Barion Pixel

TAGU Elektromos kandalló + Magna Kandalló Keret Fehér

FM464-WH1-23PF1A
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

279 990 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 1500 W
Garancia 12 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

  • Beépíthető bútorba és kandalló keretbe
  • Menetrend napi automatikus fűtés, digitalis termosztát, „nyitott ablak” érzékelő
  • Fűtőteljesítmény 1500 W, csendes hősugárzó, lánghatás fűtésel vagy anélkül
  • Láng effektus ULTRA- FÉNYES, állítható fényerő
  • Távirányító

Beépíthető elektromos tűz tér Barátságos a költségvetéssel és a környezettel Könnyen beépíthető Beépíthető bútorba és kandalló keretbe - anélkül, hogy szükség lenne más kiegészítőkre. Kompakt kivitel A mindössze 15 cm csökkentett mélység miatt, a TAGU Powerflame Elektromos Tűztér könnyen beépíthető ̋falba vagy már egy létező kandallóba. 

Spóroljon az INTELLIGENS TERMOSZTÁTTAL Barátságos a költségvetés és a környezet számára A megfelelő hőmérséklet a megfelelő időben Beállíthat egy automatikus fűtési programot a hét minden napjára, és a helyiség mindig a megfelelő időben fűthető. Pontos hőmérséklet-szabályozás Megőrzi a hőmérsékletet ezzel elkerüli az energiapazarlást a digitális hőszabályozó segítségével. "Nyitott ablak" érzékelő A Tagu PowerFlame elektromos Tűztér gondoskodik a környezetről és automatikusan leáll, ha észleli, hogy az ablak nyitva van, és a hőmérséklet hirtelen csökken. Rejtett LED kijelző Megjeleníti az összes beállítást, és eltűnik 60 másodperc elteltével.

Hősugárzó – 1500 W Erős, de diszkrét. Nagyon csendes A legcsendesebb hősugárzó amit gyártottunk és akár 37 négyzetméteres beltéri területet is képes felmelegíteni. Időzítő Az "Időzítő" funkció segítségével állítsa be az automatikus kikapcsolást 1-9 óra között így hangulatos környezetben merülhet álomba. Minden évszak A tűztér használható fűtési funkcióval vagy anélkül, így lehetővé téve, hogy az év bármely szakában élvezze az égő tűz varázsát. 

Láng effektus ULTRA- FÉNYES Tökéletesen látható nappal és éjjel. Állítható fényerő Megfelően fényes egy nyári napra illetve csábítóan izgalmas a téli éjszakákra. LED Tehnológia Fűtési funkció nélkül, csak a lánghatás esetén csupán 10 Watt az energiafogyasztása, kevesebb, mint egy átlagos izzó Powerflame A parázs és rönkök úgy lettek tervezve, hogy maximalizálják a lánghatást, amely most fényesebb, mint valaha.

Távirányító Ìrányítja a tűztért, bárhol is van Többfunkciós távirányító A összes funkció kényelmes vezérlése érdekében. 

Funkciók:

  • Automatikus 7 napos fűtési program
  • Digitális termosztát
  • Kikapcsolási időzítő
  • "Nyitott ablak" érzékelő
  • Állítható fényerő
  • Távirányító
Teljesítmény
1500 W
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
31-40 m³
Garancia
12 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
1022 x 1137 x 282 mm
Tömeg
45 kg
A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.