Barion Pixel

Atlantic RSS 2012 500W-os törölközőszárító

RSS 2012 500
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: Rendelésre
Rendelésre:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

86 900 Ft
Bruttó ár

+3 év garancia érvényesíthető a vásárlást követő 30 napon belül az importőr weboldalán

Teljesítmény 500 W
Hatásfok ~100%
Garancia 60 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Az Atlantic RSS 2012 500W-os törölközőszárító radiátor kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, működése csendes és biztonságos. Különleges fűtőfelülettel, valamint túlmelegedés elleni beépített hővédő kapcsolóval rendelkezik. 

Beépített elektronikus termosztátjával 6 üzemmód közül lehet választani: Komfort, Komfort -1°C, Komfort -2°C, Csökkentett mód, Fagyvédelem, Ki. Emellett lehetőség van 24 órás automatikus fűtés, vagy 24 órás automatikus szárítási módra kapcsolni, valamint a "2h Boost" funkcióval 2 órára maximális teljesítményre kapcsolható a törölközőszárító.

Jellemzői: 

 • Kiváló ár-érték arány
 • Biztonságos és hosszú élettartamú
 • Gyerekzár
 • Túlmelegedés elleni beépített hővédő kapcsoló
 • Könnyen falra szerelhető
 • Fix bekötésű (dugvilla nélkül)
 • Elektronikus termosztát (<0.5°C érzékenység)
 • Csendes üzemelés a különleges fűtőfelületnek köszönhetően
 • IP24 elektromos védettség
 • "2h boost" és egész napos automatikus fűtés vagy szárítás üzemmódok
 • Pormentes fűtési technológia
 • Atlantic RSS 2012 500W-os törölközőszárító radiátor
 • Méretek (magasság x szélesség x mélység):
  99,8 x 48 x 8,5 cm
 • Tömeg:
  17 kg
 • Hálózati kábel:
  80 cm, dugvilla nélküli
 • Elektromos védettség:
  IP24
Teljesítmény
0,5 kW
500 W
Termosztát
Időzített (előre beállított programok)
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
0-10 m³
Bekötés módja
Fix bekötés
Kivitel
Falra szerelhető
Rendeltetés
Vizes helyiségbe is
Hatásfok
~100%
~100%
Garancia
60 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
998x480x85 mm
998x480x85 mm

Atlantic

Amikor a megfelelő fűtéstechnikai rendszer kialakítása kerül napirendre, akkor a fűtőtestek kialakítására, műszaki paramétereire, kinézetére, illetve hatékonyságára is nagy figyelmet kell szentelnünk. Ha egy innovatív megoldás mellett tennéd le a voksodat, akkor az Atlantic fűtőpanelekkel nem nyúlsz mellé. 

Ezek egytől egyig olyan berendezések, amik lapos, vékony kivitelben készülnek, a dekoratív stílusjegyeik mellett pedig a hatékonyságuk is igazán figyelemre méltóvá teszi őket. Különlegességük abból ered, hogy a lakótér levegőjét előmelegítési idő nélkül, nagyon gyorsan melegítik fel. Ezenfelül pedig számos más előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, ami miatt megéri mellettük dönteni. 


Amikor létrehoztuk a webshopunkat, akkor az volt az elsődleges szempont, hogy minden olyan márkás épületgépészeti termék szerepeljen a kínálatunkban, amiknek a használata elengedhetetlen a mindennapokban. Ennek megfelelően nálunk megtalálod a fűtőpaneleket, a fali, illetve álló gázkazánokat, a konvektorokat, a napkollektorokat, a hővisszanyerős szellőztetőket, a szivattyúkat és még sok más készüléket.

Ebben a termékkategóriában az Atlantic cég által gyártott berendezéseket gyűjtöttük össze. Mielőtt bemutatnánk a kínálatunkat, nézzük meg, hogy mit érdemes tudni magáról a gyártóról!

Mit érdemes tudni az Atlantic cégről?

Az Atlantic valójában nem egy vállalat, hanem egy cégcsoport, aminek Atlantic-Thermor a hivatalos megnevezése. Egy francia vállalatról van szó, amit 1968-ban, vagyis több mint 55 éve alapítottak, és fő tevékenységi köre az innovatív technológiákon alapuló vízmelegítő és fűtőrendszerek kialakítása, fejlesztése.

A portfóliójában megtalálhatóak a modern kivitelben készülő fűtőtestek, vízmelegítő készülékek, de ezek mellett légkondicionáló berendezéseket és szellőztetőrendszereket is gyártanak. A termékeinkkel a lakossági és az ipari felhasználók igényeit is magas színvonalon ki tudják elégíteni. 

Amit még mindenképp érdemes tudni róluk, az az, hogy folyamatosan arra törekszenek, hogy az általuk előállított készülékeket - köztük az Atlantic fűtőpaneleket is - folyamatosan fejlesszék. A céljuk ugyanis az, hogy a mai kor igényeinek megfelelően energiahatékony és környezettudatos gépeket gyártsanak.

Mi jellemzi az általunk kínált Atlantic fűtőpaneleket?

Az Atlantic fűtőpanelek elektromos árammal működnek, ami már önmagában is nagy előny, hiszen kellemetlen égéstermék nélkül, tisztán üzemeltethetőek. Ráadásul a telepítésük is nagyon gyorsan, egyszerűen megvalósulhat anélkül, hogy engedélyek kérésével kellene bajlódni.

Úgy működnek, hogy a fűtés a panelekből sugárzott hő hatására történik, és a környezetet közvetlenül melegítik fel, így jelentős mértékben csökken a hőveszteség. Rugalmasan, az egyéni igényeinknek megfelelően használhatóak, a fűtőpanelek ugyanis könnyen fel-, illetve leszerelhetőek, és igény szerint akár át is helyezhetőek. 

Hogyan találod meg a leggyorsabban a keresett terméket?

Ha konkrét elképzeléssel érkeztél a webshopunkba, akkor nem feltétlenül kell végignézned a teljes kínálatunkat. Ez esetben célszerű használni az oldalunk keresőjét, illetve szűrőfunkcióját. Ha a felső részen található keresőbe beírod a készülék nevét vagy modellszámát, akkor a rendszer automatikusan megjeleníti, amennyiben kapható nálunk. 

Bal oldalon a szűréshez meg tudod adni az általad fontosnak tartott paramétereket is. Például a Atlantic fűtőpanel árát, teljesítményét, a termosztát jellemzőit, a fűteni kívánt helyiség alapterületét, a bekötés módját, az űrtartalmát, valamint azt, hogy álló vagy pedig falra szerelhető kivitelben készült-e. Sok sikert!

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.