Barion Pixel

Immergas 60mm végelem függ. kivezetéshez fehér +esővédő sapka, kéményzáró lemez

3.012112
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

70 392 Ft
Bruttó ár

Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Immergas 60 mm-es végelemfüggőleges kivezetéshez,fehér színben, esővédő sapkávalés kéménylezáró lemezzel3.012112 kondenzációs gázkazánhoz.
Méret
60/100
Garancia
12 hónap

Immergas egy olasz székhelyű vállalat, amely meghatározó szerepet játszik a fűtési és melegvíz rendszerek terén már több mint 50 éve. Az Immergas a korszerű technológiák és az innováció iránti elkötelezettségével híres.

Az Immergas termékei megbízhatóak, hatékonyak és környezetbarátak. A vállalat célja, hogy olyan termékeket fejlesszen, amelyek nem csak energiahatékonyak, de hozzájárulnak az ügyfelek kényelméhez és megtakarításához is. Mindezek mellett az Immergas figyel a környezetre is, és olyan megoldásokat kínál, amelyek csökkentik a károsanyag-kibocsátást és támogatják a fenntartható energetikai rendszereket.

Az Immergas termékskálája széles választékot kínál, beleértve a kondenzációs kazánokat, hőszivattyúkat, napkollektorokat és szolár rendszereket. Ezen túlmenően, az Immergas intelligens vezérlőpaneljeivel és applikációival lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén és hatékonyan irányítsák és monitorozzák otthonuk fűtését és melegvíz ellátását.

Az Immergas márka elkötelezetten támogatja ügyfeleit a termékek telepítése, karbantartása és javítása terén is. A vállalat vevőszolgálata készséggel áll ügyfelei rendelkezésére, és mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa az elégedettséget és a problémamentes működést.

Az Immergas megbízhatósága, minősége és fenntarthatóságra való törekvése miatt az egyik legkedveltebb választás a fűtési és melegvíz rendszerek terén.

immergas otthonfelujitas

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.