Barion Pixel
  • Akció
Airfree WM 140 levegő fertőtlenítő

Airfree WM 140 levegő fertőtlenítő

AF0017
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: Raktáron 3 db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető 3 db.

115 990 Ft 149 990 Ft -34 000 Ft
Bruttó ár

Hangtalanul semlegesíti a levegőben található allergén és légszennyező anyagok 99,99%-át (pollen, állati szőrök, poratka allergén, penészgomba, baktériumok, vírusok, illékony szervesanyagok)!

Működése folytán a légtér ózontartalmát is 25%-kal csökkenti.

Teljesítmény 45 W
Ajánlott szobaméret 76 - 100 m3
Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Hétfő 2024.04.01, reggel 8 és 17 óra között

Hangtalanul semlegesíti a levegőben található allergén és légszennyező anyagok 99,99%-át (pollen, állati szőrök, poratka allergén, penészgomba, baktériumok, vírusok, illékony szervesanyagok)! Működése folytán a légtér ózontartalmát is 25%-kal csökkenti.

A probléma a belélegzett levegővel kezdődik, még a saját otthonában is!

Időnk mintegy 90 %-át valahol belső térben töltjük, ahol a légszennyezés mértéke akár az utcán mért érték százszorosa is lehet. A szobánkban, belső terekben áramló levegő tele van az egészségünkre ártalmas mikroorganizmusokkal, például penészgomba spórákkal, poratkákkal, valamint számos légúti megbetegedés és allergia kiváltásáért felelős vírusokkal és baktériumokkal. Az egyedi technológiai megoldásainak köszönhetően az Airfree® természetes módon távolítja el a levegőből a légszennyezésért és a betegségek okozásáért felelős mikrobiológiai szennyeződések és kórokozók 99,99 %-át és ezáltal garantálja az egészségesebb környezetet.

Az Airfree® javítja az egészségi állapotát és érezhető javulást jelent az életminőségében!

Sokan nagy gondot fordítanak arra, hogy csak tisztított vizet igyanak és az elfogyasztott élelmiszereket is igen gondosan válogatják meg. Miért ne fordítanánk akkor legalább ilyen figyelmet a belélegzett levegő minőségére? Annak, amit magunkhoz veszünk a nap folyamán, 99,94 %-a levegő. Az Airfree® lehetőséget ad arra, hogy az elfogyasztott táplálékhoz és ivóvízhez hasonlóan eldönthessük azt is, hogy a legfontosabb éltető elemként milyen levegőt lélegzünk be.

Halk, hatékony és környezetbarát TSS technológia

Az Airfree® a vízforraláshoz hasonlóan a hőt használja a mikroorganizmusok, a kórokozók elpusztításához. Eredményeként 99,99 %-os hatékonysággal sterilizálja az Airfree® kilépő nyílásán keresztül távozó levegőt. A TSS (termodinamikus sterilizáló rendszer) technológia 200 °C hőfokon elpusztítja a légtérben lévő baktériumokat, vírusokat, penészgomba spórákat, szerves allergiakeltő anyagokat és minden más, a levegőben lebegő mikroorganizmust. Nemzetközi minősítéssel rendelkező mikrobiológiai laboratóriumok és egyetemek tesztelték az Airfree® készülékeket és mindegyikük megerősítette a készülék rendkívüli hatékonyságát. A www.airfree.com honlap első szakaszán többtucatnyi független laboratórium által készített teszt dokumentációt, valamint ügyfeleink elismerő nyilatkozatait találja.

Tudományos teszt bizonyítja, hogy az AIRFREE a kiszűrés helyett ELPUSZTÍTJA a vírusokat.

MRIGlobal által elvégzett tudományos laboratóriumi tesztvizsgálat igazolta az egyedülálló TSS™ technológiát alkalmazó AIRFREE hatékonyságát a koronavírus hatástalanításának folyamatában. Egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy a COVID-19 vírussal szembeni védekezésben az AIRFREE technológiája hozzájárul a zárt légterek biztonságosabbá tételéhez. Ezáltal az AIRFREE igazoltan elpusztítja a készülék belsejében levő szabadalmazott kerámia magján átáramló levegőben lévő COVID-19 vírusokat is.

