Barion Pixel

Remeha 220SHL melegvíztároló Calora 25S hőközponthoz

100016425
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

1 016 000 Ft
Bruttó ár

Űrtartalom 220 L
Garancia 36 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Remeha 220SHL (100016425) melegvíztároló a Calora 25S hőközponttal egymásra vagy egymás mellé telepítve modulárisan összeépíthető.
A rétegtároló 220 liter űrtartalmú, és tartalmazza a szolár rendszer előkészítést. 
  • Remeha 220SHL melegvíztároló Calora 25S hőközponthoz, 100016425
  • Méret (magasság x szélesség x mélység):
    1124x600x723 mm
Űrtartalom
220 L
Garancia
36 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
1124x600x723 mm

A Remeha egy vezető szerepet betöltő gyártó a fűtési és hűtési megoldások terén, kiváló minőségű kazánokkal, klímaberendezésekkel és tartozékaikkal. A cég több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a piacvezető termékek fejlesztésében és gyártásában, amelyek ellenállhatatlan kombinációt nyújtanak a megbízhatóság, hatékonyság és kényelem terén.

A Remeha kondenzációs kazánjai magas színvonalú technológiát képviselnek a fűtési rendszerek területén. Ezek a kazánok kiemelkednek a hatékonyságban és energiamegtakarításban, miközben környezetbarát módon működnek. Az innovatív vezérlőrendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy testre szabhassák a fűtési beállításokat az optimális hőmérséklet elérése érdekében. A Remeha kondenzációs kazánok garantálják a megbízható, hosszú élettartamú működést, és igazi beruházást jelentenek a kényelmes és energiatakarékos fűtés terén.

A Remeha klímaberendezései innovatív technológiával rendelkeznek, amelyek maximális hűtést és fűtést biztosítanak az év minden szakaszában. A klímák energiatakarékos működése csökkenti az energiafogyasztást, miközben kényelmet és egészséges belső klímát teremt az épületekben. A Remeha klímák elegáns designnal rendelkeznek, és könnyen integrálhatók bármilyen belső térbe, megfelelve az esztétikai igényeknek is.

A Remeha tartozékok kiegészítik a fűtési és hűtési rendszereket, lehetővé téve a teljes körű és hatékony működést. A tartozékok magas minőségi szabványoknak megfelelően készülnek, és garantálják a tökéletes illeszkedést és kompatibilitást a Remeha kazánok és klímákhoz. Ezek az alkatrészek hozzájárulnak a rendszer stabilitásához, hatékonyságához és hosszú élettartamához, biztosítva a zavartalan és kényelmes környezetet az ügyfelek számára.

A Remeha folyamatosan törekszik az innovációra és a fenntarthatóságra, hogy ügyfelei számára a legmagasabb szintű megoldásokat nyújtsa a fűtési és hűtési igények kielégítésére. A Remeha termékek ötvözik a kiváló minőséget, modern technológiát és funkcionalitást, miközben tiszteletben tartják a környezeti és energiahatékonysági szempontokat. A Remeha a megbízható partner az épületek fűtési és hűtési rendszereinek optimalizálásában, és a legjobb választás azok számára, akik keresik a magas színvonalú, innovatív és fenntartható megoldásokat.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.