Barion Pixel

FÉG fali tartozék szett MZV18S és ZC18HS készülékhez

3550-005
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: Rendelésre
Rendelésre:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

42 720 Ft
Bruttó ár

Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Garancia
12 hónap

A FÉG márkanév a gázkazánok, gázkonvektorok, gázbojlerek és hőcserélők terén egyaránt ismert és elismert az iparágban. A FÉG termékek kiemelkedő minőségét, megbízhatóságát és hatékonyságát több évtizedes tapasztalattal alátámasztva kínálják a felhasználóknak. Az innovatív technológia és a folyamatos fejlesztések révén a FÉG a magas színvonalú fűtési megoldások meghatározó szereplője lett.

A FÉG gázkazánok magas hatékonyságú fűtési rendszerek, amelyek biztosítják a kellemes hőmérsékletet otthonában. Ez a fűtési megoldás hatékony működést biztosít, csökkentve a fűtési költségeket és minimalizálva a károsanyag-kibocsátást.

A FÉG gázkonvektorok kompakt kialakítással rendelkeznek, amelyek ideálisak a gyors és hatékony helyiségfűtéshez. A gázkonvektorok könnyen telepíthetők és egyszerűen kezelhetők, így lehetővé teszik a kényelmes és megbízható fűtést otthonában. A FÉG gázkonvektorok kiváló hőteljesítményt nyújtanak minimális energiaveszteséggel, így időt, energiát és pénzt takaríthat meg.

A FÉG gázbojlerek megbízható melegvízellátást biztosítanak otthona számára. A gázbojlerek gyorsan és hatékonyan melegítik fel a vizet átfolyós rendszerben, és minden igényt kielégítenek a melegvíz-használat terén. A FÉG gázbojlerek többféle méretben és kapacitással elérhetők, hogy megfeleljenek az Ön specifikus igényeinek és elvárásainak. A kiváló minőségű anyagokból és alkatrészekből készült FÉG gázbojlerek tartósságot és hosszú élettartamot garantálnak.

A FÉG hőcserélők segítségével hatékonyan hasznosíthatja a hőenergiát, és optimalizálhatja a fűtési rendszere hatékonyságát. A hőcserélők megfelelően átadják a hőt a fűtőközegnek, így minimalizálják a veszteségeket és maximalizálják a megtakarítást. A FÉG hőcserélők tartós és megbízható kivitelben készülnek, amelyek hosszú távú hatékonyságot és elégedettséget biztosítanak.

Egészében véve a FÉG gázkazánok, gázkonvektorok, gázbojlerek és hőcserélők magas minőséget, megbízhatóságot és hatékonyságot kiépviselnek, a Magyar piacon évtizedek óta töretlen jelenlétük az alkatrészellátásra is pozitív hatással van! A szakemberek körében is kedvelt márka.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.