Barion Pixel
  • Akció
Bosch Control CT 200

Bosch EasyControl CT 200

7736701341
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

110 162 Ft 119 343 Ft -9 180 Ft
Bruttó ár
Szín

Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Műszaki információk

  •          Beépített automatikus otthonlét-érzékelés
  •          WLAN-hálózaton keresztül egyszerűen összekapcsolható a fűtőkészülékkel
  •          Érintőképernyővel vagy EasyControl alkalmazással kezelhető

A részletek áttekintése

Helyiségenkénti szabályozás

Minden helyiségre külön-külön beállítható a hőmérséklet és a fűtési program: az EasyControl vezérlő és a Bosch rádióvezérelt termosztátfejek segítségével könnyedén megvalósíthatja otthona fűtésének helyiségenkénti szabályozását – pont ahogyan elképzelte.

Telepítés

Csupán néhány mozdulat, és az érintőképernyőt máris tökéletesen rögzítette a falra, így az üzemkész. A szabályozókészülék konfigurálása szintén gyorsan és egyszerűen elvégezhető. A beépített telepítési varázsló megbízhatóan végigvezeti az egyes lépéseken.

Energiamegtakarítás

Az EasyControl szabályozókészülékkel az energiatakarékosság magától értetődő. Az otthonlét-érzékelő funkció biztosítja, hogy a rendszer csak akkor fűtsön, amikor arra Önnek tényleg szüksége van – ráadásul mindezt teljesen automatikusan.

Stílus

Az intelligens szabályozókészülék látványos, érintőkijelzővel és háttérvilágítással ellátott, üvegből készült kialakításával első pillantásra is meggyőző. Karcsú vonalvezetése hangsúlyosabbá teszi a hűvös eleganciájú modern megjelenést. Egyszerűen lenyűgöző.

Innováció

A beépített otthonlét-érzékelő automatikusan regisztrálja, ha otthon van. Erre támaszkodva a szabályozókészülék tökéletesen beállítja a fűtést és a fűtési programot a hétköznapok igényeinek megfelelően – anélkül, hogy Önnek bármit is kellene tennie.

Háttérvilágítás

Az EasyControl nemcsak az alkalmazás, hanem a háttérvilágítás segítségével is kommunikál Önnel, és jelzi pl. azt, ha Ön megváltoztatja a hőmérséklet-beállítást, vagy ha a szabályozó távolléti üzemmódba kapcsol.

 

Garancia
12 hónap

A Bosch az egyik vezető márka az elektromos kazánok, kondenzációs kazánok és indirekt tárolók terén. A cég hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a fűtési és melegvízellátási rendszerek tervezése és gyártása terén, és elkötelezett a kiváló minőség és teljesítmény biztosítása mellett.

Az elektromos kazánok a Bosch kínálatában energiatakarékos megoldást jelentenek a fűtési igények kielégítésére. Az elektromos áramot hatékonyan alakítják át hővé, így a kazánok környezetbarát és gazdaságos módon működnek. Ezért ideálisak olyan helyekre, ahol nincs természetes gázellátás vagy más energiaforrás.

A kondenzációs kazánok a Bosch egyik kiemelkedő terméke, amelyek hatékonyan hasznosítják a fűtési rendszerben keletkező gázok hőenergiáját. A kondenzációs technológia lehetővé teszi, hogy az elhasznált gázokban lévő hőt visszanyerjék, és újra felhasználják a fűtési folyamat során. Ezáltal a kondenzációs kazánok nagy hatásfokkal működnek, jelentős energiamegtakarítást eredményezve.

Az indirekt tárolók szintén fontos szerepet játszanak a hatékony fűtési rendszer kialakításában. Az indirekt tárolók lehetővé teszik a melegvíz tárolását, hogy a felhasználók számára bármikor rendelkezésre álljon. A Bosch indirekt tárolói speciális hőcserélő rendszerrel rendelkeznek, amely hatékonyan átadja a hőenergiát a tárolóban lévő víznek, így gyorsan és hatékonyan biztosítva a melegvíz ellátást.

A Bosch fűtési és melegvízellátási rendszerei megbízható minőséget és tartósságot kínálnak. A cég szilárd hátterének köszönhetően a termékek magas színvonalú gyártását, innovációját és fejlesztését garantálják. A Bosch az ökológiai fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt fektet, és aktívan részt vesz a környezetbarát technológiák fejlesztésében.

Válassza a Bosch elektromos kazánokat, kondenzációs kazánokat és indirekt tárolókat, hogy magas színvonalú és hatékony fűtési és melegvízellátási megoldást kapjon otthonában vagy irodájában. A Bosch hosszú távú megbízhatóságot és elégedettséget nyújt minden vásárlónak.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.