csökkentve az üzemeltetési költségeket. A HAJDU villanybojlerek könnyen telepíthetők és karbantarthatók, és számos méretben és kialakításban elérhetők, hogy megfeleljenek a különféle igényeknek és helyiségeknek.

A HAJDU hőszivattyúk és villanybojlerek a felhasználók biztonságát és kényelmét szem előtt tartva lettek tervezve, hogy hosszú távon kiváló teljesítményt nyújtsanak. Az egyszerű kezelhetőség és a megbízható működés mellett a HAJDU termékek modern és esztétikus designja is hozzájárul a helyiség megjelenéséhez és komfortérzetéhez.

Összességében a HAJDU hőszivattyúk és villanybojlerek olyan termékek, amelyekre bátran lehet támaszkodni a megbízható és hatékony fűtési és melegvíz ellátási igények kielégítése során. A HAJDU elkötelezett amellett, hogy fenntartható és innovatív megoldásokkal szolgáljon a vásárlók számára, és garantálja a magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat. Ha minőségi és energiatakarékos hőszivattyúkra és villanybojlerekre van szükséged, a HAJDU a tökéletes választás.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.