Barion Pixel
Stiebel Eltron ETS 400 Plus hőtárolós kályha
Stiebel Eltron ETS 400 Plus hőtárolós kályha
Stiebel Eltron ETS 400 Plus hőtárolós kályha
Stiebel Eltron ETS 400 Plus hőtárolós kályha
Stiebel Eltron ETS 400 Plus hőtárolós kályha
Stiebel Eltron ETS 400 Plus hőtárolós kályha

Stiebel Eltron SHF 4000 hőtárolós kályha (ETS 400 Plus)

200177
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

423 877 Ft
Bruttó ár

A hőtárolós kályha kizárólag éjszakai (vezérelt) áramról működtethető!

Az ETS Plus modelleket különösen nagy hőteljesítmény jellemzi. A magas hővisszatartó képességgel rendelkező hőtároló hosszabb töltési szünetekkel hidratálhat, és különösen az úgynevezett többlet energiát használhatja. A beépített vezérlő segítségével a helyiség hőmérsékletét heti időzítéssel szabályozhatjuk. Ha szellőztetett, a fűtés automatikusan kikapcsol.

Teljesítmény 4 kW
Garancia 24 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

A termék legfontosabb jellemzői:

  • Univerzális, elektronikus AC/DC feltöltés szabályozó
  • Teljesítménye csökkenthető
  • Nyomógombos LCD kijelző, háttérvilágítással, digitális óra
  • Heti időzítő, nyitott ablak érzékelés
  • Választható töltési szint 100/90/80/70 %
  • Alacsony zajszintű ventilátorok
  • Beépített elektronikus szobatermosztát
  • Megnövelt túlhőmérséklet védelem
  • Hatékony szigetelés „thermosolid”
  • Hosszú élettartam
  • Könnyen hozzáférhető kezelőszervek
   
ETS 400 Plus
Teljesítmény
kW
4
Magasság
mm
650
Szélesség
mm
955
Mélység
mm
275
Tömeg
kg
48
Tömeg (hőtároló kövekkel)
kg
220
Hálózati bekötés  
3/N/PE ~ 400 V
Frekvencia
Hz
50
Névleges áramfelvétel
A
5,8
Segédfűtés
kW
0,8
Névleges feltöltés
kWh
32
Hővisszatartási képeség
%
55
Üzemi zaj
dB(A)
33
Beállítási tartomány
°C
5 - 30
Védettségi osztály  
I (védőföldeléssel)
Lebiztosítás
A
10
Készenléti teljesítmény
W
0,2
Hőtárolókő-csomagok száma
db>
12
Szín  
Alpesi fehér
ErP energiahatékonyság
%
39,5
Teljesítmény
4 kW
Termosztát
Programozható
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
61-100 m³
Kivitel
Álló
Garancia
24 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
650 x 955 x 275 mm
650 x 955 x 275 mm
Amper igény
5,8 A
5,8 A

Stiebel Eltron

A mindennapokban számos különböző épületgépészeti termék használatára szükség van ahhoz, hogy maradéktalanul kényelmesen tudjunk élni otthonunkban. Fűtőtestek, vízmelegítők, melegvíz-tárolók, villanybojlerek, kézszárítók, szellőztetők és még sorolhatnánk, mely berendezések a Stiebel Eltron termékpalettáján is megtalálhatóak. 

A márka védjegyével fémjelzett berendezések számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, aminek köszönhetően népszerű választásnak bizonyulnak a háztartásokban. Ezek közül az egyik legfontosabb az energiahatékony működés, de emellett a gyors telepíthetőség, az egyszerű kezelhetőség, valamint a hosszú élettartam is mind-mind a pozitívumaik sorát gazdagítja.


A webáruházunkban sokféle világszinten is ismert és előszeretettel használt, márkás épületgépészeti berendezést találsz. Legyen szó fűtésről, vízmelegítésről, víztárolásról, szellőztetésről, kézszárításról vagy vízlágyításról, a kínálatunkban megtalálod a minden szempontból megfelelő készülékeket.

Ebben a termékkategóriában a Stiebel Eltron vállalat által gyártott berendezéseket találod, amiket részletesen is bemutatunk. Előtte azonban következzen a cég bemutatása a tevékenységének rövid áttekintésével!

A Stiebel Eltron cég

A Stiebel Eltron vállalatot Németországban alapították 1924-ben, ami azt jelenti, hogy több mint 99 éves múlttal rendelkezik. Az első termékei közé tartoztak az elektromos vízmelegítők, majd később a termékportfóliója kibővült a villanybojlerekkel, illetve az elektromos radiátorokkal. Ma pedig már nagyon sokféle, másfajta épületgépészeti terméket is kínál a felhasználóknak. 

Amit mindenképp érdemes tudni a cégről, az az, hogy nagy hangsúlyt fektet a korábban létrehozott konstrukciók továbbfejlesztésére, valamint arra, hogy energiahatékony és környezetbarát technológiákkal dolgozzon. Számos termékére igaz, hogy nemzetközi díjat nyert, ami az általuk képviselt magas minőségnek, illetve innovációnak köszönhető. 

Stiebel Eltron fűtőtestek

A kínálatunkban a cég által gyártott elektromos konvektorokat, infra hősugárzókat, ventilátoros gyorsfűtőket, elektromos hőtárolós kályhákat, törölközőszárító radiátorokat és fűtőbetéteket is megtalálod. Egytől egyig olyan készülékek, amik elektromos áram felhasználásával, tisztán, azaz kellemetlen égéstermék termelése nélkül működnek. Számos kivitelben elérhetőek, többek között a falra szerelhető, illetve az álló modellek is rendelkezésre állnak.

Stiebel Eltron vízmelegítők, víztárolók

Nálunk nemcsak a fűtőtesteket tudod beszerezni, hanem a cég által kifejlesztett átfolyós vízmelegítőket, villanybojlereket és melegvíz-tárolókat is. Ezek kivétel nélkül megbízható, gazdaságos és környezetbarát működésű készülékek, amiknek a használatával kényelmesen lehet megoldani a víz melegítésével, illetve tárolásával kapcsolatos feladatokat.

Egyéb Stiebel Eltron berendezések

A fent említett berendezéseken kívül más készülékek is kaphatóak a kínálatunkban. Gondolunk itt például a hőszivattyúkra, a kézszárítókra, a vízlágyító berendezésekre, valamint a hővisszanyerős szellőztetőkre. Akárcsak a többi, ezek is nagy hatékonysággal, energiatakarékosan és megbízhatóan működnek, ezáltal hosszú távon is kiszolgálva az igényeket. 

Kiegészítők és egyéb termékek

A kínálatunkban a Stiebel Eltron szűrőbetéteket, fali konzolokat, termosztátokat, utántöltő patronokat, konzoltartó lábakat és hőcserélő egységeket is megtalálod. Akkor is jó helyen jársz, ha vezérlőkészletet keresel szellőztetőhöz, de a biztonsági szerelvény speciális lefolyókészlettel is elérhető nálunk. Rendelj még ma!

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.