Áttekintés a készülékválasztás és a beépítéshez szükséges engedélyek kapcsolatáról, tervezéstől az átadásig, időrendi sorrendben.

Egyeztetés a fűtésszerelővel az igényeknek és a fűtési rendszernek megfelelő kazán, gázkazán kiválasztása.

A gázkivetelezés tervköteles, gázterv elkészítése jogosult gáztervező által a kazán, gázkazán pontos típusának ismeretében. /tervezési díj általában kb. 30-35.000 Ft/

Új építésű háznál, épített kémény esetében kéményseprővel való egyeztetés, előzetes szemle. /csak új építés esetén van rá szükség!/

Ha nem új építésről van szó és csak kazánunkat, gázkazánunkat cseréljük le a kéményrendszert kéményseprő rakja össze és veszi át.

Gázvezeték leföldelése, EPH nyilatkozat beszerzése, amit jogosult érintésvédelmi szakember végez, díja az helyszíni adottságok függvényében változó.

Ha a fűtés és gázszerelés abban a fázisban van, hogy már a kazán, gázkazán is a helyére került illetve a megfelelő légellátásról is gondoskodott a fűtésszerelő, akkor kérhetjük a kéményseprői szakvéleményt, amit majd csatolni kell a gáz MEO-hoz. A kéményseprői szakvélemény kiállításának díja esetenként változó.

Hatósági nyomáspróba, gáz MEO melyet a területileg illetékes gázszolgáltató végez a gázszerelői igazolvánnyal ellátott fűtésszerelővel. Szolgáltató felé ingyenes.

Fűtési rendszer feltöltése.

A kazán, gázkazán garanciális beüzemelése, az adott készülék beüzemelésére érvényes engedéllyel rendelkező szakszervizes által. /a készülék garanciajegyében megtalálható ezek névsora/ Díja kb. 15-25.000 Ft.

Sokszor, ha a megrendelő nem kíván foglalkozni ezzel az engedélyeztetési procedúrával a fűtésszerelő végzi a folyamat lebonyolítását.


Webkazán.hu - itt megtalálod amit keresel

Ingyenes szállítás

200 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen
házhozszállítjuk rendelésed!

Visszavásárlási garancia

14 napon belül meggondolhatod magad.

Hívj minket: +36 20/960-8840

Hétköznap 8-17 óráig szakértő kollégáink
szívesen segítenek a választásban!

Elfogadom

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...