Barion Pixel

Bosch Condens 7000 W ZSBR 28-3 E fali kondenzációs fűtő gázkazán

7738100430
Elérhetőség: Rendelésre
Rendelésre:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

615 989 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 28 kW
Hatásfok 92%
Garancia 60 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Bosch Condens 7000 W ZSBR 28-3 E (7738100430) fali kondenzációs fűtő gázkazánt azért ajánljuk mert:

Magas műszaki tartalom, intelligens Bosch Heatronic® III diagnosztikairendszer. A Condens 7000 W mindent kijelez, ami a kazán működésévelkapcsolatos, így megkönnyíti a kezelő dolgát. Kategóriájában a leghalkabbkészülék. Családi és sorházakba történő beépítésre is alkalmas.

Bosch Condens 7000 W ZSBR 28-3 E (7738100430) fali kondenzációs fűtő gázkazán főbb jellemzői:

92%-os éves hatásfokkal segít az energiamegtakarításban anélkül, hogya komfortérzet csökkenne, ugyanis a kondenzációs kazán az égéstermék hőjéneklegnagyobb részét felhasználja a fűtés során. Ennek következtében a kazánhatásfoka éves szinten kb. 20%-kal nagyobb egy hagyományos fűtőkészüléknél,azaz kb. ennyivel kevesebb gázt kell elégetni ugyanahhoz a teljesítményhez.

Alacsony károsanyag-kibocsátás

A készülék környezetkímélő, mivel kis mennyiségű nitrogén-dioxidot (NOx) ésszéndioxidot (CO2) bocsát ki. Ezt a modern égők teszik lehetővé, amelyekben agáz és az égéshez szükséges levegő optimális hőmérsékleten ég el.

Melegvízkomfort

Integrált melegvíz-előállítási lehetőséggel (akár 15 liter/perc) bírókombikészülékként is kapható.

Melegvíz parancsra (kombi készülékek esetén)

A Bosch QuickTap funkcióban Ön egy rövid csapnyitással jelzimelegvíz-igényét. Ha néhány másodperc múlva újra megnyitja a csapot, a készülékazonnal melegvizet ad, így a vízfelhasználás gazdaságosabbá válik.

Rendszerajánlat

A fűtő készülék (28 kW, 42 kW) indirekt fűtésű melegvíz-tárolóvalösszekapcsolható. Integrált melegvíz előállítási lehetőséggel (13/15liter/perc) bíró kombi készülékként (35 kW) is kapható.

A készülék előnyei

 • Családi és sorházakba történő beépítésre alkalmas.
 • A fűtő típusokhoz indirekt fűtésű melegvíz-tároló csatlakoztatható.
 • Kezelőbarát multifunkcionális kijelző.
 • Szolárkompatibilis az új szabályzóprogramnak köszönhetően.
 • A készülék vezérlő elektronikája bővített rendszerkiépítési lehetőségeket biztosít.

 

 • Bosch Condens 7000 W ZSBR 28-3 E, 7738100430
 • Max. névleges hőteljesítmény:
  27,7 kW
 • Min. névleges hőteljesítmény:
  7,1 kW
 • Max. névleges hőterhelés:
  26,6 kW
 • Min. névleges hőterhelés:
  6,5 kW
 • Földgáz (H) fogyasztás:
  2,8/3,3m3/h
 • PB-gáz fogyasztás:
  2,1 kg/h
 • Tágulás tartály előnyomása:
  0,75 bar
 • Tágulási tartály teljes űrtartalma:
  12 l
 • Max. kondenzvíz-mennyiség:
  2,2 l/h
 • Kondenzvíz pH-értéke:
  4,8
 • Max. teljesítményfelvétel fűtőüzem:
  119 W
 • Elektromos védettség:
  X4D IP
 • Tömeg:
  50 kg
 • Égéstermék elvezetés:
  d= 80/125 mm
Teljesítmény
28 kW
Hatásfok
92%
Garancia
60 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
850x440x350 mm
Hőcserélő
Alumínium - szilícium öntvény
C6 minősítés
Igen
Indító idom
Nem

A Bosch az egyik vezető márka az elektromos kazánok, kondenzációs kazánok és indirekt tárolók terén. A cég hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a fűtési és melegvízellátási rendszerek tervezése és gyártása terén, és elkötelezett a kiváló minőség és teljesítmény biztosítása mellett.

Az elektromos kazánok a Bosch kínálatában energiatakarékos megoldást jelentenek a fűtési igények kielégítésére. Az elektromos áramot hatékonyan alakítják át hővé, így a kazánok környezetbarát és gazdaságos módon működnek. Ezért ideálisak olyan helyekre, ahol nincs természetes gázellátás vagy más energiaforrás.

A kondenzációs kazánok a Bosch egyik kiemelkedő terméke, amelyek hatékonyan hasznosítják a fűtési rendszerben keletkező gázok hőenergiáját. A kondenzációs technológia lehetővé teszi, hogy az elhasznált gázokban lévő hőt visszanyerjék, és újra felhasználják a fűtési folyamat során. Ezáltal a kondenzációs kazánok nagy hatásfokkal működnek, jelentős energiamegtakarítást eredményezve.

Az indirekt tárolók szintén fontos szerepet játszanak a hatékony fűtési rendszer kialakításában. Az indirekt tárolók lehetővé teszik a melegvíz tárolását, hogy a felhasználók számára bármikor rendelkezésre álljon. A Bosch indirekt tárolói speciális hőcserélő rendszerrel rendelkeznek, amely hatékonyan átadja a hőenergiát a tárolóban lévő víznek, így gyorsan és hatékonyan biztosítva a melegvíz ellátást.

A Bosch fűtési és melegvízellátási rendszerei megbízható minőséget és tartósságot kínálnak. A cég szilárd hátterének köszönhetően a termékek magas színvonalú gyártását, innovációját és fejlesztését garantálják. A Bosch az ökológiai fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt fektet, és aktívan részt vesz a környezetbarát technológiák fejlesztésében.

Válassza a Bosch elektromos kazánokat, kondenzációs kazánokat és indirekt tárolókat, hogy magas színvonalú és hatékony fűtési és melegvízellátási megoldást kapjon otthonában vagy irodájában. A Bosch hosszú távú megbízhatóságot és elégedettséget nyújt minden vásárlónak.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.