Barion Pixel
  • Akció

Immergas Victrix Tera V2 24 Plus 24kW fali kondenzációs fűtő gázkazán

3.032933
Elérhetőség: Raktáron 5+ db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető több mint 5 db

353 314 Ft 371 314 Ft -18 000 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 24 kW
Hatásfok 93%
Garancia 60 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Hétfő 2024.04.01, reggel 8 és 17 óra között

A Victrix TERA V2 24 Plus fali készülék 24,5 kW teljesítménnyel képes fűteni, a tároló előkészítésként tartalmazza a váltószelepet és a motort.  Kis méreteinek köszönhetően a lakás szinte bármely részén elhelyezhető. A Victrix TERA V2 24 Plus kazánok alacsony energiaigényű Grundfos szivattyúval vannak szerelve, láng modulációs tartományuk 18-100% közötti. Új, alacsony hőveszteségű, széles vízjáratú hőcserélőjének köszönhetően kimagasló hatásfokot képes elérni. A készülék az  Amico távszabályzóval vagy a Dominus távfelügyelettel (opcionális) könnyen és gyorsan, a készüléktől távolról is vezérelhető. Külső érzékelő (opcionális) csatlakoztatása esetén időjárásfüggő szabályozás (alap felszereltség) használata is lehetséges. Felhasználóbarát elektronikájának köszönhetően egyszerűen üzemeltethető, az állapotjelző ábrák könnyen értelmezhetők.

KIS MÉRETEK, NAGYSZERŰ TELJESÍTMÉNY, ELEGÁNS MEGJELENÉS

Kis méretei ideálissá teszik szűk helyre történő telepítésre. Mélysége csak 25 cm!
 

EGYHUZAMÚ HŐCSERÉLŐ

Egyhuzamú, állandó keresztmetszetű, magas vízáramlási mutatójú rozsdamentes acél hőcserélő. 

 

KÉSLELTETETT TELJESÍTMÉNYFELFUTÁS

Az elektronikus lángmoduláció folyamatos energia megtakarítás és emelt szintű komfort biztosítása mellett képes a fűtővíz, valamint a használati melegvíz hőmérsékletének megfelelő szabályozására. A maximális teljesítményt  3 perc elteltével (állítható) éri el, ezáltal csökkentve a ki-bekapcsolások számát, növelve a hőcserélő élettartamát.
 

DIGITÁLIS KEZELŐFELÜLET

A digitális kezelőfelület biztosítja a készülék könnyű kezelhetőségét. A kézreálló gombokkal pontosan beállítható a hőmérséklet, illetve az egyéb paraméterek. A kijelző ábrák és kódok segítségével tájékoztat az aktuális üzemmódról és az esetleges hibákról.
 

AUTOMATIKUS BY-PASS

Az automatikus by-pass része a készülék alapfelszerelésének, és lehetővé teszi a kazán használatát termosztatikus szeleppel felszerelt radiátoros rendszer esetén is.

 

SZOLÁR FUNKCIÓ

A beépített szolár funkció lehetővé teszi a szolár előtét tartállyal való együttműködést.

 

MOTOROS VÁLTÓSZELEP

A használati melegvíz előállításakor a beépített, motoros váltószelep irányítja a kazánvizet a HMV tároló felé.
  

BEÉPÍTETT IDŐJÁRÁSFÜGGŐ SZABÁLYOZÁS

Az időjárásfüggő szabályozás magasabb komfort mellett biztosít költséghatékonyabb üzemelést. Az elektronika a külső hőmérséklet függvényében változtatja a kazánvíz-hőmérsékletet, így energiát takarít meg és magasabb komfortot biztosít.
 

KONDENZÁCIÓS TECHNOLÓGIA

Az égéstermék rejtett hőjének (vízgőz tartalmának) kihasználása (kondenzációja) révén ugyanannyi energiát, mint a hagyományos, nem kondenzációs készülékek, kevesebb gáz eltüzelésével képesek leadni. A jobb tüzeléstechnikai hatásfok révén nem csak energiát takarít meg, hanem a környezetet is kevésbé terheli.
 

 

IPX5D ELEKTROMOS VÉDETTSÉG

Magas páratartalmú és fröccsenő vizes környezetben is biztosítja a készülék biztonságos működését.

"

"

"

Teljesítmény
24 kW
Hatásfok
93%
Garancia
60 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
748 x 440 x 253 mm
Tömeg
31,2 kg
Elektromos védettség
IPX5D
C6 minősítés
Igen
Indító idom
Nem

Immergas egy olasz székhelyű vállalat, amely meghatározó szerepet játszik a fűtési és melegvíz rendszerek terén már több mint 50 éve. Az Immergas a korszerű technológiák és az innováció iránti elkötelezettségével híres.

Az Immergas termékei megbízhatóak, hatékonyak és környezetbarátak. A vállalat célja, hogy olyan termékeket fejlesszen, amelyek nem csak energiahatékonyak, de hozzájárulnak az ügyfelek kényelméhez és megtakarításához is. Mindezek mellett az Immergas figyel a környezetre is, és olyan megoldásokat kínál, amelyek csökkentik a károsanyag-kibocsátást és támogatják a fenntartható energetikai rendszereket.

Az Immergas termékskálája széles választékot kínál, beleértve a kondenzációs kazánokat, hőszivattyúkat, napkollektorokat és szolár rendszereket. Ezen túlmenően, az Immergas intelligens vezérlőpaneljeivel és applikációival lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén és hatékonyan irányítsák és monitorozzák otthonuk fűtését és melegvíz ellátását.

Az Immergas márka elkötelezetten támogatja ügyfeleit a termékek telepítése, karbantartása és javítása terén is. A vállalat vevőszolgálata készséggel áll ügyfelei rendelkezésére, és mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa az elégedettséget és a problémamentes működést.

Az Immergas megbízhatósága, minősége és fenntarthatóságra való törekvése miatt az egyik legkedveltebb választás a fűtési és melegvíz rendszerek terén.

immergas otthonfelujitas

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.