Boneco W490 légmosó (légtisztító-párásító)
Boneco W490 légmosó (légtisztító-párásító)
Boneco W490 légmosó (légtisztító-párásító)
Boneco W490 légmosó (légtisztító-párásító)
Boneco W490 légmosó (légtisztító-párásító)
Boneco W490 légmosó (légtisztító-párásító)
Boneco W490 légmosó (légtisztító-párásító)
Boneco W490 légmosó (légtisztító-párásító)
Boneco W490 légmosó (légtisztító-párásító)
Boneco W490 légmosó (légtisztító-párásító)
Boneco W490 légmosó (légtisztító-párásító)
Boneco W490 légmosó (légtisztító-párásító)
Boneco W490 légmosó (légtisztító-párásító)
Boneco W490 légmosó (légtisztító-párásító)
Boneco W490 légmosó (légtisztító-párásító)
Boneco W490 légmosó (légtisztító-párásító)

Boneco W490 légmosó (légtisztító-párásító)

Boneco W490
Elérhetőség: Raktárról azonnal 1 db
139 990 Ft
Adóval együtt

A svájci mérnökök által tervezett, egyedülálló tárcsák, hatékony párásítást, és légtisztítást eredményeznek. A 7 literes tartály, egy úszó segítségével, a tartály alsó részébe egyenletesen adagolja a vizet. Az AIR_O-SWISS W490 speciális kialakítású, bordázott tárcsáin, filmréteg szerűen megtapad a víz, mely egyenletese, a beállításoknak megfelelően elpárolog.

Teljesítmény 16 W
Ajánlott szobaméret 101 - 150 m3
Garancia 3 év
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Kedd 2021.01.19, reggel 8 és 17 óra között

A BONECO AIR-O-SWISS W490 légmosó légtisztító alapvetően a természetes párolgás elvén működik, ám a digitális érintőkijelzőn, számtalan működési mód, és funkció közül választhatunk. Így elmondhatjuk, hogy az új W490 légmosó a legrugalmasabb, legsokrétűbben használható légmosó készülék.

A BONECO  AIR-O-SWISS W490 légmosó légtisztítót ÖNNEK AJÁNLJUK, ha:

 • egyszerű, ám mégis innovatív párásító és légtisztító készülékre vágyik
 • allergia, vagy asztma miatt fontos, hogy az optimális páratartalom mellett a levegő megfelelően tisztítva is legyen az allergén anyagoktól
 • egy párásító készüléket szeretne, melyben nem szükséges a szűrők cseréje
 • arra vágyik, hogy egy digitális kijelzős, modern, extra megoldásokkal és funkciókkal tarkított kombi légtisztító-párásító készüléke legyen
 • nagyon magas a víz ásványianyag tartalma, így más párásító használata nem gazdaságos
 • a csapvíz minősége nem megfelelő az ultrahangos párásító használatához, vagy kútvízzel használná a készüléket.


A BONECO AIR-O-SWISS W490 légmosó légtisztítót ÖNNEK NEM AJÁNLJUK, ha:

 • olyan párásítót szeretne választani, amivel lehet Salvus vízzel is inhalálni
 • a házipor allergiája van, és olyan légtisztítót keres, amivel főleg azt lehet kiszűrni. A házipor ellen a HEPA filteres légtisztító javasoljuk
 • a dohány füstöt, ételszagot, kisállatszagot szeretné kiszűrni a levegőből. HEPA filter a megoldás
 • nem megoldott a párásító heti karbantartása (pl. munkahelyeken nincs felelőse)
 • azoknak, akik egy olcsó, kicsi méretű párásítóval kívánják a párásítást megoldani, s a fejlett technológiára, nagy hatásfokra, hosszú élettartamra nincs igényük
HOGYAN MŰKÖDIK
 • légtisztítás és párásítás egy készülékkel, egyszerűen, és hatékonyan megoldható.
 • eredményes párásítás, és légtisztítás, max 60 nm-en (140 m3), 300-500 gr/ óra párakibocsátás
 • költséghatékonyság: nincs cserélendő szűrőbetét, a műanyag tárcsák ellenállóak, esetleges sérülés esetén, egyenként is cserélhetők
 • a Plaston cég egyik európai üzemében készül, garantált az európai színvonalú, megbízható minőség
 • a tárcsák különleges fejlesztés, mérnöki munka eredménye, kiszűrik a levegőből többek közt a szállóport, polleneket, állatszőrt is, allergiásoknak is ajánljuk
 • a természetes elpárolgás elvén, automatikusan szabályozza a levegő páraszintjét, ám a digitális érintőpanelen, 30% - 80% -ig, Ön is be tudja állítani a páratartalmat
 • amennyiben az utóbbi lehetőséget, a hygrosztátot használja a párásításhoz, a készülék automatikusan lekapcsol, ha elérte a kívánt páraszintet. Ha a páratartomány megint csökkenne, az AIR-O-SWISS W490 légmosó, újra visszakapcsol.
 • karbantartási figyelmeztetők jelzik a digitális kijelzőn, ha a készülék tisztításra, az ISS Ionizációs Ezüstrúd cserére, vagy vízutántöltésre szorul.
 • karbantartása rendszerességet igényel, ám ez egyszerű, költséghatékony!
 • EGYEDÜLÁLLÓ a BONECO és AIR-O-SWISS légmosók között: Öntisztító funkcióval rendelkezik. Ekkor kikapcsolja a ventillátort, a tárcsák mégis lassan forognak, így a CALC OFF, vagy ecet anélkül tud dolgozni, hogy Önnek szemmel kéne tartani a tisztítási folyamatot.
 • a tisztít funkció, időzítővel ellátott, 1 és 7 óra között állíthatja be a karbantartási folyamat működését.
 • az AIR-O-SWISS W490 légmosó automatikusan kikapcsol, ha elfogyott benne a víz
 • a digitális kijelzőn, egyszerre látható az aktuális, és a kívánt páratartalom.
 • a kijelző automatikusan elsötétül, így biztosított a nyugodt alvás, a készülék használata mellett
 • az újonnan kifejlesztett ISS IONIZÁCIÓS EZÜSTRÚD nem engedi, hogy a kórokozók elszaporodjanak a tartályban, így biztosítva a valóban egészséges, tiszta levegőt otthonában.
 • a természetes párolgásnak köszönhetően, csak a tiszta víz párolog el, nem fúj ki vízcseppeket, vízkövet, így magas ásványianyag tartalmú vízzel is biztonsággal használhatja.
 • két működési funkció használható. A nappali, vagy éjszakai üzemmódban, kiválaszthatja, hogyan működjön a készülék, milyen legyen a ventilátor sebessége
 • a nagy, 7 literes víztartálynak köszönhetően, az AIR-O-SWISS légmosó hatékonyan, önállóan tudja párásítani a vizet, tisztítani a levegőt
 • megbízható, gondos mérnöki munkával kifejlesztett alkatrészek, tartozékok, hosszú élettartam
 • elegáns, egyedi, magas fényű küllem

