• Alacsonyabb ár
Bosch Control CT 200

Bosch EasyControl CT 200

7736701341
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
93 400 Ft 104 115 Ft -10 715 Ft
Adóval együtt
Szín

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Műszaki információk

  •          Beépített automatikus otthonlét-érzékelés
  •          WLAN-hálózaton keresztül egyszerűen összekapcsolható a fűtőkészülékkel
  •          Érintőképernyővel vagy EasyControl alkalmazással kezelhető

A részletek áttekintése

Helyiségenkénti szabályozás

Minden helyiségre külön-külön beállítható a hőmérséklet és a fűtési program: az EasyControl vezérlő és a Bosch rádióvezérelt termosztátfejek segítségével könnyedén megvalósíthatja otthona fűtésének helyiségenkénti szabályozását – pont ahogyan elképzelte.

Telepítés

Csupán néhány mozdulat, és az érintőképernyőt máris tökéletesen rögzítette a falra, így az üzemkész. A szabályozókészülék konfigurálása szintén gyorsan és egyszerűen elvégezhető. A beépített telepítési varázsló megbízhatóan végigvezeti az egyes lépéseken.

Energiamegtakarítás

Az EasyControl szabályozókészülékkel az energiatakarékosság magától értetődő. Az otthonlét-érzékelő funkció biztosítja, hogy a rendszer csak akkor fűtsön, amikor arra Önnek tényleg szüksége van – ráadásul mindezt teljesen automatikusan.

Stílus

Az intelligens szabályozókészülék látványos, érintőkijelzővel és háttérvilágítással ellátott, üvegből készült kialakításával első pillantásra is meggyőző. Karcsú vonalvezetése hangsúlyosabbá teszi a hűvös eleganciájú modern megjelenést. Egyszerűen lenyűgöző.

Innováció

A beépített otthonlét-érzékelő automatikusan regisztrálja, ha otthon van. Erre támaszkodva a szabályozókészülék tökéletesen beállítja a fűtést és a fűtési programot a hétköznapok igényeinek megfelelően – anélkül, hogy Önnek bármit is kellene tennie.

Háttérvilágítás

Az EasyControl nemcsak az alkalmazás, hanem a háttérvilágítás segítségével is kommunikál Önnel, és jelzi pl. azt, ha Ön megváltoztatja a hőmérséklet-beállítást, vagy ha a szabályozó távolléti üzemmódba kapcsol.

 

12
12

A termékhez rendelték:

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...