Steba LB5 ultrahangos hideg és langyos párásító
Steba LB5 ultrahangos hideg és langyos párásító
Steba LB5 ultrahangos hideg és langyos párásító
Steba LB5 ultrahangos hideg és langyos párásító
Steba LB5 ultrahangos hideg és langyos párásító
Steba LB5 ultrahangos hideg és langyos párásító

Steba LB5 ultrahangos hideg és langyos párásító

Steba LB5
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: Raktárról azonnal 1 db
44 990 Ft
Bruttó ár

A német STEBA gyár ultrahangos párásítója ideális megoldást nyújthat Önnek, ha a párásítást automatikus módon kívánja megoldani. Nagy LCD kijelzőn mutatja a hőmérsékletet és a páratartalmat. 

Teljesítmény 40 W (előmelegítéssel 140 W)
Ajánlott szobaméret 0 - 50 m3
Garancia 24 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Szerda 2021.05.19, reggel 8 és 17 óra között

A német STEBA gyár ultrahangos párásítója ideális megoldást nyújthat Önnek, ha a párásítást automatikus módon kívánja megoldani. Nagy LCD kijelzőn mutatja a hőmérsékletet és a páratartalmat.  Ha gyakran kapar, fáj a torka, sűrűn előfordul légúti megbetegedés, érdemes a lakás páratartalmát figyelnie. Sok esetben a száraz levegő okoz egészségügyi tüneteket, kellemetlenségeket, mely egyszerűen megszüntethető:
az optimális páratartalom biztosításával.

A Steba LB5 digitális, ultrahangos hidegpárásító használatával szabályozhatja a levegő páratartalmát, automatikusan a megfelelő szintre állíthatja be.

A STEBA párásító használata elsődlegesen lakóhelyiségekben javasolt, ahol a helyiség mérete max. 80 m3, s nem jellemző a kemény víz. Irodákban, közintézményekben is használható, azonban a higiénikus működést karbantartási felelős személlyel meg kell oldani. A STEBA ultrahangos párásítót, mint minden ultrahangos hidegpárásítót a föld szintjétől legalább fél méteres magasságban javasolunk elhelyezni.

A Steba LB 5 ultrahangos párásító készüléket helyezze el a nappaliban, előtérben, lakószobában, de ideális gyerekszobai párásítónak is. GYerekszobai párásítás esetén ügyeljen arra, hogy kicsinye ne játékszernek használja a párásító készüléket, a nyomógombokat szülő kezelje csak.

A hideg pára belélegzése kifejezetten ajánlott kruppos tünetek, légúti megbetegedések esetén, ezért jó választás a STEBA párásítója kruppos gyermek mellé. A STEBA ultrahangos párásítója a vizet felmelegíteni is képes, s nemcsak hidegpárát, hanem előfűtött, kellemes langyos párát is képes kifújni.

A STEBA párásító ultrahangmembránja rezegteti a vizet, szétporlasztja, s azt látványos ködként fújja ki a levegőbe.
A készülék lelke az utlrahang membrán, ennek védelme érdekében ne engedje, hogy a vízkő megkössön rajta, tisztítsa hetente (mint minden ultrahangos készüléket, hetente javasolt tisztítani)
A vízben található ásványi anyagok szétporlasztásra kerülnek a levegőben, mivel nagyhatékonyságú párakibocsátással rendelkezik. A fehér por jelenség elkerülése érdekében egy kerámia vízlágyító betéttel rendelkezik a STEBA ultrahangos párásító készülék. Közepesen kemény víz esetén még hatékony, képes megszűrni a vízben található ásványi anyagokat.

A STEBA párásító automatikusan lekapcsol, ha a tartályból kifogy a víz.
Egy tartály vízzel (6 liter) akár egy teljes napon át is képes működni, azonban ez több tényezőtől függ:

  • a környezeti hőmérséklettől és páratartalomtól (mennyit kell a készüléknek üzemelnie)
  • hideg vagy előfűtött meleg párával használja-e a készüléket (ugyanis az előfűtéssel megnő a párakibocsátási teljesítmény)

A párakibocsátást Ön szabályozhatja. A szabályzáshoz az Ön kényelmét szolgálja a kis méretű távirányító.

A STEBA ultrahangos párásító használatával enyhülhetnek a reggeli torokfájások, a nyálkahártya állandó nedvesítésével megelőzhetőek a kruppos, asztmás rohamok, a gyakori légúti megbetegedések.

A beépített ionizátor negatív ionokkal tölti meg a levegőt, mely fertőtlenítő hatású, s segítségével a levegő az Ön otthonában az alpesi hegyek klímájához hasonlíthatóan friss lesz.
Az ionizáló használatával enyhülhet a fáradtság érzete, s e kellemes, optimális klímában javulhat a közérzete.

A STEBA LB 5 ultrahangos párásítón három párakibocsátási fokozat érhető el, melyek közül az egyik éjszakai üzemmód, amikor is kifejezetten energiatakarékosan működik a párologtató.
Energiatakarékos üzemben 40W a készülék teljesítményfelvétele.

A páraszintet automatikusan méri, melyet a nagy LCD kijelzőn ki is mutat, a hőmérséklet mellett.

A STEBA párásítója még időzítővel is rendelkezik. Itt állíthatja be a kívánt üzemelési időtartamot.(12 órás időzítési lehetőség)

Minden beállítási mód elérhető a távirányító használatával is, mely a maximális kényelmet biztosítja Önnek. (Az ebbe való elem, nem tartozék)

A kerámia filtert évente javasolt cserélni, azonban a párásító üzemeltetése során a kerámia filter hatékonysága miatt egy természetes regenerálás rendszeresen (a víz keménységének függvényében) javasolt.

Ennek (könnyű és olcsó) kivitelezése, menete a használati utasításban megtalálható.

Alkategória
Ultrahangos párásító
Teljesítmény
40 W (előmelegítéssel 140 W)
Ajánlott szobaméret
0 - 50 m3
Garancia
24 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
340 x 220 x 230 mm
Tömeg
3,8 kg
Párásító kapacitás
180 - 400 ml/h
Víztartály mérete
6 liter
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...