Barion Pixel

Biasi ADATTA 14 MONO 2T monoblokk levegő-víz hőszivattyú 1 fázis

10446.2004.0
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

3 087 842 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 14 kW
Garancia 36 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Adatta Monoblokk 2T

6 kW, 8 kW, 10 kW, 12 kW, 14 kW, 16 kW teljesítmény lépcsőkben kapható. A kétcsöves hőszivattyú a rendszeroldali lemezes hőcserélőjével forró vagy hideg víz előállítására képes az évszakoknak megfelelően kielégítve a fűzési-hűtési igényeket, illetve a használati melegvíz igényeket.

Előnyök

• Elektromos expanziós szelep (alkalmas mindkét üzemmód megvalósításához)

• Az egység az inverteres technológiának köszönhetően teljes teljesítmény modulációra képes.

• A külső érzékelő segítségével alkalmazkodik az időjárási viszonyokhoz

• Nagyobb hatékonyság a megnövelt hőcserélő felületeknek köszönhetően

Hova telepíthető?

• Alacsony energiaigényű, új épületekhez

• Alkalmas telepítésre zord időjárási környezetben, magas hőmérsékletű melegvíz igény esetén

• Oda, ahol nincs lehetőség gázellátásra

• Különösen alkalmas felületfűtésekhez

Automatikus szezonális üzemmód váltás

A megfelelő üzemmód beállítása automatikusan történik a vezérlés programozott logikája szerint a külső időjárási viszonyok függvényében. Elsőbbséget mindig a használati víz előállítása élvez

Teljesítmény
14 kW
Hűtőteljesítmény
13 kW
Garancia
36 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
1336x1000x443 mm
Energiahatékonysági osztály
A++
Szín
Fekete
Zajszint
61 dB(A)
Hűtőközeg
R410 A
Fázis
1 fázis

Biasi

Ebben a termékkategóriában találod a webáruházunkból megrendelhető Biasi gyártmányú termékeket. Ezek között vannak alkatrészek, mint amilyen egy külső hőmérséklet-érzékelő vagy egy indítóidom. Kínálunk továbbá különféle típusú kombi gázkazánokat tartalmaz: fali kondenzációst, fali kéményest, fali turbóst találasz nálunk egyaránt. Megvásárolhatod tőlünk a gyártó különféle paraméterekkel rendelkező hőszivattyúit is.

Ha éppen most építkezel, vagy felújítod a házadat, lakásodat, akkor érdemes olyan berendezéseket, készülékeket vásárolnod, amelyek jó hatásfokkal üzemelnek, alacsony fogyasztásúak és hosszú ideig működnek. A Biasi termékeiről mindez bátran elmondható. Tekintsd meg kínálatunkat!


Webshopunkban épületgépészeti berendezések széles tárházát találod. Termékpalettánkon olyan neves gyártók termékei szerepelnek, mint az Airbi, a Baxi, a Biasi, a Bosch, a DAB, az Elnett, a Fisher, a Hauser, az iRobot, az LG, a Panasonic, a Samsung, a Toshiba, a Vaillant, a Vigo vagy a Zehnder. Kínálunk fali és gázkazánokat, elektromos kazánokat, elektromos fűtőeszközöket, bojlereket, napkollektorokat, szellőztető készülékeket, hőszivattyúkat, napelemeket, konvektorokat és klímákat egyaránt tartalmaz.

Mielőtt megvásárolsz tőlünk egy berendezést, érdemes egyeztetned egy szakemberrel, hogy milyen kivitelű, teljesítményű készüléket válassz. Kérdezhetsz szakképzett munkatársainktól is, akik az igényeid ismeretében szívesen segítenek megtalálni a megfelelő paraméterű eszközöket.

Miért jó döntés Biasi termékeket vásárolni?

A legmodernebb Biasi kombi gázkazánokra magas hatásfok, alacsony károsanyag-kibocsátás és alacsony fogyasztás jellemző. A felhasználóbarát kezelhetőségre garancia a digitális kijelzővel rendelkező vezérlőpanel. A hibakódok megjelenítésének köszönhetően nem kell találgatni, hogy mi lehet a készülékkel a probléma, ha valamiért nem a rendeltetésének megfelelően működik.

Ugyancsak nagy hatékonyság és energiatakarékos működés jellemzi a Biasi innovatív hőszivattyúit. Fontos még megemlíteni, hogy a gyártó hőszivattyúi csendesen működnek, és rendkívül stabilan üzemelnek még akár mínusz 30 Celsius-fok esetén is.

Kiegészítőket is rendelhetsz tőlünk

A Biasi gázkazánjaihoz vásárolhatsz indítóidomot, amely nélkül nem üzemelne sem maga a készülék, sem az általa működtetett technológia. A külső hőmérséklet-érzékelővel az időjárás függvényében lehet komfortossá tenni a lakás hőmérsékletét.

Hogyan vásárolj Biasi termékeket nálunk?

Ha most készülsz gázkazánt vagy éppen hőszivattyút rendelni, először is mérd fel, hogy milyen teljesítményű készülékre lesz szükséged. Ha alulbecsülöd az igényeidet, az rendkívül kellemetlen lehet, míg ha túlságosan nagy teljesítményű készüléket vásárolsz, akkor feleslegesen kell fizetned olyasmiért, amit valójában soha sem fogsz kihasználni. Javasoljuk, hogy mielőtt megrendelsz egy terméket, az árán kívül vizsgáld meg, hogy:

  • mekkora a teljesítménye,

  • milyen energiaosztályba tartozik,

  • hány hónapnyi garancia van a termékre.

Gázkazánból és hőszivattyúból is számos különböző kivitelű, paraméterű eszközt találsz webáruházunkban. A bal oldalon található szűrők segítségével kiválaszthatod, hogy csak adott kategóriájú árucikkeket láss. Szűkítheted a találatokat ár, teljesítmény vagy egyéb tulajdonságok szerint.

Amennyiben valamit nem találsz, hívd ügyfélszolgálatunkat bizalommal! Munkatársaink szívesen ajánlanak az igényeidnek megfelelő készüléket.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.