Barion Pixel

FÉG ZCK-24HE.1 fali turbós kombi gázkazán

ZCK-24HE.1
Elérhetőség: Rendelésre
Rendelésre:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

447 485 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 12-24 kW
Garancia 36 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

2016.06.30-tól nyílt égésterű ErP direktíva hatálya alá tartozó készüléket csak társasházi gyűjtőkéményekre csatlakozó készülék cseréjeként szabad felszerelni!
 
A FÉG ZCK-24HE.1 fali turbós kombi gázkazánt többek között azért ajánljuk, mert:
A használati meleg víz készítésekor a legnagyobb, fűtéskor pedig a fűtési igénynek megfelelő teljesítménnyel működik. A meleg víz és a fűtési kör szabályozása elektronikusan és egymástól függetlenül történik.
 
A szabályozás teljesen elektronikus. Beépített külső hőmérséklet szabályozás és külön hőcserélő a HMV előállítására. Blokkolásgátló és fagyvédelmi funkcióval ellátott készülék.
A FÉG ZCK-24HE.1 fali turbós kombi gázkazán jellemzői:
 • Automatikus láng moduláció, 
 • Ionizációs lángőrzés,
 • Elektronikus gyújtás,
 • Mikroprocesszoros vezérlésű, ventilátoros, zárt égésterű (turbó) kombi készülék.
 • FÉG ZCK-24HE.1
 • Teljesítmény:
  12-24 kW
 • Méret:
  743x450x360 mm
 • Villamos védettség:
  IP44
Teljesítmény
12-24 kW
Garancia
36 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
743x450x360 mm

A FÉG márkanév a gázkazánok, gázkonvektorok, gázbojlerek és hőcserélők terén egyaránt ismert és elismert az iparágban. A FÉG termékek kiemelkedő minőségét, megbízhatóságát és hatékonyságát több évtizedes tapasztalattal alátámasztva kínálják a felhasználóknak. Az innovatív technológia és a folyamatos fejlesztések révén a FÉG a magas színvonalú fűtési megoldások meghatározó szereplője lett.

A FÉG gázkazánok magas hatékonyságú fűtési rendszerek, amelyek biztosítják a kellemes hőmérsékletet otthonában. Ez a fűtési megoldás hatékony működést biztosít, csökkentve a fűtési költségeket és minimalizálva a károsanyag-kibocsátást.

A FÉG gázkonvektorok kompakt kialakítással rendelkeznek, amelyek ideálisak a gyors és hatékony helyiségfűtéshez. A gázkonvektorok könnyen telepíthetők és egyszerűen kezelhetők, így lehetővé teszik a kényelmes és megbízható fűtést otthonában. A FÉG gázkonvektorok kiváló hőteljesítményt nyújtanak minimális energiaveszteséggel, így időt, energiát és pénzt takaríthat meg.

A FÉG gázbojlerek megbízható melegvízellátást biztosítanak otthona számára. A gázbojlerek gyorsan és hatékonyan melegítik fel a vizet átfolyós rendszerben, és minden igényt kielégítenek a melegvíz-használat terén. A FÉG gázbojlerek többféle méretben és kapacitással elérhetők, hogy megfeleljenek az Ön specifikus igényeinek és elvárásainak. A kiváló minőségű anyagokból és alkatrészekből készült FÉG gázbojlerek tartósságot és hosszú élettartamot garantálnak.

A FÉG hőcserélők segítségével hatékonyan hasznosíthatja a hőenergiát, és optimalizálhatja a fűtési rendszere hatékonyságát. A hőcserélők megfelelően átadják a hőt a fűtőközegnek, így minimalizálják a veszteségeket és maximalizálják a megtakarítást. A FÉG hőcserélők tartós és megbízható kivitelben készülnek, amelyek hosszú távú hatékonyságot és elégedettséget biztosítanak.

Egészében véve a FÉG gázkazánok, gázkonvektorok, gázbojlerek és hőcserélők magas minőséget, megbízhatóságot és hatékonyságot kiépviselnek, a Magyar piacon évtizedek óta töretlen jelenlétük az alkatrészellátásra is pozitív hatással van! A szakemberek körében is kedvelt márka.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.