Barion Pixel

Nobo NUM 160-410 W 2,6m2 elektromos fűtőszőnyeg

NUM160-410
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

49 100 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 410 W
Garancia 120 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

CSEMPERAGASZTÓBA HELYEZHETŐ FŰTŐSZŐNYEGEK

Az új NOBO fűtőszőnyegek
• 160 W/m2 teljesítmény
• 3 mm vastagság
• 50 cm szélesség, változatos hosszúság
• Kellemes és láthatatlan komfort
• A fűtőszőnyeg teljes felülete öntapadós, mely könnyű installációt biztosít
• NTB 2R energiatakarékos termosztáttal pontos hőfok beállítást biztosítható, mely programozható és ECO Hub okostelefonos rendszerről is vezérelhető
• NTB 2R termosztát adaptív indítása kényelemet biztosít
• NOBO Energy Control - távvezérléssel bővíthető 

Teljesítmény
410 W
Méret (m2)
2,6 m2
Garancia
120 hónap

Nobo

Nem vitás, hogy amennyiben maradéktalanul komfortosan szeretnénk érezni magunkat az otthonunkban, akkor a fűtési szezonban a megfelelő kialakítású fűtőtestek használatáról is gondoskodnunk kell. Ha ebben a tekintetben biztosra szeretnél menni, akkor a Nobo fűtőpanel az egyik legjobb választás.

Egyrészt azért, mert rendkívül hatékony működésre képes, ami azt jelenti, hogy jóformán pillanatok alatt tudsz vele kellemes meleget varázsolni a belső terekben. Másrészt pedig ezt úgy tudod megtenni, hogy a készülék csak annyi energiát használ, amennyit feltétlenül kell. Ha pedig a hatékonyság és az energiatakarékosság nem lenne elég, akkor azt is tudnod kell, hogy a Nobo fűtőberendezések nagyon stílusos kinézettel rendelkeznek. 


A mai kor igényeinek megfelelően a webáruházunk kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb márkás épületgépészeti termékeket, például a megbízhatóan működő fűtőtesteket. A termékpalettánk azonban jóval szélesebb, a fűtőberendezések mellett bojlereket, hőszivattyúkat, termosztátokat, napkollektorokat, valamint puffertárolókat is kínálunk. 

Ebben a kategóriában a Nobo fűtőpaneleket, illetve a cég által gyártott egyéb fűtőrendszereket találod. Mielőtt részletesebben is szót ejtenénk arról, hogy milyen sajátosságaik, egyedi jellemzőik vannak, következzen először a cég bemutatása.

Nobo - egy norvég cég, ami az innovatív megoldásokban hisz

A Nobo céget 1949-ben alapították, ami azt jelenti, hogy több mint 74 éve foglalkozik az innovatív, megbízható működésre képes hűtő-, illetve fűtőberendezések gyártásával. A székhelye Norvégiában található, Oslotól nem messze. 

Skandináv vállalat lévén a cég olyan megoldásokat kínál, amik hosszú távon is fenntarthatóak, illetve energiatakarékosak. Az általa gyártott fűtőtestek, elektromos konvektorok, fűtőszőnyegek, törölközőszárítók Európában is ismertek és keresettek. 

Nobo fűtőpanel

Az általunk kínált Nobo fűtőpanelek hatékonyan, energiatakarékosan működnek, ráadásul a beépített termosztátnak köszönhetően kényelmesen szabályozhatóak is. Egyes modellek különböző okosfunkciókkal is el vannak látva, ami szintén hozzájárul ahhoz, hogy hű társunk legyenek a fűtési szezonban. 

Nobo fűtőszőnyeg

A Nobo fűtőpanelek mellett a fűtőszőnyegek is elérhetőek a kínálatunkban. Ezek úgy működnek, hogy miután beépítésre kerültek a burkolat alá, a meleg levegőt koncentráltan a padlóra irányítják. Ezáltal biztosítják, hogy a padlón való közlekedés télen is komfortos legyen. 

A panelek irányítása egy elektronikus vezérlőegység használatával lehetséges, aminek segítségével pontosan be tudjuk állítani a kívánt hőmérsékletet. A telepítésük kifejezetten ajánlott hideg padlófajták esetén.

Nobo elektromos törölközőszárító

A Nobo elektromos törölközőszárítók is nagyon kedveltek, ugyanis kényelmes, ugyanakkor hatékony fűtést biztosítanak a fürdőszobákban. Mint ahogy a nevükben is szerepel, a törölközők gyors száradásához is nagymértékben hozzájárulnak, ezzel megakadályozva azt, hogy penész képződjön rajtuk. 

Egyéb kiegészítők, tartozékok

A Nobo cég olyan kellékeket is gyárt, mint amilyenek például a Clip On Glass üveg előlapok, a manuális programkapcsolók, a vezeték nélküli termosztátok, illetve az ablaknyitás-érzékelők. A kínálatunkban ezeket a termékeket is megtalálod. Rendelj tőlünk még ma!

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.