Barion Pixel

FÉG C-24H fali kéményes fűtő gázkazán

FÉG C-24H
Elérhetőség: Raktárról azonnal 5+ db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető több mint 5 db

373 176 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 24 kW
Garancia 36 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Kedd 2024.05.21, reggel 8 és 17 óra között

2016.06.30-tól nyílt égésterű ErP direktíva hatálya alá tartozó készüléket csak társasházi gyűjtőkéményekre csatlakozó készülék cseréjeként szabad felszerelni!
 
A FÉG C-24H fali kéményes fűtő gázkazánt többek között azért ajánljuk, mert:
Állandó működésű őrlánggal rendelkezik. Az őrláng hője előnyös a téli üzemre szolgáló kazán hőcserélőjének melegen tartásához. 
Mikroprocesszoros vezérlésű, digitális hőmérséklet kijelzővel rendelkező fűtőkészülék. Ennél a típusnál figyelemmel kell lenni a légellátásra. 
A FÉG C-24H fali kéményes fűtő gázkazán jellemzői:
 • Kéményes változat,
 • Füstgáz visszaáramlás elleni védelemmel felszerelt, 
 • Thermo-elektromos égésbiztosítással és automatikus fagyvédelemmel rendelkezik.
 • FÉG C-24H
 • Teljesítmény:
  24 kW
 • Méret:
  800x430x275 mm
 • Villamos védettség:
  IP45
 • Füstgázcsatlakozás:
  130 mm
 • Tömeg:
  22 kg
Teljesítmény
24 kW
Garancia
36 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
800x430x275 mm

A FÉG márkanév a gázkazánok, gázkonvektorok, gázbojlerek és hőcserélők terén egyaránt ismert és elismert az iparágban. A FÉG termékek kiemelkedő minőségét, megbízhatóságát és hatékonyságát több évtizedes tapasztalattal alátámasztva kínálják a felhasználóknak. Az innovatív technológia és a folyamatos fejlesztések révén a FÉG a magas színvonalú fűtési megoldások meghatározó szereplője lett.

A FÉG gázkazánok magas hatékonyságú fűtési rendszerek, amelyek biztosítják a kellemes hőmérsékletet otthonában. Ez a fűtési megoldás hatékony működést biztosít, csökkentve a fűtési költségeket és minimalizálva a károsanyag-kibocsátást.

A FÉG gázkonvektorok kompakt kialakítással rendelkeznek, amelyek ideálisak a gyors és hatékony helyiségfűtéshez. A gázkonvektorok könnyen telepíthetők és egyszerűen kezelhetők, így lehetővé teszik a kényelmes és megbízható fűtést otthonában. A FÉG gázkonvektorok kiváló hőteljesítményt nyújtanak minimális energiaveszteséggel, így időt, energiát és pénzt takaríthat meg.

A FÉG gázbojlerek megbízható melegvízellátást biztosítanak otthona számára. A gázbojlerek gyorsan és hatékonyan melegítik fel a vizet átfolyós rendszerben, és minden igényt kielégítenek a melegvíz-használat terén. A FÉG gázbojlerek többféle méretben és kapacitással elérhetők, hogy megfeleljenek az Ön specifikus igényeinek és elvárásainak. A kiváló minőségű anyagokból és alkatrészekből készült FÉG gázbojlerek tartósságot és hosszú élettartamot garantálnak.

A FÉG hőcserélők segítségével hatékonyan hasznosíthatja a hőenergiát, és optimalizálhatja a fűtési rendszere hatékonyságát. A hőcserélők megfelelően átadják a hőt a fűtőközegnek, így minimalizálják a veszteségeket és maximalizálják a megtakarítást. A FÉG hőcserélők tartós és megbízható kivitelben készülnek, amelyek hosszú távú hatékonyságot és elégedettséget biztosítanak.

Egészében véve a FÉG gázkazánok, gázkonvektorok, gázbojlerek és hőcserélők magas minőséget, megbízhatóságot és hatékonyságot kiépviselnek, a Magyar piacon évtizedek óta töretlen jelenlétük az alkatrészellátásra is pozitív hatással van! A szakemberek körében is kedvelt márka.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.