 

A svájci mérnökök által tervezett, egyedülálló tárcsák, hatékony párásítást, és légtisztítást eredményeznek.

A 7 literes tartály, egy úszó segítségével, a tartály alsó részébe egyenletesen adagolja a vizet. Az AIR_O-SWISS W490 speciális kialakítású, bordázott tárcsáin, filmréteg szerűen megtapad a víz, mely egyenletese, a beállításoknak megfelelően elpárolog. A lassú forgás közben, a beszívott levegőben található allergén alkotók megtapadnak a tárcsákon, és belemosódnak a tartály alsó részén található vízbe. Így a kifújt levegő kristálytiszta, párával dúsított.

A BONECO AIR-O-SWISS W490 légmosó légtisztító alapvetően a természetes párolgás elvén működik,

ám a digitális érintőkijelzőn, számtalan működési mód, és funkció közül választhatunk. Így elmondhatjuk, hogy az új W490 légmosó a legrugalmasabb, legsokrétűbben használható légmosó készülék.

Alapvetően, az 50 % körüli páraszintet állítja be önmagától, ilyenkor, minél nedvesebb levegőt szív be a készülék, annál kevesebb víz tud elpárologni a tárcsákról. Azonban, a digitális érintő kijelzőn, mi is beszabályozhatjuk, méghozzá 30-80% között, egy maximum 60 m2-es helyigésben.

Az AIR-O-SWISS W490-es légmosó nem párásít látványosan, mint egy ultrahangos párásító. Ennek előnye azonban az, hogy mivel nincs elporlasztva a víz, a légmosó készülék nem fújja ki a vízkövet, így magasabb ásványi anyag tartalmú vízzel is használhatjuk.

Persze ilyen esetben, a készüléket valóban célszerű, a gyártó által előírt módon, hetente tisztítani, hiszen gyorsabban fog vízkövesedni.

BONECO légmosó légtisztító kényelmes karbantartás funkcióval

Egyedül a BONECO AIR-O-SWISS W490 légmosónál kimagaslóan kényelmes a karbantartás, tisztítás, hiszen az ÖNTISZTÍTÓ FUNKCIÓnak köszönhetően, nem szükséges megvárni, és szemmel tartani a tisztítási folyamatot!

Mikor a készülék digitális kijelzőjén villog a karbantartásjelző, elegendő csak a készülék tartályába beleönteni a CALC OFF, vagy ecet vízkőtelenítőt, és bekapcsolni az öntisztító üzemmódot. Ekkor a készülék ventillátora leáll, azonban a lassú forgás nem. Időzítővel ellátott, 1 és 7 óra között állíthatjuk be, hogy meddig forogjanak a vízkőtelenítő folyadékban, a tárcsák.

Fontos, hogy ne működtesse az eceten, vagy a CALC OFF-on kívül más vízkőmentesítővel, mert kárt tehet a készülékben, vagy az Ön egészségében.

A BONECO AIR-O-SWISS W490 használat közben csendes, megbízható.

Amennyiben kifogy a víz az alsó tartályból, gazdaságos módon, automatikusan kikapcsol. Azonban figyeljen rá, hogy a  7 literes tartályban mindig elegendő víz legyen. A hosszú távú, egészséges klíma, és levegő tisztaságának fenntartása érdekében, használja folyamatosan légmosó készülékét!

Amennyiben hosszabb távra megy el otthonról, hétvégi pihenésre, vagy nyaralásra, természetesen nem kell működnie a készüléknek, ebben az esetben a légmosót megfelelően ki kell tisztítani, és szüneteltetheti a használatát.

A BONECO gondoskodik a higiénikus működésről!

A hosszú távú, és gazdaságos megoldás, mely híven tükrözi a svájci gyártó filozófiáját, az Ionizáló Ezüstrúd (ISS, 7017).

Az ISS rúdból fokozatosan oldódó ezüst ionok, megakadályozzák a mikrobák elszaporodását, antibakteriális hatást nyújtanak a készülék tartályában, biztosítják a higiénikus működést! Az optimális hatás elérése érdekében, cseréje évente szükséges.

Alkategória
Légmosó (légtisztító-párásító)
Teljesítmény
16 W
Ajánlott szobaméret
101 - 150 m3
Garancia
3 év
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
336 x 323 x 407 mm
Tömeg
6 kg
Hálózati feszültség
1 x 230 V
Párásító kapacitás
300 - 500 g/h
Víztartály mérete
7 liter
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...