Az általunk forgalmazott termékek, kazán, gázkazán, bojler, termosztát, napkollektor, stb. garanciáit /jótállás/ minden esetben a gyártók a hazai képviseleteken, forgalmazókon keresztül érvényesítik, akik ezt szerződött partnereikkel látják el a készülékek beüzemelésétől a szervizeléséig az ország egész területén.

A garancia csak abban az esetben érvényesíthető, ha a készülék: kazán, gázkazán, bojler, termosztát, napkollektor stb. beüzemelését, szervizelését a garanciajegyen szereplő, arra jogosult szervizes illetve szerelő végzi, a gyártó által meghatározott feltételek betartása mellett. 

A szavatosság, jótállás kérdésében a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 305-313§, valamint a 49/2003 (VII.30.) GKM rendelet és a 151/2003 (IX.22.) Kormányrendelet az irányadó.

Készülékekre: kazán, gázkazán, bojler, termosztát, napkollektor, stb. a törvényben meghatározott garanciális, jótállási időszak az árú átvételétől, illetve beüzemelésétől számított minimum 1 év, a gyártó azonban ezen időszakon felül is vállalhat jótállást, amit általában kötelező évenkénti karbantartáshoz köt! 

Ha webáruházunkban egyes kazán, gázkazán mellett "+"-al jelölt jótállási időszakot lát, pl.:"1+1 év garancia", akkor az arra utal, hogy a gyártó évenkénti karbantartást és annak leigazolását teszi feltételéül az összesen, adott esetben 2 év garanciának. A garancia feltétele, hogy a karbantartást kizárólag a garanciajegyen szereplő szervizesek valamelyike végezheti és, hogy az elvégzett karbantartás a forgalmazó felé dokumentálva legyen. Ha a megjelölt évek után való karbantartást vagy annak dokumentálását elmulasztjuk, úgy elesünk a "+" garanciális évektől!  

Webáruházunk minden termékére terméktípusoktól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.  

Itt megkeresheti az egyes márkák Önhöz legközelebbi hivatalos szervizpartnereit: 

ARISTON kazán, gázkazán, bojler, termosztát, napkollektor szervizpartnerek

BAXI kazán, gázkazán, bojler, termosztát, napkollektor szervizpartnerek

BERETTA kazán, gázkazán, bojler, termosztát, napkollektor szervizpartnerek

BOSCH kazán, gázkazán, bojler, termosztát, napkollektor szervizpartnerek

BUDERUS kazán, gázkazán, bojler, termosztát, napkollektor szervizpartnerek

IMMERGAS kazán, gázkazán, bojler, termosztát, napkollektor szervizpartnerek

SAUNIER DUVAL kazán, gázkazán, bojler, termosztát, napkollektor szervizpartnerek

STIEBEL ELTRON kazán, gázkazán, bojler, termosztát, napkollektor szervizpartnerek 

VAILLANT kazán, gázkazán, bojler, termosztát, napkollektor szervizpartnerek

WOLF kazán, gázkazán, bojler, termosztát, napkollektor szervizpartnerek

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...