Barion Pixel

AERIAL AMH100 H13 Hepa szűrő

5107-0049
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: Raktáron 2 db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető 2 db.

Beszállítói raktár: 0 db
109 900 Ft
Bruttó ár

Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Kedd 2024.04.23, reggel 8 és 17 óra között

Szintetikus, tartós anyagból készült HEPA szűrőbetét, az AERIAL AMH100 légtisztítóhoz.

A H13 szabványos osztályozásra vonatkozóan, képes a 0,3 mikronnál nagyobb szennyezanyagok 99,995%-át kiszűrni, úgy mint a baktériumokat, spórákat, pollent, port, füstöt stb., így adva rendkívül steril környezetet.

 

A MASTER párátlanító (légszárító) készülékek számos felhasználási területen alkalmazhatóak. Azonnal üzembe helyezhetők, telepítést nem igényelnek, mobil kivitelüknek köszönhetően mindig a szükséges helyen üzemeltethetők.

Alkategória
Tartozékok, kiegészítők
Garancia
12 hónap

Az Aerial márka a párátlanítás területén szakértővé vált, és olyan termékeket kínál lakossági és ipari célra egyaránt, amelyek hatékonyan és megbízhatóan csökkentik a nedvességet és páratartalmat a belső terekben. Az Aerial adszorpciós és kondenzációs párátlanítók kiváló minőségűek és innovatív technológiával rendelkeznek, így garantáltan biztosítják a friss és egészséges levegőt az otthonokban, irodákban vagy más épületekben.

Az Aerial párátlanítók hatékonyan és gyorsan eltávolítják a felesleges nedvességet a levegőből, hozzájárulva ezzel a penész, a gomba és a poratkák megelőzéséhez. Ezek a káros mikroorganizmusok a magas páratartalom miatt gyakran megtelepednek a falakon, bútorokon vagy más felületeken, és allergiás reakciókat vagy légzőszervi problémákat okozhatnak. Az Aerial párátlanítók segítségével ezek a problémák megelőzhetők, és tiszta és egészséges levegőt biztosítanak mindenki számára.

Az Aerial párátlanítók csendes működéssel rendelkeznek, így nem zavarják meg a mindennapi tevékenységeinket vagy lakossági felhasználás esetén a nyugalmunkat. Kompakt méretüknek köszönhetően könnyen elhelyezhetők bármilyen helyiségben, és diszkréten illeszkednek a környezetbe. Az Aerial párátlanítók energiatakarékosak és gazdaságosak, hiszen hatékonyan működnek, és alacsony energiafogyasztással rendelkeznek a hatásfokukhoz képest.

Az Aerial párátlanítók egyszerű használhatóságot és karbantarthatóságot kínálnak. Az intuitív kezelőfelület lehetővé teszi a könnyű beállítást és a kívánt páratartalom-szint kiválasztását. Az Aerial párátlanítók rendelkeznek üzemidő-szabályozó funkcióval, amely automatikusan kikapcsolja a készüléket, amikor elérték a kívánt levegőnedvességet, így optimalizálják az energiafogyasztást.

Válassz az Aerial párátlanítók közül, hogy megbízható és hatékony megoldást kapj a párátartalom szabályozására az otthonodban vagy más épületekben. Az Aerial márka elkötelezettsége a minőség és az innováció iránt garancia arra, hogy mindig a legjobb eszközöket használhatod a friss és egészséges levegő megteremtéséhez és fenntartásához.

HELYETTESÍTŐ TERMÉKEK

|
Ár 99 900 Ft
|
Ár 17 900 Ft
A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.