Barion Pixel
 • Kiárusítás!

Stiebel Eltron LWZ 170 E Plus központi hővisszanyerős szellőztető

233850
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

1 002 961 Ft
Bruttó ár

Hatásfok 90%
Garancia 24 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Stiebel Eltron LWZ 170 E Plus, 233850 központi hővisszanyerős szellőztető azért jó választás mert:

Ahogy egyre jobb szigetelésű épületeket építünk és nyilászáróink is szinte hermetikusan zárják le életterünket, egyre nagyobb létjogosultsága van a hővisszanyerős szellőztető gépeknek. Ezek hiányában kevés szellőzés mellett szinte elkerülhetetlen a penész megjelenése, ha pedig túl sokat szellőztetünk akkor gazdaságtalan fűtési üzemeltetésre számíthatunk.

A Stiebel Eltron hővisszanyerő szellőztető segítségével kontrollálható a szellőzés, elkerülhető a penész kialakulása, jó minőségű levegőt lélegezhetünk és fűtésszámlánk sem sinyli meg mindezt.

Stiebel Eltron LWZ 170 E Plus, 233850 központi hővisszanyerős szellőztető főbb jellemzői:

 • 90% feletti hatásfok
 • bypass modul a nyári üzemhez
 • könnyű kezelhetőség
 • energiatakarékos ventillátorok
 • beépített 1kW-os előfűtő betét (intelligens fagyvédelem)
 • kereszt-ellenáramú hőcserélő
 • Stiebel Eltron LWZ 170 E Plus, 233850
 • Térfogatáram:
  50-300 m3/h
 • Levegő csatlakozások mérete:
  160 mm
 • Kondenzátum csatlakozás:
  32 mm
 • Feszültség:
  230V
 • Szűrőosztály:
  G4
 • Zajszint (EN 12102):
  45 db(A)
 • Áramfelvétel előfűtővel:
  6 A
 • Áramfelvétel előfűtő nélkül:
  0,5 A
 • Teljesítményfelvétel ventilátorok:
  9-132 W
 • Teljesítményfelvétel előfűtővel:
  1350 W
 • Villamos védettség:
  IP30
 • Méretek (maxszéxmé):
  765x677x567 mm
 • Tömeg:
  38 kg
Kivitel
Oldalfali
Hatásfok
90%
Garancia
24 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
765x677x567 mm
Hőcserélő
Normál

Stiebel Eltron

A mindennapokban számos különböző épületgépészeti termék használatára szükség van ahhoz, hogy maradéktalanul kényelmesen tudjunk élni otthonunkban. Fűtőtestek, vízmelegítők, melegvíz-tárolók, villanybojlerek, kézszárítók, szellőztetők és még sorolhatnánk, mely berendezések a Stiebel Eltron termékpalettáján is megtalálhatóak. 

A márka védjegyével fémjelzett berendezések számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, aminek köszönhetően népszerű választásnak bizonyulnak a háztartásokban. Ezek közül az egyik legfontosabb az energiahatékony működés, de emellett a gyors telepíthetőség, az egyszerű kezelhetőség, valamint a hosszú élettartam is mind-mind a pozitívumaik sorát gazdagítja.


A webáruházunkban sokféle világszinten is ismert és előszeretettel használt, márkás épületgépészeti berendezést találsz. Legyen szó fűtésről, vízmelegítésről, víztárolásról, szellőztetésről, kézszárításról vagy vízlágyításról, a kínálatunkban megtalálod a minden szempontból megfelelő készülékeket.

Ebben a termékkategóriában a Stiebel Eltron vállalat által gyártott berendezéseket találod, amiket részletesen is bemutatunk. Előtte azonban következzen a cég bemutatása a tevékenységének rövid áttekintésével!

A Stiebel Eltron cég

A Stiebel Eltron vállalatot Németországban alapították 1924-ben, ami azt jelenti, hogy több mint 99 éves múlttal rendelkezik. Az első termékei közé tartoztak az elektromos vízmelegítők, majd később a termékportfóliója kibővült a villanybojlerekkel, illetve az elektromos radiátorokkal. Ma pedig már nagyon sokféle, másfajta épületgépészeti terméket is kínál a felhasználóknak. 

Amit mindenképp érdemes tudni a cégről, az az, hogy nagy hangsúlyt fektet a korábban létrehozott konstrukciók továbbfejlesztésére, valamint arra, hogy energiahatékony és környezetbarát technológiákkal dolgozzon. Számos termékére igaz, hogy nemzetközi díjat nyert, ami az általuk képviselt magas minőségnek, illetve innovációnak köszönhető. 

Stiebel Eltron fűtőtestek

A kínálatunkban a cég által gyártott elektromos konvektorokat, infra hősugárzókat, ventilátoros gyorsfűtőket, elektromos hőtárolós kályhákat, törölközőszárító radiátorokat és fűtőbetéteket is megtalálod. Egytől egyig olyan készülékek, amik elektromos áram felhasználásával, tisztán, azaz kellemetlen égéstermék termelése nélkül működnek. Számos kivitelben elérhetőek, többek között a falra szerelhető, illetve az álló modellek is rendelkezésre állnak.

Stiebel Eltron vízmelegítők, víztárolók

Nálunk nemcsak a fűtőtesteket tudod beszerezni, hanem a cég által kifejlesztett átfolyós vízmelegítőket, villanybojlereket és melegvíz-tárolókat is. Ezek kivétel nélkül megbízható, gazdaságos és környezetbarát működésű készülékek, amiknek a használatával kényelmesen lehet megoldani a víz melegítésével, illetve tárolásával kapcsolatos feladatokat.

Egyéb Stiebel Eltron berendezések

A fent említett berendezéseken kívül más készülékek is kaphatóak a kínálatunkban. Gondolunk itt például a hőszivattyúkra, a kézszárítókra, a vízlágyító berendezésekre, valamint a hővisszanyerős szellőztetőkre. Akárcsak a többi, ezek is nagy hatékonysággal, energiatakarékosan és megbízhatóan működnek, ezáltal hosszú távon is kiszolgálva az igényeket. 

Kiegészítők és egyéb termékek

A kínálatunkban a Stiebel Eltron szűrőbetéteket, fali konzolokat, termosztátokat, utántöltő patronokat, konzoltartó lábakat és hőcserélő egységeket is megtalálod. Akkor is jó helyen jársz, ha vezérlőkészletet keresel szellőztetőhöz, de a biztonsági szerelvény speciális lefolyókészlettel is elérhető nálunk. Rendelj még ma!

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.