Barion Pixel
Master DH 732 ipari párátlanító
Master DH 732 ipari párátlanító
Master DH 732 ipari párátlanító
Master DH 732 ipari párátlanító
Master DH 732 ipari párátlanító
Master DH 732 ipari párátlanító
Master DH 732 ipari párátlanító
Master DH 732 ipari párátlanító

Master DH 732 ipari párátlanító

DH732
Elérhetőség: Rendelésre
Rendelésre:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

Beszállítói raktár: 41 db
229 900 Ft
Bruttó ár

Vásárlás után mostantól az 1 év garancia mellett, további 2 év korlátozott garancia is jár, amihez regisztrálni kell a terméket.

A regisztráció menetéről és feltételeiről szóló dokumentum megtalálható a csatolmányok között!

Kifejezetten ipari környezetben használható párátlanítót keresel, akkor jó helyen jársz. Hiszen a MASTER típusú ipari párátlanítókat kifejezetten ilyen környezetben lehet használni.

Teljesítmény 680 W
Ajánlott szobaméret 301 - 500 m3
Garancia 12 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Kifejezetten ipari környezetben használható párátlanítót keresel, akkor jó helyen jársz. Hiszen a MASTER típusú ipari párátlanítókat kifejezetten ilyen környezetben lehet használni. Jól viseli az extrém hőmérsékleteket, és a nagy mennyiségű páratartalmat. Az ipari pára mentesítőt borító masszív fém ház megvédi a párátlanítót a fizikai sérülésektől. Nagyméretű kereket kapott a MASTER ipari párátlanító berendezés, így könnyen mozgatható. Az első oldalon beszívja a nedves levegőt, majd hátul a száraz levegő távozik. Más ipari párátlanító berendezésektől eltérően a levegő egyenes irányban áramlik át a MASTER ipari párátlanító, a készülék így sokkal csendesebb, mint más hasonló ipari párátlanítók. A MASTER ipari párátlanító egy kevésbé koszolódik, és jelentősen hatékonyabb, mint más ipari párátlanítók. A MASTER ipari párátlanító a legkorszerűbb csavar kompresszort kapta, így energia hatékonyabb és csendesebb, mint más hasonló teljesítményű ipari párátlanítók.

Az ipari pára menetesítőt nagyméretű tartállyal szerelték fel, így ritkábban is üríthető az összegyűjtött folyadék, sőt. Egy lefolyó csőnek köszönhetően a tartály akár ki is kerülhető, és közvetlen a vízelvezetőbe vezethető az összegyűjtött pára. Az ipari párátlanító előlapján 2 ventilátor fokozat állítható és beállítható a kívánt páratartalom is. A MASTER kompresszoros páramentesítő +5 - +35C között használható ipari környezetben.

Alkategória
Ipari párátlanító
Teljesítmény
680 W
Ajánlott szobaméret
301 - 500 m3
Garancia
12 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
402 x 387 x 592 mm
Tömeg
19,5 kg
Hálózati feszültség
1 x 230 V
Zajszint
42 dB(A)
Légszállítási teljesítmény
160 m³/h
Hűtőközeg
R290
Párátlanító kapacitás
30 liter/nap
Víztartály mérete
6,5 liter
Működési tartomány
5-35 °C, 35-90% relatív páratartalom

Master

Az olyan ipari területeken, mint amilyenek például az üzemek, csarnokok vagy gyárak nagyon fontos, hogy a megfelelő rendszereket, készülékeket használjuk. A Master ipari berendezések számos előnyös paraméterekkel, műszaki adatokkal rendelkeznek, aminek köszönhetően tökéletes választásoknak bizonyulhatnak. 

Kivétel nélkül nagy teljesítményű készülékekről van szó, amik rendkívül gyorsan és hatékonyan működnek mindamellett, hogy könnyen kezelhetőek és a telepítésük is egyszerű. Ráadásul többféle méretben és kialakításban érhetők el, ami azt jelenti, hogy mindenki megtalálhatja az ideális változatot.


A webshopunkban kizárólag megbízhatóan működő, márkás épületgépészeti berendezéseket kínálunk, amik magas színvonalon képesek kielégíteni a felhasználók igényeit. Ez még abban az esetben is igaz, ha nem a háztartásokban, hanem a különböző ipari egységekben helyezik őket üzembe. Számos megoldást kínálunk ugyanis a nagy teljesítményű hűtésre, fűtésre, szárításra és más feladatokra.

Ebben a termékkategóriában a Master cég által kifejlesztett és gyártott ipari berendezéseket találod, amiket részletesebben is bemutatunk. Kezdjük is a sort a hőlégfúvókkal!

Master hőlégfúvók

Az üzemekben, gyárakban és más ipari épületekben sok esetben szükség van a belső tér fűtésére, amit kizárólag nagy teljesítményű, mobilisan használható fűtőberendezésekkel lehet megoldani. Erre a célra lettek kifejlesztve a hőlégfúvók, amik nemcsak fűtésre, hanem szárításra is alkalmazhatóak.

Master ipari ventilátorok

Az ipari területeken a levegő áramoltatását, illetve annak elvezetését, esetenként hűtését is meg kell oldani. Erre kitűnő alternatívát jelentenek az ipari ventilátorok, amik biztosítják a megfelelő légáramlást, csökkentik a hőmérsékletet és segítenek a por, valamint a kellemetlen szagok eltávolításában. Nálunk a Master csarnokszellőztető, illetve szőnyeg- és padlószárító ventilátorokat is megtalálod.

Master párátlanítók és egyéb termékek

Ha már a levegőről beszélünk, akkor meg kell említenünk a párátlanító készülékeket is, amikre szintén szükség van az ipari egységekben, épületekben. Ezek a berendezések akár a alapterülettel rendelkező helyiségekben, csarnokokban, aulákban is képesek optimális szintre csökkenteni a levegő páratartalmát. 

Az említett készülékek mellett pedig olyan tartozékokat, kiegészítőket is kínálunk, mint amilyen a légvezető cső, valamint a sebességszabályzó. Természetesen ezek is a Master márkát képviselik, ami azt jelenti, hogy kompatibilisek a cég által gyártott berendezésekkel. 

Hogyan találod meg a leggyorsabban a keresett termékeket?

Amennyiben konkrét elképzeléssel érkeztél a weboldalunkra, akkor nem feltétlenül kell végignézned a teljes kínálatunkat. Ez esetben célszerű használni a kereső-, illetve a szűrőfunkciót, aminek köszönhetően sokkal gyorsabban találsz rá a megvásárolni kívánt termékekre.

Az oldalunk tetején található fehér sávba be tudod írni a készülék vagy termék pontos nevét, amit a rendszer automatikusan kilistáz neked a találatok között. Ha úgy kényelmesebb, akkor bal oldalon a “Szűrés alap” felirat alatt meg tudod adni az általad fontosnak vélt paramétereket is. 

Be tudod állítani például az árintervallumot, ki tudod választani az alkategóriát, és meg tudsz adni olyan adatokat, mint a teljesítmény, a helyiség térfogata, illetve a bekötés módja. Ha végeztél, akkor az oldalon automatikusan megjelennek a releváns találatok. 

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.