Alkategória
Közületi levegő fertőtlenítő
Teljesítmény
45 W
Ajánlott szobaméret
76 - 100 m3
Garancia
12 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
310 x 170 x 125 mm
Tömeg
1,8 kg

Airfree

Ebben a termékkategóriában találod meg az általunk forgalmazott Airfree légtisztító, levegőfertőtlenítő készülékeket. A különféle változatok célja az, hogy kiszűrje a levegőből a baktériumokat, gombákat, vírusokat, polleneket, poratkákat és minden szerves allergén anyagot. A gyártó készülékei képesek akár 99,99%-os hatékonysággal dolgozni.

Amennyiben te, vagy a családod valamelyik tagja légúti allergiás rohamoktól szenved, vagy hajlamos könnyen megbetegedni, akkor érdemes beszerezned egy ilyen készüléket. Nem foglal túl sok helyet, így egy kisebb lakásban is elfér. Tekintsd meg az akár azonnal megrendelhető Airfree levegő fertőtlenítőket!


Az Airfree márka története egy olyan apáig nyúlik vissza, aki aggódott a fia egészsége miatt, aki gyakran szenvedett allergiás rohamoktól az otthoni levegőben előforduló mikroorganizmusok miatt. A terméktervezés tekintetében több éves tapasztalattal rendelkező Carlos Matias olyan innovatív megoldást fejlesztett ki, amely komoly előnyökkel jár a légúti allergiás megbetegedésben szenvedők számára. Az általa piacra dobott készülékek képesek kiszűrni a levegőből a rohamokat okozó allergéneket.

A portugál cég termékei forró vizes sterilizálási folyamattal dolgoziknak, azaz hőt használnak a levegő tisztítására. A gyártó készülékei eltávolítják a levegőből a vírusokat, baktériumokat, gombákat és polleneket is.

Miért népszerűek az Airfree termékei?

Az Airfree termékeit számos európai laboratóriumban tesztelték, mielőtt megkezdődött a gyártásuk. A vállalat első levegőfertőtlenítőjét 2005-ben dobták piacra. A légtisztító sorozat díjnyertes lett, és rögtön megnyerő volt a vásárlók számára a modern megjelenésével. Világszerte családok ezrei élvezhetik a készülék által nyújtott előnyöket.

Nemcsak lakásokban, hanem az ipari szegmensben is használhatóak az Airfree berendezései. Kórházakban, iskolákban, szállodákban, múzeumokban és történelmi épületekben is képesek gondoskodni a levegő minőségének javításáról. A stresszoldó hangulatvilágítással felvértezett készülékek fényerőszabályozóval is rendelkeznek.

Ezzel a módszerrel működnek a készülékek

Mint ismert, ha felforraljuk a vizet, akkor a mikroorganizmusok elpusztulnak. Az Airfree légtisztító készülékei ezen elv alapján működnek, e mechanizmus mentén pusztítják el a levegőben szálló vírusokat, baktériumokat, penészgombákat és szerves allergéneket. Ez a speciális technológia a termodinamikus sterilizáló rendszer.

A cég készülékei csendesen üzemelve több mint 200 Celsius-fokos hőmérsékleten dolgoznak, és minden levegőben szálló mikroorganizmust megsemmisítenek. Miután magas hőfokon megtisztította a berendezés a levegőt, visszajuttatja a környezetébe.

Hogyan vásárolj Airfree termékeket nálunk?

Ha allergiás rohamoktól szenvedsz te magad vagy valamelyik szeretted, akkor feltétlenül érdemes mihamarabb beszerezned egy Airfree légtisztítót. Amikor készüléket választasz, vedd figyelembe, hogy:

  • Mekkora szobaméret levegőjének megtisztítására alkalmas

  • Mekkora a készülék teljesítménye

  • Mekkora a berendezés mérete

A vírusok és más, a levegőben található egészségre ártalmas anyagok kiszűrése mellett egyes készülékek akár a csillagos égbolt kivetítésére is alkalmasak a szoba mennyezetére. Válaszd azt az Airfree levegő fertőtlenítőt, amelyik az igényeidnek és az ízlésednek leginkább megfelel!

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.