Barion Pixel

Stadler Form Roger Little (fekete textillel) légtisztító HEPA szűrős

ST0250
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

109 990 Ft
Bruttó ár

Ajánlott szobaméret 101 - 150 m3
Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

A Stadler Form ROGER Little és RORER sikeresen teljesített, továbbá bebizonyosodott, hogy az új ROGER Big kiemelkedően hatásos a COVID-19 ellen.

További információk: https://stadlerform.hu/blog/20210609-covid19

  • antibakteriális előszűrő (mosható)
  • Dual Filter™ (HEPA és aktívszén) szűrő
  • opcionálisan válaszható szűrők: Dual Filter™ H12 HEPA vagy H14 HEPA
  • levegő minőség jelzés
  • érintőpanel
  • automatikus üzemmód
  • éjszakai üzemmód
  • filter csere jelzés (a filter élettartama 8-12 hónap levegő szennyezettségétől függően)
  • 1-7 órás időzítő
  • 5 légsebesség fokozat
  • ajánlott akár 33 m2-es szobába

Az új Stadler Form Roger Little szobai légtisztító, akár 33 négyzetméteres szobákba is. A készülék beépített. lézeres levegő minőség érzékelője folyamatosan figyeli mind a portartalmat, mind a nemkívánatos szagokat, amelyek jelenlétére automata üzemmódban képes reagálni, ha kell nagyobb teljesítményre kapcsolva, hogy a lehető leggyorsabban kellemessé és biztonságossá varázsolja az otthon levegőjét.

A készülék előlapján található jelzőfény kéken világít, ha a levegő minősége jó, narancs színben, ha az nem ideális és pirosan, ha kifejezetten rossz.

Az új Sanitized® hygiene technológiás textil, mosható előszűrő megfogja a nagyobb szennyeződéseket, mint például a hajszálakat vagy a porcicákat. Mivel ez a szűrő mosható, így minden korábbi modellhez képest, könnyebb a karbantartása. A textil előszűrő megállítja a nagyobb szennyeződéseket, gátolja a spórák bejutását, megtelepedését a HEPA szűrőben. A svájci tecnológiáját használó szűrő 30°C-on kézzel mosható, legalább 20 alkalommal. Átlagos használat mellett, az előszűrőt ajánlott három havonta kimosni. Allergiásoknak, különösen az erősebb tüneteket is kiváltó pollen szezonban, vagy nagyobb por terhelés esetén, az előszűrőt akár havonta is indokolt lehet mosni. A textil szűrő, kiegészítőként utólagosan pótolható.

A Sanitized® 1935 óta, az antimikrobális technológiájával számos területen bizonyított már. A cég termékei a vegyipartól az építőanyagokon és ruházati cikkeken át az élet számos területén megtaláklhatóak.

A rendszer középpontjában a nagy méretű H12 minőségű, kettős HEPA szűrő van, integrált aktív szén betéttel. Ez a HEPA szűrés a finom por mellett útját állja a polleneknek, baktériumoknak és részben a vírusoknak is. Az aktív szén szűrő pedig magába zárja a kellemetlen szagokat. Ugyanebben a tesztben a Roger egyúttal képes volt kiszűrni a levegőből az influenza vírusok 99,9%-át. (A teszt egy 28m3-es teszt kamrában, H1N1, H2N2, H3N2 variánsokkal lett elvégezve.)

A Roger szűrő rendszere a TÜV tesztjében a 0,255 µm méretű porszemcséket 100%-ban kiszűrte a levegőből. Ez a szűrőrendszer képes egy 22m2-es helyiségben a levegőben található influenza vírusok 99,9%-át is kiszűrni.

ROGER LITTLE  teljesítménye 231 m3/h CADR*, ami kimagasló szűrési hatékonysággal párosulva ideális megoldás az otthoni légtisztításra. A készülék 33 m2-es szobákba ajánlott, ami óránként háromszori légátforgatással számol a szoba egészére vetítve.

*CADR: Clean Air Delivery Rate, vagyis tiszta levegő kibocsájtási ráta, amit az AHAM sztenderdjei szerint mért érték.

ROGER LITTLE alkalmas ugyan a 33 m2-es helyiség megszűrésére (óránként 3x-os levegőcserével), de nagyobb légtisztítási igény esetén, erősen szennyezett területre, vagy allergiások számára a ROGER LITTLE 20 m2-es szobákba ajánlott, mert utóbbi esetben az óránkénti levegőcserét akár ötször is képes végrehajtani.

A készülék lelke a nagy méretű HEPA (H12) szűrő, beépített aktív szén betéttel. Ez az, ami kivonja a rajta átáramló levegőből a finom port, a polleneket, a bektériumokat és vírusokat is. Ennek a szűrőnek köszönhetően, a Roger ECARF minősített, ami különösen jó hír az allergiásoknak. 

A kombinált szűrő működése során megköti a levegő szennyező anyagok nagyon nagy részét, ezért azt 8-12 havonta ajánlott cserélni.

A ROGER LITTLE korábbi verziójához képest

A ROGER LITTLE jelenlegi verziója (2021-től) a korábbi, már megszokott Stadler Form eleganciával rendelkezik. Az új ROGER LITTLE esetén a rácsot és a korábbi verzió előszűrőjét antracit/világosszürke színű textil előszűrőre cserélték, ezzel integrált higiéniai funkcióval is ellátva azt.

Tervező: Matti Walker

"A kezdetektől fogva megtiszteltetés számomra, hogy együtt dolgozzak és tervezzek termékeket a Stadler Form Team számára. A Stadler Form név az első termékkel, Freddel kezdődött. Az termékkínálatunk nem túl nagy, de annál elegánssabbá és vonzóbbá nőtte ki magát. A sok tapasztalat és az, hogy a csapat részese lehetek, nagyban gazdagította az életemet, a tervezői munkámat.

A termékek megvalósításánál meghatározott céljaink, hogy a végtermék esztétikus, erőforrás-barát, tartós anyagú, könnyen és kényelmeesen kezelhető, egyszerű, de intuitív funkciókkal ellátott, fogyasztóbarát legyen."

MŰSZAKI ADATOK

Utólagosan vásárolható H14 HEPA szűrő a készülékhez, mely szürésgi hatékonysága: 99,995%.

Energiafelhasználás: 3 - 40 W 

Légteljesítmény: 231 m3/óra 

Ajánlott szobaméret: 33 m2

Zajszint: 28 - 59 dB (A)

Méret: 330 x 450  x 170 mm (szélesség x magasság x mélység)

Súly: 5,5 kg

Alkategória
Szűrős légtisztító
Ajánlott szobaméret
101 - 150 m3
Garancia
12 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
450 x 330 x 170 mm
Tömeg
5,5 kg

HELYETTESÍTŐ TERMÉKEK

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.