Barion Pixel

Mitsubishi Electric MSZ-EF35VES MUZ-EF35VES Kirigamine Zen,inverteres splitklíma

MSZ-MUZ EF35VES
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

562 932 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 3,5 kW
Garancia 24 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Amennyiben szeretne igényelni klíma telepítést, szerelést szívesen segítünk: +36-20-960-8840 vagy e-mail: info@webkazan.hu (Budapesten és környékén)

Mitsubishi Electric MSZ-EF35VES MUZ-EF35VES Kirigamine Zen inverteres oldalfali klíma esztétikus, modern dizájnnal, kiváló energiahasznosítási értékkel és teljesítménnyel rendelkezik. 35-40 m2-es alapterületű lakások légkondicionálásához ajánlott. Működése abszolút gazdaságos az inverteres technológiának és a számos funkcióinak köszönhetően. A függőleges légtereléssel nagy alapterületű helyiséget is képes ellátni légkondicionált levegővel.

Kiváló hűtés (SEER) és fűtés (SCOP) hatékonysági értékeivel kimagaslik a kategóriájában.

A készülék áramkimaradás esetén automatikusan visszakapcsol az utoljára kiválasztott beállításokkal.

Éjszakára a nyugodt alvás érdekében csendes üzemmódba kapcsolható, így éjszaka sem kell lemondani a komfortos hőmérsékletről.

Az Econo Cool funkcióval energiamegtakarítás érhető el hűtési üzemmódban. Ilyenkor a készülék a beállított hőmérsékletet 2°C-kal megemeli, és egy különleges szellőztető program biztosítja a megfelelő komfortot. 

Az automatikus ventilátor fordulatszám vezérlés a teljesítményigénynek megfelelő levegő menyiséget biztosít. Röviddel a bekapcsolás után jelentős teljesítményre van szükség, így automatikusan magasabb fokozatba kapcsol. Mikor a hőmérséklet közeledik a kívánt értékhez a levegő mennyiségét automatikusan csökkenti.

hőszivattyú funkció lehetővé teszi a helyiségek energiatakarékos fűtését. A nagy hatásfok még alacsony hőmérséklet esetén is csekély energiafogyasztást biztosít.

A klímaberendezés belső tisztítása a Quick Clean Bodyházkialakításnak köszönhetően nem egy nehéz feladat. A levegő kimenetek egyszerűen felhajthatók oldalra, így a hőcserélő, a szellőztető henger és a kondenzátum tartály is könnyen hozzáférhetővé válik.

Új generációs, Nano-Platina szűrővel rendelkezik, ennek különleges bevonata rendkívül magas levegőtisztítási szintet biztosít. Hatékonyan semlegesít szagokat, baktériumokat, allergéneket. 

Az I Save funkcióval bármikor betölthető klímaprofilok hozhatóak létre, így később egyszerűen átkapcsolható a kívánt üzembe.

Akár 4 egyedi kapcsolási ponttal az egész hétre, napról-napra beidőzíthető, hogy milyen hőmérsékletet biztosítson a klímaberendezés, vagy mikor kapcsoljon ki és be, így jelentős energiát, költséget megtakarítva. 

kihűlés védelem fűtőüzemben 10°C-ot lehet beállítani minimum értéknek, ez takarékos működést  eredményez a használaton kívüli helyiségekben, és megakadályozható a túlzott lehűlés.

Vezeték nélküli távirányítóval, vagy akár online, a MELCloud alkalmazással is vezérelhető.

 • Mitsubishi Electric MSZ-EF35VES MUZ-EF35VES Kirigamine Zen
 • Hűtőteljesítmény(kW):
  3,5
 • Fűtési teljesítmény(kW):
  4,0
 • SCOP:
  4,5
 • SEER:
  8,5
 • Energiahatékonyság:
  A+++
 • Zajszint dB(A):
  21-36
 • Beltéri méretek (szél./mélys./magas.)(mm):
  895x195x299
 • Kültéri méretek (szél./mélys./magas.)(mm):
  800x285x550
 • Teljes csövezési hossz(m):
  20
 • Maximális magasságkülönbség(m):
  12
 • Hűtőköri csővezetékek méretei:
  6/10
 • Ajánlott kismegszakító(A):
  10
 • Fűtési felhasználási fokozat:
  -15~+24 °C
 • Hűtési felhasználási fokozat:
  -10~+46 °C
 • Kültéri tömeg (kg):
  30
 • Beltéri tömeg (kg):
  11,5
Teljesítmény
3,5 kW
Fűtőteljesítmény
4 kW
4,0 kW
Hűtőteljesítmény
3,5 kW
3,5 kW
Garancia
24 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
299x895x195 mm
Energiahatékonysági osztály
A+++
Szín
Ezüst
Zajszint
33 dB(A)
Hűtőközeg
R32
Fűtésre optimalizált klíma
Igen
Kérhető H tarifa
nem

A Mitsubishi Zubadan az épületgépészeti iparág meghatározó szereplője, mely a kiváló minőségű hőszivattyúk és klímaberendezések terén nyújt innovatív megoldásokat. A Mitsubishi Electric által gyártott Zubadan termékek kiemelkednek a hatékonyság, megbízhatóság és teljesítmény tekintetében, tökéletes választást biztosítva mind otthoni, mind kereskedelmi felhasználásra.

A Mitsubishi Zubadan hőszivattyúk egyedülálló technológiával rendelkeznek, amely lehetővé teszi a magas energiahatékonyságot még extrém hideg körülmények között is. A Zubadan rendszer képes hatékonyan működni akár -25°C-os külső hőmérsékleten is, biztosítva a megbízható fűtési és hűtési teljesítményt egész évben. Ezáltal a Mitsubishi Zubadan hőszivattyúk optimális megoldást nyújtanak a változékony időjárási viszonyok közötti kényelmes klímafenntartáshoz.

Az Mitsubishi Zubadan klímaberendezések szintén a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően kerülnek gyártásra, és széles körben alkalmazhatók otthonokban, irodákban, vendéglátóipari egységekben és egyéb épületekben. A Mitsubishi Electric legújabb klíma technológiájának köszönhetően a Zubadan berendezések precíz hőmérséklet-szabályozást tesznek lehetővé, optimalizálva ezzel a komfortérzetet és energiatakarékosságot.

A Mitsubishi Zubadan termékek inverteres technológiával rendelkeznek, amely lehetővé teszi a folyamatos teljesítményszabályozást az aktuális igényekhez igazodva. Ezáltal a klímaberendezések csökkentik az energiafogyasztást és minimalizálják a káros környezeti hatásokat, miközben kényelmes klímaviszonyokat teremtenek a felhasználók számára.

A Mitsubishi Zubadan épületgépészeti termékei nemcsak kiváló minőségükről ismertek, hanem fejlett szervizhálózatukról is, amely segítséget nyújt a telepítés, karbantartás és javítás során. A Mitsubishi Electric elkötelezett abban, hogy a legjobb megoldásokat kínálja a felhasználók számára az épületklíma irányításában, hozzájárulva ezzel a kényelembeli és hatékonysági szint növeléséhez a mindennapi életben.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.