Barion Pixel

KOSPEL KDE Bonus 27 átfolyós vízmelegítő

5906564110672
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: Raktárról azonnal 1 db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető 1 db.

119 669 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 27 kW
Garancia 24 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Kedd 2023.10.03, reggel 8 és 17 óra között

A KOSPEL KDE Bonus 27 átfolyós vízmelegítő jellemzői:
 • Mosdóhoz, mosogatóhoz, zuhanykabinhoz, fürdőkádhoz alkalmazható átfolyós vízmelegítő
 • Egyidőben csak egy vízvételi hely használható
 • Előnykapcsolás - az üzem elsődlegesség kapcsolója nyújt lehetőséget egyéb nagyteljesítményű elektromos berendezésekkel való együttműködésre (pl. elektromos kazán)
 • A víz átáramlás érzékelő lehetőséget biztosít a kis, már 0,1 MPa nyomásértéken és 2,5 l/perc átáramlás esetén a bekapcsolásra
 • Elektronikus szabályzás 1°C pontosággal 30-60°C-os tartományban
 • Réz fűtőelem a hosszabb élettartam és a nagyobb ellenállóság érdekében
 • HMV tároló csatlakoztatása - korábban felmelegített víz továbbmelegítése (beáramlási oldalon a vízhőmérséklet max. 70 °C-ig)
 • Vízhálózatra nyomás alatti, többpontos módon kapcsolható
 • KOSPEL KDE Bonus, 5906564110672
 • Teljesítmény:
  27 kW
 • Névleges feszültség:
  400V 3~
 • Névleges áramfelvétel:
  3x39,0 A
 • Tápvezeték min. keresztmetszete:
  4x6 mm²
 • Térfogatáram 30°C-os hőemelkedésnél:
  13,0 l/perc
 • Tápvíz nyomása:
  0,1-0,6 Mpa
 • Méretei (magasság x szélesség x mélység):
  440x245x120 mm
 • Tömeg:
  4,3 kg
 • Víz csatlakozás:
  1/2"
 • Kötéstávolság:
  ~100 mm
 • Védettség:
  IP25
Teljesítmény
27 kW
Rendszer
Zárt rendszerű
Garancia
24 hónap

Kospel

Amikor a minden szempontból megfelelő fűtőberendezések kiválasztása a cél, akkor többek között arra is nagy figyelmet kell szentelnünk, hogy milyen márkák közül választunk. Ha olyan neves cég készülékei mellett tesszük le a voksunkat, mint amilyen a Kospel, akkor a döntésünkkel hosszú távon is elégedettek leszünk. 

Ennek nagyon egyszerűen az a magyarázata, hogy a vállalat által kifejlesztett fűtési megoldások már számtalanszor bizonyságot tettek a kiválóságukról. Egyik legnagyobb előnyük kétségkívül a gyors, hatékony és kényelmes üzemeltethetőség, ez azonban nem minden! A készülékek tisztán, elektromos áram felhasználásával működnek, és a telepítésük is nagyon egyszerű. 


A webshopunkban a megbízhatóan működő, magas minőségű, márkás épületgépészeti termékek széles választékával találkozhatsz, amik minden tekintetben meg tudnak felelni a felhasználói igényeknek. Az egyik legnagyobb termékkategóriánk az elektromos fűtőberendezések, úgy mint például elektromos kazánok vagy konvektorok, de emellett bojlerek, klímák, kézszárítók, hővisszanyerős szellőztetők és termosztátok megvásárlására is lehetőséged van. 

Ebben a termékkategóriában azokat a készülékeket találod, amik a Kospel márka védjegye alatt kerültek kifejlesztésre, legyártásra.

Kospel átfolyós vízmelegítő

A kínálatunkban szerepelnek a cég által gyártott átfolyós vízmelegítők, amiknek az a különlegessége, hogy folyamatosan melegítik a vizet miközben áramoltatják azt. Ez a technológia számos előnnyel tud szolgálni a hagyományos “tárolós” megoldásokkal szemben. 

Egyrészt ezek a készülékek csak akkor használnak energiát, amikor a víz áthalad rajtuk, ami azt jelenti, hogy rendkívül energiahatékony üzemeltetést tesznek lehetővé. Másrészt mivel nincsenek bennük korrodálódásra hajlamos alkatrészek, ezért sokkal kevesebb esélye van annak, hogy elromlanak, tehát hosszú időn keresztül kiszolgálják az igényeinket.

A méretük tekintetében is figyelemre méltó adatokkal rendelkeznek, jellemzően könnyűek és kompakt kivitellel rendelkeznek, aminek köszönhetően kevés helyet foglalnak. 

Kospel elektromos kazán

Amennyiben elektromos árammal működő fűtőberendezéseket keresel, akkor a webshopunkban szereplő Kospel kazánok is jó választásnak bizonyulhatnak. Ezeknek a készülékeknek három fontos jellemzőjük, előnyük van: a könnyű telepíthetőség, az egyszerű karbantarthatóság, valamint a kimagasló hatékonyság. 

Remek megoldást jelentenek a kisebb alapterületű otthonokban is, ahol nincs lehetőség olyan fűtési rendszer kialakítására, amihez gázt vagy olajat kell felhasználni.

Hogyan tudsz teljes körűen tájékozódni a készülékekről?

Ahhoz, hogy magabiztos döntést tudj hozni, nagyon fontos, hogy teljes körűen tájékozódj a kiszemelt készülék tulajdonságairól, műszaki adatairól, illetve egyéb jellemzőiről. Elvégre csak így fogod tudni, hogy valóban megfelelő lesz-e számodra a készülék.

Ezt úgy tudod megtenni, hogy ellátogatsz a termék adatlapjára, és elolvasod az ott szereplő információkat. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy rákattintasz a megnevezésre vagy a fotóra, és máris a termékoldalra kerülsz.

Görgess a kurzorral le, egészen a “Leírás” részig! Itt találsz egy rövid, de annál tartalmasabb ismertetőt, amit mindenképp érdemes elolvasnod, hiszen többek között a teljesítményre, a méretre, a tömegre, a védettségre, valamint a névleges áramfelvételre vonatkozó adatok is szerepelnek benne.

Ha pedig valamire nem találsz választ, akkor bátran keress minket a megadott elérhetőségeinket!

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...