Barion Pixel

FÉG MV-19.1 Kompakt átfolyós kéményes gázbojler

FÉG MV-19.1 Kompakt
Szállítási költség: 2 200 Ft Rendeld meg most és holnap kiszállítjuk! Elérhetőség: Raktárról azonnal 4 db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető 4 db.

163 372 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 18,1 kW
Garancia 36 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Szerda 2024.07.17, reggel 8 és 17 óra között

A FÉG MV-19.1 Kompakt átfolyós gázbojlert többek között azért ajánljuk, mert: 
 
A gázmennyiség a vízátfolyáshoz van igazítva, ez a megoldás hosszabb élettartamot biztosít a bojlernek. Nincs tárolási hő veszteség, mert a vizet használatkor melegíti fel. Alkalmas fürdőkád, mosdó, mosogató és a zuhanyzó közvetlen meleg víz ellátására. 
 
A kifolyó csap közelébe is felszerelhető, a bojler kis méretének köszönhetően. Minél rövidebb a meleg vizet szállító cső, annál kisebb a hőveszteség. 
Magyar termék.
 
A FÉG MV-19.1 Kompakt átfolyós gázbojler jellemzői:
 • Kéménybe köthető (B11BS) 
 • Füstgáz visszaáramlás elleni védelem.
 • Őrlángos kivitel.
 • Piezo-elektromos gyújtás.
 • Thermo-elektromos égésbiztosítás.
 • Értéktartó HMV szolgáltatás.
 
 • FÉG MV-19.1 Kompakt átfolyós gázbojler
 • Teljesítmény:
  18,1 kW
 • Kéménycsatlakozás:
  Ø 110 mm
 • Melegvíz-termelés ΔT25°C esetén:
  2,5 – 10 l/perc
Teljesítmény
18,1 kW
18,1 kW
Típus
Kéményes
Garancia
36 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
640x360x210 mm
640x360x210 mm

A FÉG márkanév a gázkazánok, gázkonvektorok, gázbojlerek és hőcserélők terén egyaránt ismert és elismert az iparágban. A FÉG termékek kiemelkedő minőségét, megbízhatóságát és hatékonyságát több évtizedes tapasztalattal alátámasztva kínálják a felhasználóknak. Az innovatív technológia és a folyamatos fejlesztések révén a FÉG a magas színvonalú fűtési megoldások meghatározó szereplője lett.

A FÉG gázkazánok magas hatékonyságú fűtési rendszerek, amelyek biztosítják a kellemes hőmérsékletet otthonában. Ez a fűtési megoldás hatékony működést biztosít, csökkentve a fűtési költségeket és minimalizálva a károsanyag-kibocsátást.

A FÉG gázkonvektorok kompakt kialakítással rendelkeznek, amelyek ideálisak a gyors és hatékony helyiségfűtéshez. A gázkonvektorok könnyen telepíthetők és egyszerűen kezelhetők, így lehetővé teszik a kényelmes és megbízható fűtést otthonában. A FÉG gázkonvektorok kiváló hőteljesítményt nyújtanak minimális energiaveszteséggel, így időt, energiát és pénzt takaríthat meg.

A FÉG gázbojlerek megbízható melegvízellátást biztosítanak otthona számára. A gázbojlerek gyorsan és hatékonyan melegítik fel a vizet átfolyós rendszerben, és minden igényt kielégítenek a melegvíz-használat terén. A FÉG gázbojlerek többféle méretben és kapacitással elérhetők, hogy megfeleljenek az Ön specifikus igényeinek és elvárásainak. A kiváló minőségű anyagokból és alkatrészekből készült FÉG gázbojlerek tartósságot és hosszú élettartamot garantálnak.

A FÉG hőcserélők segítségével hatékonyan hasznosíthatja a hőenergiát, és optimalizálhatja a fűtési rendszere hatékonyságát. A hőcserélők megfelelően átadják a hőt a fűtőközegnek, így minimalizálják a veszteségeket és maximalizálják a megtakarítást. A FÉG hőcserélők tartós és megbízható kivitelben készülnek, amelyek hosszú távú hatékonyságot és elégedettséget biztosítanak.

Egészében véve a FÉG gázkazánok, gázkonvektorok, gázbojlerek és hőcserélők magas minőséget, megbízhatóságot és hatékonyságot kiépviselnek, a Magyar piacon évtizedek óta töretlen jelenlétük az alkatrészellátásra is pozitív hatással van! A szakemberek körében is kedvelt márka.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.